oj-oj-OJ

Idag är det väldigt nära tills jag åker till Sunny Beach. På onsdagkväll befinner jag mig nämligen där.
Tråkigt att åka iväg från Simon, but hey, han åker ju i vanliga fall ifrån mig jämt.

Hoppas vi får fint väder och att planet inte krashar, skulle ju vara toppen på en härlig sommar. Haha, nädå! Men hoppas iaf det blir bra. Förhoppningsvis har jag fått något slags svar av Telia, som jobbet jag sökte idag, när jag kommit hem. Sökte kundtjänst i stockholm. Får se hur det går.

Har växlat pengar idag, till leva, bulgariska pengar you know. Sen var jag simon och jon hos deras kusin jens och såg film, hot rod. Ganska rolig.

Har ni hört om derbyt? Aik- Bajen? Matchen som fick brytas ikväll för det slängdes in raketer på planen. Haha. Helt jävla galet. Börjar spåra ur lite grann det där tycker jag. Nåja, tur att ingen skadades... denna gång iaf.

puss
/sofiasniper

life is to short..

Längesen man uppdaterade nu. Inse att jag kanske skaffat ett liv, yey.
Nej , det var nog inte sant. Bara mycket fest och bakis, för att orka. Igår var en äkta segdag, gjorde nada verkligen .
Idag hade jag tänkt packa klart inför sunny beach.
Nåja, orkar inte skriva nå mer.

hej då


GRATTIS..

..LINA 20 år idag.
Vart mycket trevligt igår, må jag säga! Tack alla inblandade :) Träffade även gamla klasskompisar som skulle ut och tågluffa, vart väldigt taggad till att jobba i norge enbart för att kunna göra något sådant. Coolt vore det.

Och idag kommer Simon hem, kul kul. Då ska han få se presenterna jag kirrat, woho!
Nu måste jag nog gå och få i mig en massa vätska, har tillochmed drööömt att jag badade inatt - brukar göra det dagen efter. Och då ärj ag så jäävla sugen på att bada när jag vaknar, men nu är det så att det REGNAR, som vanligt här i sundsvall. pissväder säger jag!



GRATTIS HOE! LOVE YOU<3

peace
/sofiasniper

puuuuuuuuuuh

Nu har jag slitit för att få klart en present. Pust och stön. Bra blev den iaf.
Lyssnar på snook nu, jag kan inte rå för att jag älskar dom. Det känns ju lite jobbigt att inte veta hur dom känner för mig, men jag är säker på att dom skulle älska mig vid första blick. Typ. Ja.
Danne+Oskar+Sofia=sant
Dom har ju till och med gjort en låt till mig.. DOH. Kärlek, fatta mena.

Snart kommer Julia hit och så ska vi laga mat ihop, sen vandrar vi tillsammans till Lina där vi firar hennes födelsedag och sörjer hennes flytt. Med vin och tilltugg.

peace
/sofiasniper

GOD MORNING SUNSHINE

Idag är det onsdag! En vecka precis tills vi åker till Bulgarien. Om en vecka precis sitter vi på tåget med resväskorna packade... förväntansfulla inför en härlig veckas semester! YEY!
Nästan så jag är avundsjuk på mig själv.. hihi.

Ikväll ska vi till Lina, mycket trevligt ska det bli. Tilltugg och vin, kan bli riktigt mysigt. Undra vad som händer sen, krogen? HM. tveksamt. Nåja, sånt löser sig aaaalltid när man är lite onykter. Det är då man har sina bästa idéer och är som mest kreativ. Ungefär som när jag och Linda skrev den enda låten till vårt band "The cunt", det var ju när vi hade pimplat lite vin. Såklart.


GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!! GRATTIS!!!


/sofiasniper

grattis!

Grattis Simon som fyller 20 år idag!
David, jag och Kicki ringde honom för 18 minuter sedan och grattade. Han låg och sov, men blev säkert glad ändå.

Själv ska jag nu gå och lägga mig, trött som jag blev. Slå igång någon film att somna till.
Hoppas ni alla haft en bra dag.

pusskramgodnatt
/sofiasniper

heldag

Puh. En annan är inte van vid fart och fläkt. Har ränt på stan heeela långa dan, eller ränt och ränt, för det mesta hängt. På barissta och i kommunhuset haha. Trevligt värre har det varit.
Sedan var vi en svängom i birsta. YEY. Har tagit lite kort, ska lägga upp om min mamma lämnar mitt rum bara. Hon har lite av en städdag i mitt rum.. dammsuger och dammar och torkar och tjolahopp vad hon grejar. Snällt av henne, men det känns alltid olustigt när folk rotar i ens saker.

