happy halloween!

Två gånger plingade det på dörren igår och frågade "bus eller godis?"
Fast sen åkte vi på basket, Plannja (luleå) mot Borås, gissa vilka som vann....?

Sms-terrar Kicki och Lina haha, gratis sms ftw. Tror sammanlagt jag måste skickat typ 100 sms till båda. Sjukt.

Nu ska halva släkten äta middag hos moster och Hasse. Det ska bli riktigt mysigt och gott - hungrig är jag!

En riktigt bra låt ni kan lyssna på tycker jag....


pz
/sofiasniper

happy halloween!

Två gånger plingade det på dörren igår och frågade "bus eller godis?"
Fast sen åkte vi på basket, Plannja (luleå) mot Borås, gissa vilka som vann....?

Sms-terrar Kicki och Lina haha, gratis sms ftw. Tror sammanlagt jag måste skickat typ 100 sms till båda. Sjukt.

Nu ska halva släkten äta middag hos moster och Hasse. Det ska bli riktigt mysigt och gott - hungrig är jag!

En riktigt bra låt ni kan lyssna på tycker jag....


pz
/sofiasniper

Hejpa!

Framme i Boden nu. Eller har varit ett tag. Sex timmar tog bilfärden, inkl fikapaus på Frasses (nöjd Lilli?).
Här är lite snö på marken, men ser mest ut som frost. Det är minus-grader och jag har fått tårta. Erbjudande att sova med Elias (drygt 3år) också, tror jag ska nappa på det imorgon.

Imorgon blir det kanske att gå på nya gallerian dom öppnat här i Boden, och förhoppningsvis ska jag hinna på min favoritaffär i Luleå, hardware, också. Där är allt snyggt, och dyrt!

Ja, vad kan starta denna helgen bättre än att få detta mail?

ha en trevlig kväll!
/sofiasniper

This is it

Den var jättebra. Salongen var inte riktigt full, men mycket folk var det allt. Vad kan man vänta sig av Sundsvall? Många yngre var det där.
Premiären fick som vanligt applåder. Och jag antar att jag inte var den enda som fällde en tår. Han ger trots allt rysningar över hela kroppen ibland, och tårar ibland, men också många leenden och mycket kärlek.
Alla som gillar Michael Jackson borde försöka se filmen, den var inte överproducerad eller "typisk amerikansk", utan väldigt enkel och BRA.
Han är så fin, han är så snäll, han är sååååå kärleksfull. Måste ju vara en av de trevligaste artisterna att arbeta med. Och skickligaste.
Fortfarande svårt att förstå att han är död. Men han är en legend, och förändrade folk, världen och musiken. Inte många som kan mäta sig med honom.

King of pop

Pust suck och stön.

Vilken hektisk dag!
Vaknade halvtio. Och från dess till ca halvsex har jag hunnit packa, flytta, dammsuga, letat hjulmuttrar och navkapslar på skroten, bytit vinterdäck, ätit, haft strömavbrott, powernappat. OSV.
Instressant va?

Känns riktigt jobbigt att dra iväg mitt i all flyttkaos - speciellt när man inte känner sig hundra. Men å andra sidan är det nog bra att komma iväg och vila upp sig lite, och tänkte på annat:)

Funderar på att klicka hem denna klänning till fotbollsgalan som är... nästa måndag. Vad tycks?


Nu ska jag göra mig klar. Bio om en timme med Lilla Ägget. Vi ska se This is it - Michael Jackson!!! Ska bli riktigt roligt.

tjabba
/sofiasniper

natt med simon

Simon ligger med ryggen mot mig och jag stryker lite över ryggen. Märker hur han tror att det är nåt där, och kliar frenetiskt där jag strykt.
Jag fnissar och kliar igen, varpå Simon halvsätter sig upp och tittar in i väggen
Simon: Är det så man gör?!
Sofia: Va? Vad är det?

Han hasar sig ner och sätter sig på sängkanten.
Sofia: Vart ska du?
Simon: Vad gör du?
Sofia: Jag kliade dig på ryggen. Hur är det?
Simon: Äh, jag drömde att det var nån grej, spindelaktigt....Snark

fniss
/sofiasniper

råkade tvätta simon så han krympte lite


sjuk?

