dan före dan för dopparedan

Nu ni. Är det nära julafton.
Vad fort det gått, eller hur?! Har ju pumpats med jjulmusik på jobbet, julgranar och julbord så nog har man fått lite stämning men ÄNDÅ!!

Imorgon far jag till Boden. Efter jobbet. Julafton firas i Luleå med mamma, moster kusiner och så. 
Sen nyår jobbar jag :( men inte kvällen så då ska jag vara med Bodenfolk (Hans och Greta is going cRaZiEE)


Måste berätta en sak för er. I Gällivare finns tydligen ett kapell för lestadianer (stavning?) som rymmer typ hur många som helst. Så varje jul samlas dom från hela världen här. Och det bokar dom år i förväg. Så jag och Theres måste flytta på oss eftersom dom även ska in i våran stuga. Så ikväll måste jag flytta över allt i ett rum på hotellet, hyffsat drygt. Och efter jul får hon och jag trängas i ett litet hotellrum :D Men det är som tur var bara några dagar. SEE YOOOU!


sofia på jobbet


min och theres stuga


utsikt. påminner om utsikten från södra fast man ser så dåligt på denna bilden.

peace,
/sofiasniper

Fyra dagar kvar till julafton

Idag kände jag mig som en 08a...
Körde bil i stan och plötsligt far det ut två skotrar och sladdar på vägen framför mig och jag får panik.
VARS KOM DOM IFRÅN?! FÅR NI KÖRA PÅ VÄGEN?!
dom for upp på gångvägen och gångarna flyttade vänligt på sig när dom brummade förbi, som att det händer ofta?

Ja jag är inte van.


Alla julklappar är inköpta och jag är nöjd. Känns som bra köp.


Längtar jättemycket hem just nu. Har gjort det sen igår... saknar alla vänner och sundsvall så jääävla mycket. Det känns sjukt långt borta.


hejdå,

/sofiasniper

12 december

GRATTIS LINDA PÅ DIN DAG! Jag är ledsen att jag inte kan fira din födelsedag tillsammans med dig, men jag tänker på dig och äter en kexchoklad och firar här uppe. 
snyggast i stan?

Är ledig idag, har städat och tvättat.. Eller tvättar ännu! Smutsig fia.. har inte tvättat sen jag flyttade upp. Tur man hade med sig... typ fem tröjor. FRÄSCH! Men underkläderna har jag faktiskt vänt utochin. Så ni behöver inte tycka jag är äcklig.

Imorgon far jag med Gustav till Boden. Lite roadtrip och lite miljöombyte. Åker tillbaka på onsdag igen, för då jobbar jag.

Igår stängde jag helt själv. Huuuu så mörkt och läskigt det var. Tyckte jag hörde folk hela tiden. Visade sig vara en fläkt. Tur. 

SNÖ!

peace,
/sofiasniper

lördag?

Känns inte som lördag när man jobbat hela kvällen och sen sitter själv och lyssnar på musik. Är som van att göra nå på helger, åtminstonde umgås med folk.
Men antar att det är bra att bara vara själv ibland också. 

Är ledig måndag till tisdag till veckan. Åker mest troligt med Gurra till Boden då! Kan bli skönt att få lite miljöombyte. Kul va?! :D

Igår hade vi julbord (även idag då men.). Fyllelslag nr1. Haha. Lite naivt trodde jag julbord var stillsamma och du vet, kickoff med företaget. Men icke. Månge fyllbultar. Men det är ju roligt att se på! Haha.

Återgår till ensamheten.

peace,
/sofiasniper

God kväll!

Det är inte långt kvar till jul nu hurrni. Sjukt det känns! Tiden går fort fort fort. 
Jag är lite hängig, har haft lite feber tror jag och nu ont i kroppen och hsalen osv. Inte kul. Särskilt inte när man vill jobba så mycket som möjligt så man kommer in i jobbet. 

Var bjuden på middag hos Camilla igår, en tjej som jobbar här på dundret också. Så jag Theres och Camilla åt en jättemysig middag. Magnus, som precis börjat i baren kom förbi en sväng också. 

Nu ska jag se lite julkalender tänkte jag. Har inte sett ett avsnitt..

bilder

taget från köket upp mot hallen (th) och sen fortsäter trappan upp mot mitt sovrum (tv)


lite sv köket till höger och dörren in på theres sovrum. 


köket och vardagsrummet


camilla som hade ordnat supergod middag


mys hos camilla


fred,
/sofiasniper

tandläkare

Två dagar i rad har jag nu varit hos tandläkaren här i Gällivare. För jag har tydligen problem i käften. Inflamerat tandkött och måste dra visdomstand.
Tandsköterskan lutar sig mot mig så mitt huvud snuddar hennes bröst hela tiden. Obehagligt. 

Har även vid tre olika tillfällen (återigen) hört att jag är så lik nån. Vaktis sa Sandra Bullock, en ny bartender sa hans ex och Malina (med vänner) sa Sandra Bullock och Robin i himym. 
Sånt jävla familiar face jag haaaaar dåååå. Boring.

Stugan vi fått är jättemysig. Och imorgon ska jag och Theres för första gången ses lite. Jag jobbar nämligen kväll då, som hon alltid gör. KUL!

Pics

min arbetsplats

utsikt från hotellet

granen

peace,
/sofiasniper

RSS 2.0