Ska nog ner till Julia och se på film ikväll, vi ville hitta på något roligt.. det är ju kul . Hehehehehehehe..

Imorgon ska jag fixa en present klart, och sen ska jag se greek med Kicki, planera lite sunny beach och sen till Lina.

 



         

peace
/sofiasniper

god morgon

Nu har sniper varit vaken i en timme! Duktiga mig. Körde ju som bekant bilen till verkstad. Hoppas det går att laga denna gång!

Idag har jag inte så många planer, ska ner en sväng på stan och möta Lina, Kicki ska också med. Sen ska jag kanske fixa lite grejs tills imorgon! För Lina fyller ju år på torsdag, hehe.
Och imorgon (onsdag) fyller ju Simon år! Jissus, alla lämnar tonåren! Bara jag kvar nästan. Skönt att få vara barnslig, omogen och tonåring ett år till. Slippa gå på systemet och sånt jobbigt. hähä.

Ska jag spela cs eller se en film nu? Kanske duscha och göra mig klar för om en timme ska jag väl pallra mig ner till stan. Måste ringa Kicki också. jag är en mycket upptagen kvinna, räkna inte med att jag är tillgänglig jämt, nähädu! Har alltid min fullproppade kalender med mig.. mycket att stå i liksom.

love
/sofiasniper

Zzzz

fy va många som kommenterar i min blogg, NOT. Tråkmensar. kludda klottra skriv, wtf!

Kom just från David, jag och Kicki var där och hängde ett tag. Det var trevligt värre. Hans lägenhet är mysig, lär våldsgästa han något mer framöver haha. Jag vill också ha egen lägenhet, men jag måste få jobb först. Hoppas jag får nåt vik på dagis.. vore sjukt nice.

Ska väl slå igång nån film och försöka somna till den, ska upp imorgon och skicka bilen på lagning.. igen. Den går ju inte igenom besikning, finsaaben. Hugas.

sov gott älsklingar
/sofiasniper

dagen

Skulle på apoteket idag, så det blev en tripp till Birsta med Kicki. Inhandlade även örhängen (jag som är så fruktansvärt rik...). Och en (del av en) present till en person. hähä.
Åkte förbi dagiset jag jobbade på i våras nu också, gaah, saknar ju jobbet och barna. Herregud. För ett år sen skulle jag nog skratta åt mig själv om jag hade vetat att jag skulle sakna barn, men I do I do I do. Hoppas dom behöver folk där i höst.

Nu kanske jag ska spela lite cs! Finns inte så mycket annat att göra i detta väder. Imorgon ska jag en sväng på stan med Lina och sen på onsdag ska vi ta farväl kombinerat med att fira hennes födelsedag. Mycket trevligt ska det bli.
Sen på torsdag kommer Simon hem, äntligen. Och på freadg är det jobb. Jisses. Man kan ju nästan tro att jag har skaffat ett liv!! YEY.

peace
/sofiasniper


bilder

Giffmatchen
Kickis pojkvän på bild 1, haha!


   

Typiskt dålig badväder

   

Vi som ska till Bullis (Bulgarien, sunny beach)



Simonsöt



puss
/sofiasniper

måndag morgon

God morgon!
Vaknade egentligen 06:05 av Simon, men jag bestämde mig för att somna om. Vaknade tio och det spöregnade utanför fönstret. BLÄ. Äkta csdag idag. Men det är så tråkigt att bara sitta framför datorn, kanske tar jag mig ut nåt varv runt ryggis om det bli uppehåll.

Jag har tänkt på en sak, varför har man dålig andedräkt på morgonen, innan man borstat tänderna? Eller det kanske bara är jag, haha! Men typ som dagen efter man druckit, förstår jag att man inte luktar jordgubb. Men om man inte gjort något speciellt.. varför? Det känns ju ofräsch imo! Kanske får borsta nogrannare på kvällen eller nåt..

blubb blubb
/sofiasniper

söndag

Så var det söndag igen, "dags att säga heeej-då!"  - sucky job!
Men det går, det går...

Igår vart det inte heller utgång, jag och Simon fick inte tag i nån alkohol, och så var vi väl inte så taggade. Vi såg Hancock, sen åkte vi hem till han i Vattjom. Skitmysigt var det där. Såg lite på tv, hälsade på hans Stella och Mysak, wiie.
Och idag har vi bara legat och degat (obs, rim!).