Igårkväll kände jag halsont och idag har det varit värre, har legat i sängen hela dagen med huvudvärk och halsont. Typiskt att man ska bli sjuk när det är mycket som ska göras...
Imorgon:
Tvätta alla kläder
Flytta ALLA mina grejer till nya lägenheten
Se This is it på bio

Torsdag:
Bil hela dagen till släkten (ca 7-8 timmar i bil)

Hur ska jag hinna bli frisk också? Bajs.
*Emo-sniper*
visst ser jag ledsen ut? TLÖÖÖÖÖÖÖÖSTA miiiig.

hejpa
/sofiasniper

kärlek kompis

I lördags pratade vi om framtiden. Och jag sa då att jag sökt skola i Piteå, vilket ifrågasätts en del, för vem vill flytta norrut?
Sofia: Jamen, det är en jättebra skola, och sen så är det nära min släkt också...
Kicki: Men vi då? Din familj. Vi firade faktiskt jul ihop!

Det är väl kärlek. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - blod är inte alltid tjockare än vatten.

Jag tror det handlar om kärlek. Enbart.

(det där är inte alla mina vänner, men några<3)

bajs
/sofiasniper

lite skakis

Efter att ha sett denna film vart det lite svårare att sova. Nojigt.
Dock såg vi med "orginal" slutet, som inte är lika läskigt som det andra.
Så ska du se den se med "theater ending"


BuUUHHHUh
/sofiasniper

all you need is love

Det blev en väldigt lyckad utflyttningsfest igår. Mycket folk, mycket värme och alla verkade ha roligt! Fruktansvärt vemodigt dock, att det var sista gången i denna lägenheten.
Det finns trots allt många minnen här:)

Det är läskigt att läsa om olyckan här utanför Sundsvall. Alltid jobbigt när unga dör, och det känns extra mycket i magen, eftersom jag själv körde bil i mörkret ikväll och var otroligt orolig för att krocka, eller sladda eller liknande. Kan ju hända vem som helst.

love is all you need

hejpa
/sofiasniper

Lite mat i magen tog bort huvudvärken

Puh! Vaknade tre idag, helt sjukt:O Måste ha varit för att jag sovit så dåligt i veckan som kroppen behövde ta igen sig.
Hann bara kliva upp så behövdes jag som skjuts, så jag hann inte äta något. Så NU äntligen, två timmar efter vaknandet fick jag mat i magen, det var gött! Hade så himla ont i huvudet.

Simon har iaf skaffat världens roligaste och beroendeframkallande spel. Brain Training eller Challenge, minns inte. Men man blir smartare och smartare för varje dag. Jag använder 21% av min hjärna säger dom! Fast jag är dålig på logik och matte. Men jag tränar varje dag så såsmåningom ska jag nog bli bättre!:)

PUST.
Nu ska jag nog spela cs eller göra mig färdig.

puss
/sofiasniper

tråkigt inlägg.

Jag är dålig på att skriva och formulera mig men ska väl försöka.
Läst olika diskusioner om djurplågeri, vegetarian, vegan, päls, dunjackor osv osv.

Enligt mig så är det lite av dubbelmoral och felaktigt att vägra använda päls och dunjackor för man är emot djurplågeri, medan man fortfarande äter kött, trots hur köttindustrin ser ut idag. Fast jag förstår fortfarande skillnaden, kött är mat - överlevnad. Päls och dun är fåfänga. Men jag ser det som plågeri - plågeri. Men skippar man ett utav det så är det självklart bättre än att inte göra något alls.

När jag bestämde mig för att bli vegetarian, hade jag tänkt på det länge. Jag äääälskar korv, jag äääälskar salami, och bacon. Bland annat. Men när jag sett och hört hur man föder upp djur till sjukligt onormalt stora, för att få ut så mycket kött som möjligt, för att låta dom leva i onaturligt trånga utrymmen och inte alls behandlas humant, för att sedan slakta dom efter en knapp tiondels liv, så kändes inte baconet lika gott.

