ny vecka, nytt liv! EEEeeeller?

Tittar på fyra stjärnors middag, känner mig gammal som säger detta men det är ju ett jättebra program! :D

Har ätit middag till också, annars blir man bara hungrig. Ketchup <3 Jag kan äta det till Allt. Älskar ketchup alltså. Mmmmmmm.

Har haft lite Sofiatid idag, varit ensam hemma och bara umgåtts med mig själv. Det var längesen sist. Men gud så skönt det är! :)

the way you make me feeeeel!

puss på er
/sofiasniper

hej lördag!

Jag blev sminkad på bodyshop idag. Hon sa att jag hade bra ögon att he ögonskugga på, synd bara att jag är värdelös på att sminka då.

Igår såg jag även sista delen av Harry Potter, va sjukt. Va sjukt att det är slut nu :O Och vad sjukt att det slutade sådär. Hehe.

För övrigt vaknade jag imorse av en känsla av att det var sommar. Blev så himla besviken när jag kom på att det var höst och kallt ute. Frost. Usch, vinter! Jag vill ha sommar. Jag vill vara brun.

peace,
/sofiasniper


ser man nån skillnad?

somehow i want more.

Hade värsta chillkväll igår hos Anders, Peller och Erik. Dom har så himla fin lägenhet, vill ha.

Efter jul har jag ju sökt högskolor, umeå i första hand. Har ställt mig i bostadskö där också. Vill egentligen till Uppsala ju men dom har bara intagningar på hösten och jag vill verkligen ha nåt att göra och att få jobb här i Sundsvall verkar ju omöjligt och har ingen lust att flytta upp igen, när jag inte får nåt fast liksom, bara extra. Då kan jag ändå inte få eget boende.
Eller hur fan ska jag göra?! Haha.

Nej, nu ska jag nog ta och dra på mig träningsbyxorna och ut och promenera lite. Så sjukt fint väder ute ju.

Nästa helg är barna i stockholm och ska se brittan. Vem vill vara med mig då? Eddie, i know... men sen kommer iofs släkten för mamma fyller jämt.



fred,
/sofiasniper

RSS 2.0