Ska väl spela lite cs, funderade allvarligt på att åka ner till Tove imorgon, men så kände jag att jag inte vill "störa" när hon nollas och går i skolan och sånt. Kanske bättre om man tar med en vän och åker ner lite senare i höst.
Sen är jag lite fattig också. Men jag pratade med henne på telefon, hon hälsade alla och verkade må bra - hon verkade gladare enligt Robin. Så himla skönt att höra tycker jag. Det förtjänar du ToveTok<3



fred&kärlek
/sofiasniper

hej du

Igår såg jag och Simon klart sweeny todd (stavas det så?). Den var ganska bra!
Sen idag gick vi en sväng på selånger, sjukt mycket folk, mest drygt. Sen stressa jag till giffmatchen med Kicki, men tro på fan ska vi missa ett mål. Helt galet, alltid vi som missar också. Nåja. Det blev lika på aik, godkänt. Men vi hade kunnat spela bättre. Inte på allsvensk nivå det där.

Nu har Simon packat upp hancock, vi ska la se den efter vi ätit Kina.
Får se om det blir utgång, eftersom det är rätt tomt på alkohol blire nog inget av!

bilder på matchen komma sen , ey.

pecae
/sofiasniper

friday rocks

Nu har jag plockat ur diskmaskinen, plockat in nya saker, diskat lite förhand och lagat mat. Puh. Det är jobbigt att leva.
Sen spelade jag lite piano, något jag inte gjort på länge, jissus vad man tappar skill på en gång. Heh.

Snart ska väl Simon vara hemma, tänkte mig väl dit en sväng. Får se vad han har i görningen. Imorgon kommer Hasses syster hit och hälsar på, mycket trevlig med främmande. Sen ska jag såklart på den ökända matchen, GIFFARNA MOT AIK! yey. haha. kommer bli fett kul, taggat till tusen är jag.

tog några bilder förrut, det var sånt fint ljus

och ja, jag poserar bara på ett sätt. jag ser ut så. OKEJ!?

lev gott
/sofiasniper

fredag 15:11

Har ni tänkt på hur störigt det är när jag skriver klockslaget på rubriken, innan jag börjar skriva inlägget? Så det är osynkat med när det publiceras? haha, det har jag. Men jag gillar att vara en finne i röven.

La mig ute och skulle sola, självklart kommer världens mest avlång moln, som täcker solen då. Jaha, då tar vi ett varv på ryggis då. Då minsann kom solen fram, så det blev dövarmt.
Sen skulle jag hämta ut giff-biljetter till matchen imorgon, nä då var det stängt överallt. Bajsorvar.

Skall hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch, det kan man kanske begära av någon som bor på öfre haga, att den är fräsch.
Jag önskar jag hade ett jobb så jag kunde skaffa en egen lägenhet, det hade varit soft. Och börja nu inte kommentera "men du kanske ska testa söka ett jobb?" för jag söker faktiskt jobb då och då. När jag hittar något intressant.

peace
/sofiasniper

upp och hoppa

Ja, man var inte pigg direkt när mamma väckte en tio i sju - "Nu kör vi bilen till verkstan Sofia".
Mhm, usch. Farligt att köra bil när man är så trött, faktiskt.

Ser ut som finväder idag, fast det sa jag igår också och när vi väl kom till dyket var det ju bara moln så.. jag vet inte det jag. Drar iaf på mig bikinin och lägger mig på baksidan om jag känner att det är bra.
Herregud, snart är sommaren över. Drömde inatt att det var september. Bara jag hör ordet september får jag lust att dra fram en pickadoll och skjuta mig själv i huvudet. Jag vill ha mer sommar? Min började ju för mindre än en månad sen, när jag vart kapabel till att gå själv igen. Fan då.
Lite sommarbilder jag inte lagt upp...

     


Förresten gick det inte nå vidare på cs igår, det är bara inse att jag tappat all min skill. Förrut kan jag erkänna att jag var bra, eller bra och bra. Tillräckligt bra för att få komplimanger och topfragga, men nu.. näe, jag vet inte. Nästan inte roligt att spela ens. Antingen får jag spela sjukt jävla mycket så man blir bättre och bättre eller så lägger jag ner helt. Känns det som. Allt här i livet är svart eller vitt, kom ihåg det.. haha


kärlek
/sofiasniper
 

snart är det godnatt

En sista gather med JuliaBlixt. Sen får det vara bingen, ska ju upp sju och köra saaben till verkstad.
Sen kanske det blir en sväng på stan med Linda och Kicki, eller så kanske jag våldsgästar David. Får la se.