Att döda djur för sin egen överlevnad är helt okej, men att föda upp djur enbart för att slakta dom är inte okej, enligt mig. Speciellt när det finns så mycket alternativ utöver kött.
Citerar nåt jag hört någon gång
"Ett människo-liv är mer värt än ett grisliv, men ett grisliv är mer värt än en fläskfilé"

Jag dömmer inte någon som använder päls, jag dömmer inte någon som äter kött, jag dömmer inte någon som bär dunjacka, och jag dömmer heller inte en djurrättsaktivist, eller en vegan.
Alla har sina orsaker till vad dom tycker eller gör. Och att visa respekt för andra är viktigt tycker jag. Precis som att jag inte vill att folk ska propagera att jag ska börja äta kött, tänker inte jag propagera på folk att sluta.

Men viktigt är väl att folk är upplysta och inte blundar för sanningen. Att folk vet om sanningen och hur djur dödas, plågas osv. Om man vet om det och ändå kan bära pälsjacka, då visar jag respekt för den. Jag håller inte med, jag diskuterar inte saken och konstaterar att vi tycker helt olika.
Men längst inuti mig ska ni veta, att jag tänker... att varje sekund dör ett djur för människans skull. Och för varje sekund skulle vi alla kunde ändra på detta.

Ni får en applåd om ni tog er ändå hit i inlägget! Well done! (eheheehhehe fattar ni?)

klapp klapp
/sofiasniper




god dag!

Nu klockan tolv har jag psykologi, sen är det helg! Ledig och vila.
FAST ingen vila, måste städas rejält här i haga, och sen måste sista sakerna packas och flyttas. Pust och stön. Jag borde ha en städerska, för jag haaatar att städa. Diska är nog värst tror jag. Så jävla .... långtråkigt och ohändelserikt.

På onsdag eller torsdag lämnar jag sundsvall city för några dagar, för att hälsa på min släkt i Boden/Lule. Det ska bli mysigt! Hade jag inte bott i Sundsvall skulle jag kunna på i Lule, lätt!

Nu ska jag äta äggmackor och packa ihop  mina grejer till lektionen.

idag blir det naturligt lockigt. orkar inte blåsa - platta!

peace
/sofiasniper

legendary!

Jag har gjort matteprov idag, det kändes bra. Hoppas jag blir godkänd!
Sen skulle jag och Simon åka och lämna ännu mer grejer i nya lägan, meeeen vi fastnade framför datorerna. Nä, ärligt började vi städa upp lite här hemma.
Går fortfarande inte att ladda upp bilderna från lägenheten! Bajsblogg.

Torsdag innebär kör och "inlåst".

Tittar på Ellen på femman, och Simon och jag har konstaterat att det är så jääävla materialistiskt. Alla blir som galna när dom får någonting, skitsamma var det är, bara det är gratis. Kanske inte är Ellen i sig, mer Amerikat.
Fast jag skulle ändå vilja åka dit. När jag sparat massa miljoner av mitt studiebidrag så ska jag ut och resa i världen.

För er som gillar bloopers, eller How I Met Your Mother. Haha, detta är roligt!

king då
/sofiasniper

rock around the clock - världens första rocklåt!

Hej hej hemskt mycket hej.
Idag är det tråkigt regnigt väder. Vet dock inte vilket jag föredrar, svinkallt med frost och sol eller regnigt men lite varmare...

Tänkte ge er en lite smygtitt i nya lägenheten. Tog lite bilder igår. Men tyvärr är blogg.se smygnazister och vill inte lägga upp mina bilder. Jo en lyckades jag med! Så håll till godo.... jag ska nog lyckas konvertera blogg.se till andra sidan. (Annars finns bilderna på min bilddagbok som är länkad i menyn till vänster)

Simon ringde
Simon: Jag ringde bara för att säga att jag älskar dig
Sofia: ........Åååhhhhhh. Nnnaaaaw. Du är så sööööööööt
Simon: Hahaha! Nä jag skoja!

Kolla va fräsigt hår jag har (för bilder på mig går att lägga upp....... HM!

nu ska jag till lägenheten igen.


