EY!

Dag två är avklarad. Hann med att sola lite på eftermiddagen också, efter jobbet.
Lindex har erbjudande nu, tag tre, betala för två, på ALLA trosor. Så pass på!

Träffade en likasinnad idag. Jag gick ensam från jobbet och nös ljudligt. Då sa en kvinna prosit till mig. Det värmde i hjärtat. Fast jag brukar inte säga det så tydligt till okända, jag vänder mig lite åt andra hållet och säger det lite tyst, nästan som ett tix.

Jag vill ha ett par högklackade skor men det är inte snyggt , för hur kul är det att bli längre än sin pojkvän och två decimeter längre än typ alla jag känner? Nae. Inte okej.

En kompis på framnäs har släppt några låtar på spotify. Jag bara totalfastnade för deras band! Lyssna på denna youtubelänk och gillar du det så sök "hildas gitarr" på spotify så kommer dom upp!


pz,
/sofiasniper

lugnet efter stormen.

Just jobbat klart mitt monsterpass. Trött i benen. Lite less att jag missade en awesome soldag. Men jag tjänar ju stålars!!

Axel pratade just i sömnen, han är lite trött och sover så här på eftermiddagen.
A: 76...
S: Vad säger du?
A: 76...
S: Vadå 76?
A: Jamen du frågade ju
S: Frågade vad?
A: Vad den kostade..
S: Vad vad kostade?
A: Korven...
S: Haha. Korven?
A: Nä...
S: Vad menar du då?
A: Jamen det man har när när man jobbar
S: Vad är det då?
A: Lite olika.

Och nu börjar jobbet ta fart på allvar


pz,
/sofiasniper

dagen före.

Imorgon börjar jag jobba, och jobbar sju veckor framåt. Monsterpasset jag börjar med, 08:45-19:10! peeengar!

Har installerat mig lite hos Sara nu. Ska packa in lite grejer i garderoben bara. Härligt :)
Idag har jag badat med Sara och Elias i en pool. Det var riktigt härligt väder. Imorgon (när jag ska jobba) blir det tydligen ännu bättre. Well well.

Igår var jag i boden, hälsade på mormor och Sigge.
Sen hängde jag med värsta sköna duuudesen, Jonas, Jonte och Simon. Fredrik och Ida hängde ett tag också, skall icke glömmas :) Vad skulle man göra utan vänner liksom? Synd att alla är så utspridda bara.. =/ Borde haft en racercykel så jag kunde pendla mellan alla städer.


peace,
/sofiasniper

en solig sommardag bah


midsommarhelgen är över!

Firade midsommar i Siknäs, det var trevlig. En massa folk var där, vi spelade fotboll, åt sillunch (obs! inte jag, jag gillar inte sill!) och spelade musik, och kort och bara njöt. Vi hade även tur med vädret så det var ju nice.
Igår var vi och badade innan några av oss satte oss i bilen och rullade hem. Sov mest hela dagen igår, det tar på krafterna att fira midsommar..

Idag funderar jag på att shoppa lite kläder från lindex, måste ju ha lindexkläder när jag jobbar. Eller måste inte, men det känns bättre så tycker jag =)

Eftersom jag inte skrev igår så vill jag bara påminna er alla, att igår var det två år av enorm saknad av en av världens största profiler. Michael Jackson.


fotbollsspelande på midsommar


Pontus, Fagge och Olov innan sillunchen


therese med kransen

peace,
/sofiasniper

Jag tror det är midsommar imorgon

Jag gjorde något drastiskt idag. Jag spontan-klippte mig! Mitt hår var så slitet, hade inte klippt mig på över ett år. Gud så kort det blev :( Men det är ju fräscht iaf. Guess thats something.


Veeeet inte vaaaad jaaaag ska göööööra på midsommar. Kan inte bestämma mig alltså. Antingen siknäs med framnäs eller lule med axel och hans vänner. Gah.

Imorgon tre timmars jobb, yeh.

Nu ska jag fan bädda ner mig, är trött...

pz,
/sofiasniper

110620

Ey jag såg massa artister igår. Eric Saade, Danny, Swingfly & Christoffer Hiding mfl.
Det var rix fm-grej på kallax. Dom hade också flygshower på dagen, riktigt fett. Känner att det är sjukt ovärt för miljön, men måste erkänna att det är sjukt häftigt alltså.

Bah regn ute, vad är grejen med det? Jo svensk sommar. Drömde inatt att jag och två till (minns inte vilka) skulle åka utomlands. Är fett sugen på det, men har noll pengar.

Idag har jag styrt upp lite i mitt liv,  ni vet sånt där tråkigt man gör när det regnar. Betalar fakturor man inte kunde ignorera bort, ringer samtal man glömt men måste göra osv.

this is me today, puss


pz,

/sofiasniper

EY YÄH SOMMAR JU

Det känns sommar. Dagarna flyter ihop, man badar, solar, dricker öl, spontant hittar på saker, hänger utomhus utan jacka osv. I love it.

Är lite småchockad efter en lite händelse idag.
Cyklade in till stan, och från ingenstans kom en bil utkörandes och jag hann inte bromsa, så vips krockade vi. Det var ju i väldigt låg fart men ändå. Hehe. Lite farligt att cykla alltså!


stranden idag!

Luleå kanotklubb lärde småungar att kanotera. Usch, dom plurra ju hela tin - dåligt!

peace,
/sofiasniper

bildbomb


fiske i sidsjön (sundsvll)


giffarna - hammarby 3-3 på min födelsedag med axel och fredde


murmeldjuret


fiskarna


tovs hemma hos lina när vi tittade på sverige-finland


LLJ hos Lina


sweet boys


söööta


<3 på min födelsedag


axel fredde och mamma på min födelsedag


hagavägen mitt i natten



skrotskrutt!


eddie!


ville visa mina första ränder från solen


söta vääään


fiskekungen!

sommar!

Det är dövarmt ute. Ryssvärmen är här.
Jag är i Lule och är sådär mobbad som man blir i en stad utan vänner.. Eller inte helt utan vänner, förlåt Sara och Arvid. Men nästan, utan vänner.

Jag ska och sola och bada i alla fall, varesig någon följer med eller inte. Det är varmt ute, och jag börjar jobba snart, då måste jag utnyttja detta!

jag känner bloggtorka. Jag orkar inte blogga nå mer alls. Facebook säger allt ändå.

peace,
/sofiasniper

RSS 2.0