Alltså, csfolk är tamejfan det omognaste folket man kan hitta xD Helt serri. hahaha. man skulle kunna göra en hel dokusåpa på allt som sägs och skrivs inom cs. Underbart, fler tittare än bigbrother, jag lovar.
"Julia, är du en tjej?" eller "Sofia, är du en tjej på riktigt?" hahah. "nej bara på låtsas" lol.

Imrogon kommer Simon hem! Det kan ju bli lite roligt. Fast sen åker han ju dirr på söndag, bäst att inte vänja sig vid att han är hemma, hähä.

Aja, game is live



/sofiasniper

torsdag 16:03

Hemkommen från dyket och nyduschad. Väntar på Julia så vi kan spela cs.
Fick liv i Kicki, Linda, Fredrik och Magda och så brassade vi ut till dyket. Dock regnade det lite, och var mest moln men ändå. Värt ett försök säger jag.

Nå, vad händer mer i mitt liv? Jo, min telefon dör hela tiden. Batteriet håller inte för längre samtal än 20 min, knappt. Helt stört. Jag som gillar min nokia:( Störigt att jämt måste ha med sig laddare och måsta ladda varje natt. Har kikat lite på andra mobiler, men fyy va fula modeller det är nu alltså. Hittade några snygga men då är dom värdelösa. PUH. Har iofs ändå inte råd så det är kanske lika bra det.

hörs sen dudes, nu ska jag spela cs!
/sofiasniper

GAH

kan inte alla bara vakna och leka med mig?
Okej, Pärlan är uppe, och promenerar, duktiga hon. Borde jag göra nu. Men tror jag väntar tills eftermiddag istället.
Tråkmånsar alla är. BLÄ!! screw you xD


Om två veckor befinner jag mig på Sunny Beach! Slå det!


torsdag

Min första gästbloggare har gestaltat sig. Kicki! Duktig var hon också. Ynka stavfel men vad gör det om hundra år? love you<3

Det var en trevlig kväll igår, tråkigt bara att det är så jääävla dött på alla krogar. Och jäääävligt drygt att tjejen i baren på bk leggade mig, troligt? Nåja. Summa summarum var det en bra kväll, fick ju en korv på shell. haha. jisses. Och skjuts hem, jag menar.. KUNG.

Idag är det 29grader, men ingen verkar vilja följa med och bada. Panik panik. Får ligga på baksidan och glassa, men jag ville ju bada. Hade tove varit här hade hon följt med, det vet jag! well. ska tvinga julia att skicka bilder från igår, sen ska jag faktiskt börja använda min kamera igen, köpte ju faktiskt uppladdningsbara batterier igår!!! Så nu jeflar.

glhf
/sofiasniper

kristinh.blogg.se

KICKI HÄÄÄÄÄR! :D
Hej hopp i lingonskogen! Här är jag. Vi är hos Julia och sofiasniper är på toa, hon kom just ut. Jag tvingade ur henne sitt lösenord så jag kan skriva lite shit here ;) hihi.

Jag älskar sofiasniper! <3
Vi har försökt ta lite blder på oss två ikv'll men det fundkar ifte ; haha. men vikan inte alltid vara snygga ;p Vi får nöja oss med ikbladn :D

vi var på sjukhuset ikväll, det var roligt, om man nu får säga så?! det är alltid kul attt vara med Sofiasniper, min äksling!
Nu ska vi gå och möta lite peeps på olearys :D

ME LOVE YOU!
TIIST <3
kicki

god morgon

Idag är jag uppe med tuppen!
Härligt härligt. Skulle gå på ryggis med Kicki och Sanna vid tio, men helt seriöst, det regnar ute. Orkar inte gå i regnet känner jag. Däremot ska jag i alla fall ner på stan med Kicki, Sanna, Lilli och Julia.
Jag måste på banken ju, om jag inte sagt det.