CYA
/sofiasniper

fobier utvecklade från betingning

Jag hatar spindlar. Min största fobi. Näst efter mörker, eller? Jo, spindlar kan jag döda, inte mörker! En spindel attackerade mig idag. ÄCKEL. Jag slängde en bok på honom och skrattade hånfullt. Fast jag vågade inte lyfta på boken sen.
hemligheter by
/sofiasniper

Tack för alla kommentarer ni skriver. Det är mycket roligare att skriva när ni kommenterar!! Fortsätt :)

Hade 24 läsare häromdagen btw. Mitt personliga rekord. Undra vilka alla var? xD

Min natt/dag:
Sov 3 - 3,5 timmar
Jobb 4 timmar
Jobba på att lägenhets-makeover 8 timmar
TLÖTT nu.

tidigare idag:
Sofia: Simon, när kom du på att du älskade mig?
Simon: Nyss. Kom så äter vi.
Simon ler och jag tysntnar.
En stund senare...
Sofia: Får jag ligga i din famn och mysa sen?
Simon: Mm, kanske efter jag ätit..
Sofia: Men ååååh, du är så elak. Seriöst, säg när kom du på att du älskade mig!
Simon: Men det sa jag ju.. förut!

Ni förstår ju varför jag inte kan sova, och gråter på nätterna!
första bilden på oss tror jag<3

Nä Desperate Housewifes snaaart.

glöm inte livets viktigaste krydda - kärlek
/sofiasniper

Idag känns det som onsdag för mig!

Alltså ett kort inlägg innan jag åker till Bergsåker och ska jobba fyra timmar med Kicki, på dagis.
Det måste ju uppenbarligen vara något fel på mig. Jag måste ha sömnsvårigheter.

Jag visste igår att jag skulle upp 7, 7.30 idag. Jag var supertrött efter bion och längtade efter sängen. Lägger mig ner och ligger och vrider och vänder på mig till 4, 4.30 imorse :O

Jag blir helt utmattad, less och förtvivlad när jag ser vad klockan är så jag börjar på ren och skär känsla, gråta. Och Simon som sovit ett bra tag förstår inte alls vad som händer.

Jag är så trött nu så jag mår illa och har ont i huvudet.
Det här funkar inte. Ska det vara såhär varje gång jag ska upp jobba kommer jag aldrig klara av ett jobb.

önska mig nu lycka till. Det är ju trots allt bara fyra timmar jobb. Sen får jag gå hem och sova!!

ha en bra dag
/sofiasniper

Detta fält måste fyllas i

Idag har jag fått jobba extra, tack vare baby! Hon är så snäll som försöker ge mig en massa dagis-timmar. Ska få vara där fyra timmar imorgon också, och det gör så himla mycket för mig och min ekonomi.
Efter jobb var jag i alla fall med Elisabeth och såg bröllopsfotografen. Haha. Älskar ju Smala Sussie, och med samma regissör och väldigt många skådespelare från den, så kunde det ju inte bli dåligt. Nej, den var jätterolig.
"Morfar var ju nazist"
tystnad
"Nä inte innerst inte"

Hörde att Jimmy Åkerlund (sverigedemokraternas partiledare!) blivit anklagad för hets mot folkgrupp, i och med en debattartikel. Haha. Är någon förvånad? Och för att försöka ha en så neutral åsikt som möjligt om detta..... rätt åt han.
Och måste bara tillägga, det är sjukt hur mycket man tillåter när det gäller han och hans jla parti, så fruktansvärt särbehandlat. Eller?!
peace
/sofiasniper

men god natt och sånt där.

Vilken himla trevlig helg jag har haft! Singstar och nya personer hos Lina i fredags. Och igår bjöd Lina och jag mamma och Linas mamma på middag och sen åkte vi på casinot, för första gången för mig och Lina.

Och Camilla rök i fredags (från idol!). BRA SVERIGE! BRA! Tyckte Nicklas Hocker var jättegrym då... och Erika med.

Jag och Kicki har jobbat i sex timmar idag, vi var lite trötta och sega och pratet brukar spåra ut ibland. Så satt vi och pratade bröstförstoringar och Kicki sa..
"Jag har funderat på att göra bröstförstoring, men jag skulle hellre hitta någon som älskar mig för den jag är.. Men alltså har jag inte hittat nån om typ tio år, då kanske jag gör det!"
Haha, alltså jag höll på att dö.


Och eftersom vi slutade så sent, har jag inte hunnit duscha efter jobbet. Jag försökte ta kort på hur illa jag luktar, det ser ut ungefär såhär.

