håhåjaja

Glömde förrut berätta att jag höll på att krocka på vägen till jobbet, när en mötande bil i en korsning, inte fick stopp och sladdade och hamnade på sniskan. Men snabb som sniper är så stampade jag på bromsen och allt var lugnt. Sen blev jag påkörd på coop-parkeringen, när någon ful jäkel inte tittade backspeglarna och backade in i mig. Tur där också att gammsaaben har ett sånt där svart skydd runt dig så slapp vi några skråmer.

Nu ska jag kubba till mitt andra jobb, hamburgergrillen i bergsåker (Man märker ju att jag har ett flott liv...). På det jobbet luktar det häst och en annan luktar stekos. Tur att jag har min sparvas till p-vän med mig som gör att tiden går fortare <3
Men denna stekos gör att jag måste duscha efter jobbet och det blir så sent att åka till tjejmiddagen då. Men Tove frågade ifall Lilli skulle dit , så nu vill jag ändå inte åka dit... palla lukta Lilli liksom......

jaja, som sagt. varför sitta här när man kan tjäna de stora pengarna?
cash is king
/sofiasniper

Tjosan

Puuh, lite andningspaus finelly. Har haft fullt upp ända tills nu.

Alltså, jag följde med Tove till systemet, hon skulle inte köpa ut åt mig och jag följde enbart med för att jag annars bara skulle behöva vänta. MEN NEJ, då får hon inte köpa, för eftersom jag inte är 20, så är det langning (?!) påstod idioten i kassan. OMFG PLX, lever han på 1800-talet? Sen när var det 20-års gräns på att gå in på systemet? Beside, jag är ju 18 och får dricka alkohol, så om hon skulle bjuppat mig på det hon köpte, hade det ändå inte varit olagligt. Vi lever i dubbelmoralens land... SUCK.

Jag som hatar politik funderar allvarligt på att bli politiker. Folk är ju så jävla dum i huvudet! 
Gör mänskligheten en tjänst och skjut dig själv
Haha. WELL, jag är nog inte mycket bättre än någon annan så jag vettefan, jag lägger nog ner det här med politiker... jag vill bara uttrycka mina åsikter och känna att dom betyder!

Nyktert ikväll, jobb till 22.00 , sen ska jag kanske titta förbi tjejmiddagen...kul när alla där har druckit 7 liter vin och kommer vingla fram på sina högklackade. Nåja, allt för vänskapen<3

/sofiasniper 


kl 21:08

Skulle beställa kläder från Halens, men det verkade inte funka *bEsViKeN* :'( jaja, får ringa och fråga imorogn. Appropå imorgon ska jag jobba då, men börjar inte förrän 11.30, skööönt. Fast sen jobbar jag ju på travet igen på kvällen, och missar därmed en tjejmiddag. VART ÄR RÄTTVISAN ?!!!

Bilder från våran gamingkväll som jag skrev om häromdagen. Välkommen att vara med nästa gång, dock får ni inte vara med i våran sPeCiAl LeAgUe
 

Syns det att jag solat idag??????

Nä det gör ju inte det , haha. Fan va meningslöst. Tog ju på mig vitt, strategisk som jag är.

GITTA NU
/sofiasniper

det bästa bilden på mig och min p-vän

image4

back on track

Det är nu bekräftat att det är kunderna/eleverna/lärarna (helt enkelt dom som handlar av mig) på komvuxfiket, som får mig på bättre tankar och får mig att till och med ibland trivas på jobbet! Tack för att ni finns... haha.

Man kan ju få såhär låtar på hjärnan (störigt!), på samma sätt kan jag få ord eller meningar på hjärnan. Och i typ tre dagar har jag nu haft orden "it's an end of a era" på hjärnan. Jag vill säga det hela tiden ... men varför? Liksom, det fyller ju ingen funktion. Men men, shit happens...

fred och kärlek, till er alla tappra läsare!
/sofiasniper

jadu

Nu är snart denna dag över. Den har gått långsamt, och varit väldigt tråkig faktiskt. Hade lite kör klockan sex och det var avslappnande och fick mig att tänka på annat än jobb framtid pengar och alla andra ilands-problem man har.

Morgondagen kommer väl se ungefär likadan ut, ska försöka hinna kolla på en bikini, tills min utlandssemester (åker 6 mars!!! jag ska bli brun).

Haha, just det! Var på um (ungdomsmottagningen, och nej jag är inte med barn eller har hiv. jag ville enbart ha ett nytt recept på p-piller!) idag, och dom är ju typ sämst. Det var drop in tid så hela um var fyllt av pubis-barn. Själv var jag stressad, dels för jag ville hem och sova och dels för att mina p-piller tar slut närsomhelst. Fick i alla fall gå före hela kön och bokade en tid :) man heter väl inte sniper för intet!! HAH

peace out lovers
/sofiasniper


god morgon

Ja här är man uppe tidigt... usch och fy! Varför sover jag alltid som skönast, precis när jag måste kliva upp? Jag förstår inte!

Ska strax iväg och jobba, och det känns supertråkigt. Brukar räkna ner tiden men det gör mig bara besviken för tiden går alltid sviiiiinlångsamt. När jag slutar ska jag fan bara ligga och slöa på soffan resten av dagen! Vad skönt det låter.... huva. Nu gruvar jag mig för jobbet :( önska mig lycka till!