Ikväll kanske jag ska spela cs, känns som en typisk sån dag. Och imrogon skulle ju Simon kommit hem, men så blev det inte nu;/ blir en korthelg, precis vad som inte behövdes känner jag. kan iofs inte göra så mycket annat än att acceptera.

om exakt två veckor åker vi till sunny beach!! typ om en halvtimme går tåget, IIIIIHHH.

   
fotbollen i måndags

fred
/sofiasniper

snart onsdag

Kom från Linda nyligen. Åt massa mat och såg film där. Mysigt värre var det. Kompis (linda och freddes katt) sov på mina fötter, jag blev alldeles alldeles kääär. ahw.

Är helt slut, förstår inte varför, har ju sovit nio timmar idag och inte gjort fullt så mycket. Galet. Ska lägga mig och glo på film. Hade tänkt ringa S och säga god natt till pojken men han verkar ha somnat, kanske inte värt att väcka han, muhaha.

Imorgon ska jag gå runt ryggis med Sanna och Kicki, sedan ner på stan. Måste kolla lite med banken och grejer.

God natt barn!
/sofiasniper

tisdag 18:00

Nu har jag skrivit ett nytt CV, ganska dåligt men har i alla fall ett. Skickade ut till tre jobb, hoppas bör man annars dör man.
Sen ringde jag den där Marie S. som sökte dagmatte, hon skulle ringa senare.
Det gäller att ta tag i saker haha.

Åkte runt med Julia när hon jobbade idag, lämnade massa blommor. Hennes GPS hade dött så hon fick gissa sig fram. Men det gick bra!
Det var mys.

*klappar mig själv på axeln*

Tre varv runt ryggis. Jag gick om två (2!!) stycken. Dock 50+are, men dom brukar annars varva mig satt.. lite nöjd är man.
Vill så gärna börja springa, men jag orkar inte, och jag får för ont i foten. Dock hjälper bandaget och mammas skor jättemycket. Dom stödjer liksom. Fast är ju fortfarande svullen. Damn it.

Nu har mamma gjort omelett (stavning?).
see ya
tjing
/sofiasniper

om du inte gillar denna.. vet jag inte vad du har för fel



så jävla less för mitt jävla ben. fatta att jag kunde sett dem på peace and love, längst fram hade jag stått och diggat, men nä, då bryter jag fotfan. så jag miiiiiiiiiiissar. både dom och inflames, som jag verkligen ville se. CRY

morning has broken

Goder morgon!
Hade tänkt kliva upp tio, men somnade om och vaknande kvartöver, tss.
Somnade iofs ganska sent igår, så det gör inget. Hade ett långt samtal med Simon på telefon, stackarn som skulle upp sex idag;/
Samtalslängden slutade på 2timmar 11min. Han påstår att han aldrig brukar prata så länge i telefon, ja tjena. Välkommen till mitt liv i åttan. Jisses, då gick ju hela kvällarna/nätterna till att prata med kompisar i telefon, antingen med en annan eller två andra. OM man väl la på var det för att ringa nästa kompis. Våra föräldrar tyckte det var lagomt kul, härlig telefonräkning och blockerad telefonlinje, haha.

Nåja, idag ska jag väl handla med Kicki lite och gå runt ryggis.

Jag (eller alternativt Simon) kom på en ny sorts blogg. En hat-blogg. Varje dag skriver man om nåt eller nån man hatar. Haha. Lustigt ju. Men då måste det vara någon som är bra på att skriva! Så det blir rolig läsning

peace
/sofiasniper


oh i belive in yesterday..


Giffarna - Bajen

Jamen ett nackskott på domaren!!
Sen kunde väl hammarby bah dö. Jag hamnar även aaaaalltid vid andra lagets fans. Typ en giffarna bakom mig sen resten hammarbyare. Fula jävlar. Snobbar. Åk till stockholm, bläh.

Okej, för att verka lite mogen i detta inlägg var dom värd sista målet, dom spelade bättre i slutet på andra halvlek. Och jag hade ju faktiskt trott på bajen, men nåja, surt att målet kom sista 40 sek. hade ju kännts skönt med lika.

Sen all kö ut, folk är ju störda, tre bilar trängde sig före, hoppar in i bilen och tränger sig när en annan får sitta i en kvart och vänta. Ska köra på dom med lillsaaben, amen hua va snyggt det skulle vara va?
Lite skönt att bajenlklacken inte var där (dom protesterar ju mot den nya lagen). Vi möter AIK på lördag, nästan så jag måste se den också, dom har heller ingen klack. Dom två enda allsvenska lagen som inte går på sina bortamatchen denna säsong. Jag som hatar AIK, fyyy va skönt att slippa deras klack. Hoppas vi vinner. 