GOD NATT GOTT FOLK
/sofiasniper

Dagens problem : Min kameraladdare är försvunnen!!!1111one

Im cool.

Ikväll är det MJ-tema på Idol - måste ses! Undra vilka som förstör hans låtar (CAMILLA!!!!) och vilka som gör dom riktig bra? Hoppas någon kör "will you be there" - den är awesome, och så min favorit "dirty diana" hoppas jag också någon kör.

Jag har fan inget vettigt att skriva idag. Lina skulle just bajsa, men det kom inget... det är sant. Hon blev besviken.

Jag som är arbetslös (skyll skyll!) brukar ju läsa massa bloggar när jag har lite att göra (väldigt ofta!), men idag får jag inte läsa Kissies blogg, för det är någon som kommit på hur roligt det vore att chocka henne när statistiken går ner till typ noll, hon kommer bli så ledsen.

Nu ska jag nog sminka om mig, för jag har inget att göra.

bajsbajs

/sofiasniper

att köpa vinterskor är inte lätt för mig.

Idag har jag varit sjukt duktig och lämnat ut en massa cv:n. Alla var supertrevliga, men man ska ju inte hoppas på för mycket.

Sedan till den roliga nyheten.. Simon har ju blivit av med lägenheten här i Haga, men vi var och tittade på en annan lägenhet i söndags - och igår fick vi reda på att vi ska få den :D Så nu överger vi Haga för att flytta till "fel" sida av staden. Söder är inte min grej. Men vad gör man inte.

Har varit på jakt efter vinterskor också, men kräsen som jag är så vill jag inte ha gortex-skor eller fula häst-liknanade-stövlar. (förlåt till er alla som har såna, men jag anser mig inte passa i såna!). Får fortsätta leta.

Nu ska vi iväg och skriva kontrakt...

cya
/sofiasniper



kiss och bajs?

mitt i veckan

Är det bara jag, eller brukar ni också se såna här b-reklamer, säg för till exempel "telefondating". Så för att folk ska kolla, sätter dom folk som är väldigt lik en kändis på reklamskylten/bannern. Jag tycker ofta jag säger "VA? David Beckham, reklam för det där? Nähä.. oj han var bara lik." Vet inte om jag nojjar eller om det är ett pr-trick. Men det är värt att tänkas på, haha!

För övrigt söker jag jobb. Vet du någon som söker folk så låt mig veta! Annonserar ut mig på min blogg - har jag sjunkit så lågt? haha. Nåja, tur det inte är så många som läser den då;)

Imorgon ska ni nog få veta en rolig sak som hänt! Håll ut folk.

puss
/sofiasniper


hahahahhaa

Sitter här och lyssnar igenom några av mina favoritlåtar under första året av gymnasiet.
Plötsligt förstår jag att de här stora "fjortis"-bloggarna faktiskt tycker techno är awesome! Och jag förstår att dom tycker texterna tilltalar dom. Jag förstår att dom blir pissed off när folk kallar dom små och fjortisar - när dom själv tycker dom kan allt och gjort allt.
Jag känner mig som en av dom! Jag har ju faktiskt varit precis likadan.
För några år sedan....


hehehehehehhe

reach for my arm and you get my soul

Vaknade 10 imorse, och började städa... :O ja, helt sant. I en och en halv (1½ h) städade jag, dammsög, slängde saker, skurade, dammtorka osv osv.
10 poäng till mig! Yey.

I övrigt fyller min mamma år idag, STORT GRATTIS! Och grattis till min vän Linas, mamma som fyllde år idag.
Tror typ alla fyller år i oktober... kickis syster, lindas pappa, lillis mamma...

Alltså ni MÅSTE kolla på det här klippet, hysteriskt jävla roligt. Det blir fan aldrig gammalt.
"Ah de är lunch" "ett stycke värsting" Så sköna lines!


MEN ni måste lyssna på den här låten som är med i filmen. Tycker den är asskön... lyssnade på den jättemycket i ettan på gymnasiet, sen hittade jag inte igen den. Och nu efter... få se... fem sex år, hittar jag den! Wünderbart!


Nåja, nu ska jag sluta pracka på er massa skit att titta och lyssna på.
Ha en fantastisk tisdag vettja!

puss
/sofiasniper

Resultat av dagens fråga: Hur lång är du?

