God natt!

Nu ska jag försöka sova hurrni! :)

Imorgon tänkte jag lägga upp bilder på stuga. Den är rätt mysig faktiskt. Måste också handla lite shitt imorgon. Har ingen mat, inga högtalare till datorn och ingen skarvsladd. Även vinterskor behlver inköpas: Puuuuh. 

Nej men, ville bara säga det. 

peace,
/sofiasniper

Gällivare?

Nu bor man här, för tillfället i alla fall. För alla som undrar, vet jag inte hur länge det blir. 
Provar på jobbet som receptionist på Dundrets hotell. Det är ett varierande jobb, med assköna människor. Så där trivs jag. Är väl dock lite trist innan man lärt känna någon, så man stänger in sig i stugan efter jobbet och glor film osv. 

Men nu har jag iaf lyckats få över mitt mobila internet till datorn, alltid något :) TUMME UPP VA!?

Och eftersom det varit snöbrist häruppe har dom inte kunnat öppna några backar, men på fredag ska dom börja öppna. Jag är grymt sugen på att åka utför. Tänkte köpa säsongskort. Dock är ju min bräda och mina täckisar nere i Sundsvall. Så dom kommer väl inte upp förrän till jul :/ Med mamsen. Lite dåligt, men samtidigt kunde jag ju inte släpa med mig det när jag inte visste hur det skulle bli. 


förväntansfull innan avresa till gällivare


mitt tillfälliga boende




bodensarna i fredags

fred,
/sofiasniper

2011-04-20

För exakt 7 månader sedan


en ny era i mitt liv.

Imorgon åker jag buss till Boden för att på tisdag ta tåget till Gällivare och ha en arbetsintervju på skidorten Dundret. Mycket spännande men sjukt läskigt. Att bo 75 mil från sitt hem känns grymt mycket jobbigare än jag trott..
Rädd, orolig och nervös är jag just nu. 
Jag får göra en uppdatering när jag kommit fram kanske, så får ni se hur allt gick!

Nu ska jag packa klart.. vad ska man ha med dig? 

peace,
/sofiasniper



Underbart.

Är det lördag eller är det lördag?! Vad Fan ska man göra på en lördag då? Fråga mig inte. För jag vet fan inte. 

Nä vad skulle jag skriva? Jo, om någon vet vad man har för fel om man inte kan låta någon etikett vara, så kan ni höra av mig. Har nämligen en vän som pillar på allt man kan pilla bort... 

stick nu,
/sofiasniper

SAY WHAT!?


hatar att vara bättre än andra!

Ja, jag tycker det är jobbigt att få er tusentals läsare att känna er sämre än mig. Men den bittra sanningen är väl så ibland, man kan inte alltid vara så awesome som JAG. Som är kändis. KÄNN DISSEN. Kändis-Sofia. Numera är det inte som förr i tiden (obvious?!), då jag hade "kändis-mamman". Nä nu har jag själv nästlat mig in i kändisvärlden. Jag och Pontus Gårdninger. Jag och Alice Babs. Jag och Filip Hammar. Vi är samma skrot och korn. 


mittnytt i onsdags

Av alla som stod där valde dom att filma mig. Vissa kanske undrar varför? Jag känner liksom ingen tvivel alls på det, självklart för att jag är Zlatans nya hemliga flickvän. 
"På fotbollsgalan syntes Zlatan kramas med en yngre tjej, när hans fru inte tittade på. Vem kan detta vara? En ny fling på G?"

Aja, nog med min självupptagenhet. 
Eller wait? Hahaha. 

peace,
/sofiasniper

HEJ!

Trött som en jävel, det är jag det!
Har sett filmen vägen ut ikväll, sjukt bra alltså. Man blir så glad i själen av den filmen. 

Hängt på ikea har jag också gjort idag, med Nathalie och Julia. Himla mysigt alltså. 

Har ju satt upp min dator här i öFre haga, och har tittat igenom massa bilder, typ sen jag började på framnäs. Sjukt... vill ni se? Nu får ni det iaf

patrik vid klipporna på framnäs


dorro och jag, sexy!


snyggaste paret i öjebyn!


öh...


face off


rik tjej?


gamla skolan


hos linda!


lucas efter spelning


jonas på balkongen

peace,
/sofiasniper

hejpa

Fotbollsgala i måndags. Ett år sen förra. Då fick jag ingen bild på Zlatte. Det fick jag nu. OCH med Elmander. Han är ju så underbar. Han kunde få föda mina barn om han ville. 

Har en liten grej på G. Jag kan inte avslöja det förrän jag vet mer, men det är en rolig grej. Tror jag! Bara för att man har omtänksamma vänner som fixar och ställer upp liksom..
Här är jag i måndags med mina bästisar
notera hans arm runt mig! (totally in love with meee)


lite rynkor i armhålan?


cool_tjej89! thats moi!

peace,
/sofiasniper

RSS 2.0