/sofiasniper 

intressant läsning

Har man 20 eller mer så är man emo!

[x] Jag gillar stuprörsjeans
[/] Musik är mitt liv
[ ] Jag skriver poesi / låttexter
[ ] Mitt hår täcker en del av mitt ansikte
[/] Jag använder band-tshirts (sover i dom)
[ ] Jag vet vem jeffre star är
[ ] Jag använder converse skor (har gått sönder)
[ ] Jag använder vans (läs ovan)
[x] Jag använder eyeliner
[x] Jag har, eller vill ha läpp-piercing.
[ ] Jag lyssnar på Saves The Day, Chiodos, Thursday och H.I.M.
[ ] Mitt liv suger
[x] Jag är med i ett band (THE CUNT va fan)
[ ] Jag förstår att My Chemical Romance inte är emo
[ ] Jag förstår också att Green Day inte är emo
[ ] Jag vet vad mosh betyder
[ ] Hörnor är för riktiga coolingar
[x] Jag ogillar för det mesta MTV
[ ] Jag tar ofta bilder på mig själv
[ ] Lyssnar hellre på musik via mp3spelaren än på datorn (mobilen, men ändå)
[ ] Jag vet att emo bara är en stereotyp
[ ] Jag har tjocka oversized solglasögon
[ ] Jag har tuppkam
[ ] Jag har svart nagellack hemma
[ ] Jag hatar mina föräldrar
[ ] Jag hatar min stad
[x] Svart är en underbar färg
[x] Jag lyssnar på musik just nu
[ ] Jag vet vad sxe betyder
[x] Jag brukar använda nitbälten
[ ] Jag har haft en kroppsdel signerad av ett band
[ ] Jag har gråtit när jag lyssnat på Dashboard Confessional.
[x] Jag har / vill ha svart hår
[x] Min garderob består främst av mörka kläder
[/] Jag gråter mycket (OBS! till filmer! HAHAHA)
[ ] Jag skriver på mig själv
[x] Jag har blivit kallad emo förut
[ ] Jag hatar att bli kallad emo
[ ] Jag har/haft rosa hår
[ ] Jag älskar gruppen My chemical romance.

Totalt: 12,5

rumpa på stan

Ja, fick se lillkissen Lindas, så himlarns söt, vill bara äta upp den, inte bokstavligen men du förstår!
Hugas. Sen gick jag en kortkort sväng med Kicki på stan för att lämna in ett cv till henne och sen hämtade vi upp sanna, och tog en glass i solen. Mys.

Nu ska jag hoppa in lite i duschen och sen äta middag och sen på fotbollen. Känner att jag kommer skrika som en galning idag, längesen jag var på fotboll nu. 
Hoppas jag och Kicki inte missar några mål, vi brukar ha en tendens att göra det när vi är på fotboll, för mycket tjejsnack och kolla på killar, närå haha.

   
1. jag är redo för två varv på ryggis
2. sÅfIaSnIpEr_89
3. KOMPIS!
4. MIN kompis<3
5. jag och Simon

miss u
/sofiasniper

meningslösa måndag

Såg Batman igår med Elisabeth, efter att vi ätit tacobuffé på BiteLine. Filmen var ganska utdragen imo, too long för mig, men Heath gjorde ju filmen i alla fall.
Idag ska jag ta farväl av Tove, hur det nu ska gå, fuck.
Sen ska jag och Kicki på Giffarna-Bajen. Det ska bli kul, längesen man var på fotboll och bajen är ju ett kul lag att titta på :) klacken också haha.

Måste ta mig i kragen och ringa Marie . S och säga att jag vill jättegärna jobba som dagmatte åt hennes hund. Men jag är så feg. Jag är jättefeg när det gäller att söka jobb, förstår inte alls varför egentligen. Inget kan ju hända direkt.

Drömde att jag var och badade med Micke och Ricke inatt. Ricke som nu har lämnat sundsvall för göteborg. Fan att jag var pank, annars hade jag lätt hakat på honom. Götet lär ju vara grymt mycket roligare än svall. Nåja, får väl ansluta dit när jag skaffat kash. Vilket verkar gå dåligt eftersom jag inte törs söka job haha.

peace out
/sofiasniper

en fortsatt söndag..

Satte på mig Simons byxor, Davids tröja och mammas skor och hurtade mig runt ryggis två varv. Eller nja, hurtade och hurtade, gick i långsamt tempo. Men foten och konditionen klarar inte mer än så. Tror jag ska försöka fortsätta så här, bygga upp lite muskler i bena och sådär.