Av 22 tillfrågade vänner (7 killar, 14 tjejer, 1 som inte svarade) har jag kommit fram till detta:
168 cm är den vanligaste längden bland mina vänner
172 cm är medellängden (2 cm kortare än mig) bland mina vänner.

Den längsta tillfrågade tjejen och den kortaste tillfrågade killen är lika långa = 176 cm.
Min kortaste vän = 155 cm
Min längsta vän = 190 cm

Killarnas medellängd blev 184,7 cm
Tjejernas medellängd blev 168 cm

Tydligt är ju att tjejernas längd dominerar och drar ner alla värden, där jag inte delade upp gruppen i tjejer vs. killar.
Och ja, ni behöver ju inte tro att jag gjorde detta på kul, det var en skoluppgift! :)

Tack till....

lilli, paulina, david, eddie, paula, kicki, lina, simon, elina, sanna, hampus, jonte, johanna, ida s, lela, cissi, tove, risi, sofia, jon och ida a

frid
/sofiasniper

Och nu är måndagen slut..

Hört på en affär i centrala sundsvall tidigare idag...
Kassörskan till Simon: Du måste har hört det förut, vem du är lik..
Simon: Hehe... mm...
Kassörskan: Jag brukar aldrig titta på tv, men så råkade jag fastna vid idol. Det är där han är med va? Vad heter han nu igen?
Simon: Ja... hehe. Precis

Ja vad är det han heter? Vet ni det?
Tycker ni han är lik?



fred&kärlek

/sofiasniper

p.s. VIKTIGT att notera är ju att Simon är äldre, så det är egentligen den andra snubben som är lik Simon...d.s

oh vilken härlig dag!

Vilken härlig dag på ett sätt - och jobbig på ett annat.
Gårdagen vart i alla fall mysig, med tacos och fotboll, tyvärr gick ju inte fotbollen som förväntat. SKIT.
Idag vaknade jag ganska sent och brummade iväg till Birgittakyrkan för att öva inför kvällen avskedskonsert till min körledare Lars. Det var mycket stå och lite mat och dricka. Det var tråkigt att ta avsked av Lars, men samtidigt var det en fin konsert. Lyckad!
Nu ska jag mysa ner i ett täcke och njuta av söndagen.
chao
/sofiasniper

OH MY GOD!

Här sitter jag, sjukt taggad för Sverige-Danmark matchen. Det är få se.... 4½ timmer kvar bara -_-
Lyssnar på lite bra partymood-musik gör jag också. Funderar på att duscha, det var ett tag sen faktiskt. Sist var nog när... OBAMA FICK FREDSPRISET!!1 have you heard? vad var det om liksom? Jag gillar obama, men fredspris? jissus va galet.

Nämen nu ska jag be mina grabbar att spela en fin match så jag kan vara på gött humör hela kvällen. Okej?

(jag vet, jag är lite coolare än dig. men det gör inget, du är rikare än mig ändå!)

Duschen var det ja....

pz
/sofiasniper



Update efter idolutslagningen

ÖH okej. Vilka av er där ute sitter och röstar på Camilla egentligen?
Lämna gärna namn och adress i kommentatorfältet så ska jag söka upp er och mordhota er...

tack gud för fredag!

Idag har jag haft psykologi som vanligt på fredagar.
Och så har jag just kommit hem från Julia, där vi såg idol. Och självklart ska Camilla fet-bort! Jag tål inte henne, heheeehehehe.

Imorgon spelar Sverige mot Danmark, ska bli sjukt spännande att se. Hoppas verkligen vi vinner. (ni som är helt lost, är det fotboll, vm-kval. sverige måste vinna för att klara sig till vm!)
Utöver det spelar Hoffmaestro på Aveny, men vet inte om jag har råd att gå in och se på dom. Men vi får se hur det blir imorgon.
Detta är Hoffmaestro - enligt mig sjukt bra!


ha en bra helg
/sofiasniper

sparris... .och bollar!

Kom hem från körövning (sångövning) för ett tag sedan. Sista övning innan konserten på söndag. Kom och kolla alla sundsvallsbor.
Söndag 11oktober 18:00 i Birgittakyrkan.


