torsdag.

Trodde det var lördag när jag vaknade. Jag har verkligen noll koll på dagarna alltså.
Men jättevarmt ute är det, man blir ju förvirrad. Ofta snart oktober liksom? NAE.

Skrot springer runt på baksidan och solar sig, jag sitter på vår grej i trädgården och lyssnar på Jason Mraz. Vill ta en promenad, Julia ville att jag skulle gå ner till tacobar, men jag funderar på att gå på norra berget, mycket finare att gå där än i trafiken ner till stan.

Nåja. Hade väl inget mer vettigt att skriva.

peace,
/sofiasniper

fuck my life,

Rolig. Tänk roligt.
Okej, fan vad man lyckats när man flyttat till en annan stad för att komma vidare i livet för att sen sabba hela livet där och hamna tillbaka i hemstaden, utan jobb, boende eller pojkvän. Yes! Och gymnasiet gick bra? Ehehe.

Jag kan bli illameånde när jag tänker på lyckliga minnen. Det är sant, haha. Det är så sorgligt att man inte kan gå tillbaka i tiden och bara vara där en liten stund och känna vad man kände då.

Jag orkar inte skriva nå mer. Dålig dag. Dåliga dagar.

Livet är inte detsamma, utan dig...


fuck,
/sofiasniper


Helt okej snygg.

Helgen passerade fort, som vanligt. Fyra bodenbor spelade i Sundsvall, jätteroligt att träffa dom, på Min hemmaplan för en gångs skull ;)

Är kattvakt igen, i Lindas föräldrars hus :P Känns lite skumt att "bo" där men, det är skönt att ha ett tillhåll man kan gömma sig i när man vill vara själv.

Saknar framnäs, folket och livet där så himla mycket. Vet att jag var uttråkad och vet att jag inte skulle pallat en termin till. Men jag saknar tiden som var där, alla jag lärde känna och allt bra som det gav mig! Det är en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv.

Har sökt högskolor igen, till efter jul. Blir lite galen på att bara gå runt och inte göra någonting. :(


puss

fred,
/sofiasniper

you hold me , right here right now

Måndag igen, ny vecka. Den började obra. Vaknade nog på fel sida, plus att regnet öste ner och jag var tvungen att städa.
Men fiskbullemåndag! Vilket påhitt. Vi kokade potatis, och fiskbullar, lite ägg och såg på ensam mamma söker, hollywoodfruar och breaking news. Det gjorde väl dagen en aning bättre. 

Imorgon kommer Linda och Fredrik hem från Italien, vilket innebär att jag måste lämna igen katt och lägenhet. Tråkigt, men samtidigt väldigt roligt att dom kommer hem. Nu måste jag bara hitta mig själv ett boende!


peace,
/sofiasniper

ensam mamma söker-söndag

James Morrison, vilken underbar röst. Vill ha den rösten runt mig hela tiden!

Funderar på att åka norrut, saknar alla vänner så himla mycket. I helgen kommer dock några från Boden ner, det ska bli aproligt! :D

Tio år sen world trade center blev attackerade. Men jag säger som alla andra år, mina tankar går till alla Usa haft ihjäl. Självklart är det tragiskt med alla döda i wtc-attackerna, men dom är inte viktigare än alla civila i Irak till exempel. Varför ska dom ha mer uppmärksamhet? Nejtack.

jag är på hugget idag, bråkas inte med mig.


saknar er <3

peace,
/sofiasniper

thank god its saturday

Lillördag. Fest framför tvn och bonde söker fru.
Har lånat Lindas lägenhet medan hon och Fredrik är i Italien. Så i två veckor bor jag mitt i stan. Granne med baguetterian, Anders och gamla burritos. Yes!

Idag har jag sökt jobb och hängt på tacobar. När alla plötsligt skulle hem från tacobar (utom Nathalie som jobbade stängning..) gick jag och drack kaffe med Anders och Daniel, mys!

Jag vill bara säga dra åt fan åt dig med.

peace,
/sofiasniper

LONG TIME

Längesen jag skrev va? 
Jag bor i Sundsvall, mest på Tacobar. Det är där det händer numera. Min dag ser ungefär ut såhär
09:00 Vaknar, smsar Julia. 
10:00 Duschar, klär mig
11:10 Inser att jag måste gå till stan (ca 2,5km nedförsbacke)
11:30 Går ner till busshållsplatsen istället
12:00 Är på tacobar
19:00 Hjälper till att stänga Tacobar
20:00 Vinar hos Julia

Haha, okej, det sista sker inte varje dag, men resten.
Idag lagar vi pizza hos Julia och ska se lite fotboll och umgås.

Jag är glad. Men vill ha ett jobb, och en lägenhet. Nån som kan skänka det? Skriv i kommentarsfältet.

Lite pix

Just det, den nya tjejen på bilderna är Nathalie. Hon jobbar på tacobar och vill faktiskt umgås med oss, trots att vi är knäpp i huvet. Texten är blå, varför?

peace,
/sofiasniper

RSS 2.0