Nu ska jag ta mig till Elisabeth som är i sundsvall. Så ska vi äta nånstans ute och sedan gå på Baaatman!
Hinner inte till Linda nu, men hon har väl semester så vi kan ses imorgon, ta farväl av Tove på tågstationen, snyft<3

Åh, tiden gåååår såååå låååångsamt. Det är fortfarande bara söndag. Det har gått fyra timmar, önskar det var fyra dagar. BLÄH.

/sofiasniper

MEH

Ingen har kommenterat de fina bilderna i förra inlägget. SUG! :D
Igår var det byb, men istället för det var jag hos Simon och tittade på film, minns inte vad det första hette, men den andra somnade vi till (sweeny todd). Fast den verkade dock bra. Men klockan var runt två och vi hade faktiskt bara sovit fem timmar natten innan. SÅ DET SÅ.

Idag är det finväder, men här sitter jag framför datorn (WHYYYYYY?!). Jag ska gå ett varv runt ryggis, se hur det går med foten. Sen duscha. Sen träffa Linda för första gången på en evighet. Ska även klappa hennes kissemisse som hon hämtat idag, iiih<3

Veckan kommer vara lååång och seeeg. Men dessto bättre helg, utan jobb och annat bajs, men med film och mys i (west side, east side) vattjom.

see you people
/sofiasniper

lördag 17:37 lovelii bilder

     
   

day after yesterday

Det var ganska trevligt igår. Fast hann ju inte ner på drakbåtsfestivalen, kom ner lite sent. Men det var okej ändå.
Sen åt Jonte och Kicki mat hos Simon och trevliga jag, gick och la mig. Var dötrött, somnade runt halvsex .
Vaknade vid elva kanske när simon skulle på släktträff, själv gick som ett annat trash och hämtade bilen och for hem.

Ganska fint väder idag, men har inte orkat vara ut nåt. Ser på greek med Kicki istället.
Soft dag. Hittills. (hur stavas det?)

Har ätit typ sex mackor idag, hehe, nyttigt jao. Nåja, får väl i mig riktig mat till middag iallafall.

Simons släktträff skulle enligt han ta fyra timmar, hehehehe.. gått tre nu. Får la se hur det blir med det där fyra timmar. Folk brukar ju alltid vara såna tidsoptimister (inkl mig själv)

peace
/sofiasniper

GISSA PÖLEN!


fredag..

..och dags att säga hejdå till Tove, som drar på måndag. Kärlek kompis, kärlek. i will miss you.

Frida, Jenny, Nils, Beata och Tyra är här. Det är trevligt med lite liv i huset som det mest varit dött i, när jag varit själv så länge. Luktar god mat för en gångs skull också!

Nu ska jag hinna duscha och sådär, försöka ta det lugnt ikväll eftersom humöret inte är på topp och det lätt blir snefylla då. Nåja.

love you girls and pearls
/sofiasniper

Livet som en värsting



Nordman äger.

torsdag 12:41

Trevlig kväll igår, fast slutade tidigt för mig. Hade ju klivit upp tidigt den morgonen och ätit dåligt, så man blev lite slö.
Sen höll David och Kicki på att skrämma skiten ur mig. Dom stod plötsligt utanför mitt fönster och stirrade in på mig, gaah! haha. fast det var mitt fel, för jag glömde tala om att jag gick hem och så dog min telefon mitt i allt. nåja.

Ikväll ska jag jobba och Simon kommer hem! Jenny och Nils kommer hit inatt också. Måste prata med mamma, se när de kommer.

Uscha, det regnar ute. Måste åka och panta burkar och såntdärnt.

Fiskbullar till lunch, mums

Let me be who I wanna be, let me be who I am, let me be naive.
/sofiasniper

ytterliggare ett bevis på att jag är släkt med paris hilton


onsdag 18:40

Our last summer är vad som poppas i mina högtalare nu.
Julia spelar nintendo DS och vi väntar på Kicki, för att sedemera gå till Lina och umgås och såntdärnt.