Ska göra lite sen middag till programmet "Inlåst". Kollade ni på det förra veckan? Killarna som vart inlåsta i fängelse för dom inte skulle fortsätta sin kriminella bana i livet.
Tragiskt att se att din hamnat så snett, men något som förvånar mig ändå är de flesta föräldrarnas likgiltighet. Blir man van av att se ens unge åka in och ut hos polisen eller bryr dom sig bara inte?
Jag betvivlar inte uppfostran eller kärleken, men när man ser vad någon av dessa killar gjort, blir man (iaf jag) jättesugen på att rycka upp dom ur samhället och sätta dom på en mindre plats och lära dom rätt och fel. Alltså utegångsförbud och nolltolerans gällande brott! Men vad vet jag... jag är ju en simpel unge själv! Tack och lov, än så länge:)

Kolla i alla fall kl 21.00 tv4 ikväll


love
/sofiasniper

bye bye

Idag är en dålig dag.
Idag fick jag veta att Simon blir av med lägenheten.
Idag har jag tre veckor kvar innan jag måste flytta.
Idag vill jag gråta.
Idag fick jag åter en blick av verkligheten.

(och jag vet att jag låter bortskämd. jag vet att det är ett ilandsproblem och att jag ska vara glad över att jag har tak över huvudet. men det suger ändå!)

SUGDAG!

/sofiasniper

Lite ont i magen


Läs hela artikeln här

Det var väl något sådan jag försökte förklara häromdagen i bloggen.. ifall någon nu läste det.

Var ute en sväng med Simon i dom gula/oranga/röda löven. Och jag förstår varför folk gillar hösten - men mig ger den fanimej panik. Sommar, vår, vinter - fine. Men höst. NEEEEEJ :'(



night
/sofiasniper

det är som sagt på nätterna saker blir roligt

Försöker än en gång att somna utan att lyckas. Håller om Simon som sover trött. Så lägger jag min hand på hans huvud. Plötsligt slår han bort min hand och tittar argt på mig och lägger ner huvudet på kudden igen.
Jag: Vad är det?
Simon(hotfullt): Du vet vad du gjorde!
Jag: Haha, vad säger du?
Tystnad (jag fnissar)
Jag: Vad gjorde jag Simon?
Simon: Det vet du, suck...
Jag: Nej, berätta. Vad gjorde jag?
Så lyfter han upp en hand med knyten näven och snurrar på handleden.
Sedan somnar han igen.

Ett gott skratt förgyller natten....

peace
/sofiasniper



HUMOR

Två något berusade killar ~25 står och ska ta ut pengar. Den ena pratar upprört om sin flickvän.
Kille 1: Igår var hon sur hela kvällen och när jag frågade vad det var så var hon förbannad för att jag inte hade lyckats få tag på den där satans jävla Marabou Sommar, som om jag skulle kunna styra vad de har och inte har i affären!
Kille 2 (oengagerat): Brudar och choklad, du vet…
Kille 1 (vansinnig): Ja, fyfan! Jag var så här nära (Han visar med tummen och pekfingret) på att skita i en kopp, hälla i lite vatten, röra om, ge det till henne och säga att det var choklad! Jag hade käkat jordgubbar dessutom så då hade hon ju fått den där jävla smaken av sommar som tydligen ska vara så in i helvete fantastisk!

http://www.tjuvlyssnat.se/goteborg/mmm…-marapoo#comments

Bilden är från Lillis kamera på peace and love, rakt ner i en bajjmajja. Tillägnad mig.

låg

Jag längtar efter att vakna till en ny dag. Jag vill vakna med glädje och hopp, mål och kärlek. Jag längtar efter att slippa känna ångest, oro och rädsla. Jag vill hitta en rutin, motivation och ork.

Det ska inte vara svårt - det är inte svårt. Men det är okej att ibland känna sig nere. Att inte orka kliva upp ur soffan. Att känna sig gråtfärdig när man tänker på framtiden. Att få panik av tanken på hur man ska klara sig nästa månad. Jag vet att jag klara mig, jag vet att jag överlever.

På två år har mitt självförtroende sjunkit i botten, och jag har tappat en massa tro på mig själv. Jag vågar inte på samma sätt. Men jag måste - och det är väl det som är livskraften.