/sofiasniper

spel

Nu har jag spelat brädspel sen typ klockan fyra. Helt sjukt ju, när spelade man brädspel sist liksom? Det var i alla fall roligt och vi startade en egen division xD settlers heter spelet och jag rekomenderar det starkt till alla gamers.

Måste också uttrycka mitt hat mot oärliga bloggar där folk skriver enbart för att få folk att läsa den. Och jag hatar allt jävla snack kring bloggar, citerar Linda;
vem fan bryr sig om ditt liv?
Men folk bryr sig ju verkligen. Kolla sveriges mest lästa bloggar. Vem lämnar 250 kommentarer per inlägg, när dom uppdaterar fem gånger om dagen? Vad gjorde folk innan bloggarna kom? Hade ett eget liv kanske.

Jaja, kul att man kan tjäna pengar på vad fan som helst nuförtiden i alla fall. Det är bra att världen utvecklas nånstans, för svälten i afrika, djurplågeri, våld i hemmet och sånt verkar ju ingen kunna bli av med.

/sofiasniper *hungriiiiiig*


suck pust stön

Kom just hem från jobbet. Jag kan villigt erkänna att jag har svårt att ta kritik, ja. Både positiv och negativ! Men allra svårast har jag att ta negativ kritik, för något jag inte anser gjort fel... det fick jag idag. Och jag är så mesig att jag inte orkar inte säga emot. "Nä, okej, förlåt... ja, nej, inte hända igen. Absolut, jag förstår, förlåt!". När detta händer, brukar jag gömma mig i diskrummet, fälla en tår och fundera på att börja röka igen xD vilken självdiciplin va?

Och appropå röka, min mamma är väl rätt vanlig. Hon gillar inte när jag gör olydiga saker och jag ska vara rädd om mig själv och sånt där. MEN, hon har alltid varit den som proppsat mig till att sola, och aldrig tvingat på mig solskyddsfaktor. Många föräldrar är ju rädd för hudcancer osv, min mamma frågade idag ifall jag ville sola på solarium innan vi åker utomlands, så jag slipper se så blek ut där borta.

Nåja, då ska jag väl ta och sola, duscha, göra mig fräsch, njuta av ledigheten och pussa på katten. Min p-vän får ingen puss, han håller på att bli sjuk :(

/sofiasniper

haha

ja nu skriver jag igen.........bara för att jag är arbetslös (alt. sysslolös). Men imorgon ska jag jobba ett tag, på fiket på komvux, usch. Diska, torka bord, stå i kassan... nae, vill ha något glidar-jobb med hög lön! Men det kommer väl...

Nåja, tittar på american idol, känns inte det lite old school? Antingen är dom jättedåliga så man knappt skrattar längre, bara skäms! Eller så är dom bra och Paula och Randy säger "OH YES" medan Simon säger "Mja, det var okej.."

Har inte tvättat håret ännu, spelar cs istället :s och min p-vän frågar ifall jag ska gå på bokrean inatt? Sen när läste jag böcker?!

En bra låt : http://www.youtube.com/watch?v=HXWXQeHCWpo

/sofiasniper


kl 17:05

Nämen om man skulle ta och sluta vara en sån nörd så kanske jag skulle haft ett liv utöver internet. Internet är Gud.

Idag är det också dax för mig att tvätta håret. Jag och min vän Linda tvättar alltid håret två gånger i veckan, (mer än så sliter bara och gör håret ofräscht mycket snabbare!!!!! så de så), söndagar och torsdagar. Men eftersom jag jobbar på en kiosk fredagar så vill man ju gärna tvätta bort stekosen då, så i hemlighet har jag förskjutit mina tvättdagar till måndag/fredag.

Men nu ska jag fortsätta med att leka med Gud.

peace out
/sofiasniper

hemskt mycket hej

Välkommen nya dag.
Jag klev upp elva idag, visst är det skönt att vara arbetslös? Man kan sova hur länge man vill.... HAHA, nae där skojade jag. Fy, vad det är sämst att bara sitta hemma på dagarna och glo in i väggen. Men jag gav typ upp det här med att söka jobb när inte ett enda hörde av sig, då jag typ intensivsökte i fyra veckor. Jag menar, lite begär man ju!

Jaja, funderar på att följa med min p-vän och hans kompisar (otroligt att han har såna, ibland tror jag han köpt dom) på åkersvik och snika lunch. Jag är ju trots allt pank och arbetslös, och har en lägenhet att betala.

Well, nu ska jag se vad som står i sundsvallan (=sundsvalls tidning). Kan ju ha hänt mycket i denna stad, vi låg ju trots allt på top tio av de städer som hade mest knark, eller hur det nu var... xD


ciao bella (för övrigt en supergullig film)
/sofiasniper

bloody sundays

Nu har jag blivit precis som alla andra, nu har jag blivit en bloggare. Fast jag bloggade ju faktiskt förrut också, på www.spelarenan.se (var faktiskt mest lästa bloggen ett tag, för att skryta lite).

Nåja, söndag är dagen, och seg är humöret. Efter ett 20årskalas som var bättre än bäst, en sväng ner på sundsvall härliga krogar, och minst tre fall i halkan så känner jag mig mörbultad. Har ett köttsår på handen och en bula på knäet... det ser ganska hårt ut !

Nu vill jag sätta mig i soffan, glo på en havldålig repris, tycka synd om mig själv och äta choklad.

peace and out


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0