Kanske har detta lite att göra med att jag eventuellt måste flytta hem inom en månad, något jag inte var beredd på. Kanske är jag extra låg på grund av detta. Det tror jag. Det var en kille idag och tittade på Simons lägenhet. Mitt öde i hans händer.

Jag längtar tills den dagen jag inte behöver vända andra sidan till för att jag inte har råd att slänga en smutsig handduk. Jag längtar tills den dagen jag inte behöver skämmas varje gång jag inte har pengar att tanka bilen. Jag längtar tills den dagen jag slipper få pinsamma mail eller besked om att jag inte fått ett jobb. Jag längtar tills jag inte behöver känna skuld när jag köper nya byxor, för det var hål i dom andra.
Jag längtar efter en ny dag.


RYCK UPP MIG?! haha.
emo
/sofiasniper



och en ny vecka har inletts..

Fick hoppa in extra idag på ett dagis i Granloholm - Kul kul tycker jag! Var ute första två timmarna, satan vad kallt det var. Satt och gungade ett litet barn på tre år. Så säger han såhär:
Han: Jag har ont i magen och har hosta (han har inte hostat en enda gång sedan jag kommit dit..)
Jag: Jaha, men oj då! Är du sjuk?
Han: Äh!
Jag: Haha okej.
Så går det en stund.
Han: Jag har ont i huvudet också...
Jag: Men det låter ju alls bra, du verkar inte må särskilt bra idag
Han: Äh!
Hahahah. Barn som älskar uppmärksamhet alltså.
Nu ska jag väl plugga lite kanske. Och göra nån middag! Förslag?
peace
/sofiasniper

Idol 2009

Alltså hur den här killen Inte kunde gå vidare, medan dampet som misshandlade My heart will go on och Hallelujah gick vidare är för mig helt jävla sjukt. Hon kan söka till melodifestivalen eller nåt.

Den här versionen var så jävla skööön, fett reagge över Rasmus. Me love.




LIKHET?



myntet har väl två sidor?

"Det lät ju inte helt skit.."

Jag antar att det är nåt positivt.. eftersom det inte fanns något men.
Fast jag hade nog velat ha ett men och något mer konstruktivs.
Ja förlåt, men jag tar det inte som något bra alltså.

Tack för.. eh... okomplimangen?

pues

/sofiasniper

hehe rolik. kolla hela
"DO THE DANCE!"

hahahahahah

Jag har lite svårt att somna (ovanligt?). Så medan jag ligger i sängen och funderar på livets viktiga frågor slummrar Simon sött. Plötsligt rycker han till och lyfter på huvudet från kudden, han stirrar stort och kommer allt närmare mitt ansikte. När han är några centimeter ifrån mig säger han..
Simon: Men det här går ju inte
Jag: Va? Vadå?
Simon: Men vi har ju inga ögon
Jag: Haha, vad säger du?
Simon: (mummlar)
Jag: Haha, vad säger du? Sover du?
Simon: Jaaaaa.... (dregglar och mummlar)
Jag: Fortfarande? Men vad menade du, inga ögon?
Simon: Men jag trodde vi blundade... eller AH... att vi hade varsinna ögon
och sedan faller han in i John Blunds värld igen, medan jag ligger och fnissar för mig själv.
Jag borde alltid vara vaken på nätterna - det är ju då allt smart sägs.
Nåja. Ska åter försöka sova.
peace
/sofiasniper

en godnatt-visa till alla mina älskade läsare!


sofia pratar ut!

Ja. Visst måste det vara lätt att vara Sverigedemokrat. Att känna att man slipper ta tag i något problem.
Istället för att se till det faktum att Sverige faktiskt har folk som latar sig på bidrag och försöka motivera dessa människor att börja arbeta. Som ett exempel då.
Nä, istället gör dom det så lätt att de skiter i själva problemet - bidragsfusk (tex) och skyller på invandrarna.

utdrag från SDs hemsida:
"De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder."

Jag vet inte jag. Vill ni stå för detta? Tror ni att folk från Frankrike (närstående land) har lättare att anpassa sig till Sverige än folk från Thailand? Tror faktiskt inte avsåndet har med nåt att göra.

vad tycker du?

peace
/sofiasniper

RSS 2.0