Snart åker vi till Bulgarien, fan va roligt vi ska ha. Efter det måste jag komma på vad jag ska göra med mitt liv. Har lite planer och funderingar som jag inte orkar ta här men ändå :)

Never back down, superhet och bra film. Måste ses! hehu.

ha en trevlig kväll
/sofiasniper


FÖRSÖK TILL ATT TA KORT PÅ MIDSOMMAR

Edvin: Här, jag tar hand om det här jag

 

Edvin: Hallå, det går inte att knäppa


han ska iallafall jag gifta mig med


efterlyst

Vart är Tesla?
Vart är Suddet?
Vart är Micke?
Vart är Simon?
Vart är Hasse och mamma?
Vart är Tove, Jonte och Lina om två månader?
Mina tryggheter försvinner längre och längre ifrån.
Jag ska nog fortsätta dricka öl för att förtränga hur patetiskt det känns att stanna utan sina nära. Hoppas ni har/får det bra i alla fall. Ni vet att ni finns här<3
Vad ska man bry sig om när alla bara ändå en dag kommer försvinna? No emo about me, just reality.

/sofiasniper

Jomenvisst serru

Nu är det typ fjärde inlägget för idag, man kan ju tro att jag inte har nåt liv.. hehehehehhehehehe :|
Har plockat in hallon, bakat hallonmuffins och chokladbollar. Har också börjat göra middag till mig och Kicki. Gött.

Igår efter volleybollen åkte vi på max, och Pato var lite förundrar hur jag och kicki klarade oss över sommaren utan jobb. Det var lite svårt att förklara när Lilli var där. Men alltså vi får ju liksom pengar av Lillis mamma Sandra för att vara med Liliana. Extra får vi om vi typ skjutsar henne eller kanske går på bio! Så int lider vi int.. :)

 
jag mååååste göra nåt åt mitt lockiga hår, pallar inte det längre GAH. plattpermanenta?

PEACE

/sofiasniper


Sd

Vet att jag skrivit det förr i bloggen, men fy tusan va less jag är på att höra och läsa om sverigedemokraterna. Och framförallt alla som röstar på dom? jisses. Det är ju ren och skär idioti, imo. Okej, vi har yttrandefrihet, man får tycka vad man vill. Men varför är alla så jävla rädda för andra kulturer och annorlunda hudfärg? Vi är alla människor. Sluta med den jävla invandrarpolitiken.
Åh, bah dö.
Haha. Jag kan verkligen inte ta partiet seriöst. "Invandrarna tar våra pengar", ja och var tredje sverigedemokrat lever på bidrag? Vem fan är det som tar pengar. ja osv osv. pallaballa.
väx upp.

/sofiasniper

LOOPTROOP ROCKEERRRSS<3

Fyfan vad albumet "good things" är bra. Det är riktigt njuut att lyssna på. Less att man aldrig sett dom.
Jag är en ganska oerfaren konsertbesökare. Jag har sett gyllene tider, men inte in flames, har sett håkan hellström men inte looptroop.
Nåja, byb, harcore och snoook har jag iaf sett. Och timbuk såklart.

och jag måste allvarligt toppa mig. Men jag har liksom -94kr på kontot. Iofs ska jag få pengar på torsdag och av linda, men ÄNDÅ. Är ju lagomt kul att vara fattig, NEJ. AHE-AHE.

Och igår när jag spelade counter-strike gick jag från en grön till tre (för er som inte spelar är det nåt positivt!). Kändes kul när det gått så jääävla dåligt annars.

TANKA NU GOOD THINGS och sug kuk
/sofiasniper

ytterligare en youtube-film


YOOO COOLINGAR

Simon ringde och väckte mig 06.15 imorse. Det gjorde inget, jag hade sagt att han fick det. Haha. Tänkte faktiskt kliva upp efter det, men tji fick jag, somnade om och vaknade halvelva. Dåligt dåligt.

Idag ska jag och Kicki på stan, möta Lilli när hon slutar och Julia kanske också ska med. Sen måste jag städa huset (eftersom jag inte har min mamma här som röjer hela tiden). Sedan ska vi fika lite här, jag och Kicki ska göra lite hallonmuffins. För vi har stört mycket och stora hallon på baksidan. Mamma har tjatat tre gånger om dagen att jag måste plocka in dom.

Och idag tog jag tag i saken och bestämde mig för att försöka bli nyttig och börja träna lite. Kan ju som sagt inte springa som jag tänk, pga min fot (som ännu inte är helt rehabiliterad). Men ut och gå nåt varv på ryggis, man lär ju få lite tightare lår och bättre kondis :) Ska inte äta massa skräpmat heller. Godis borde jag typ helt sluta med, vilket jag i princip gjort.

Nä, lite nyttig frukost? prima skinka - japp japp!
p.s. jag drömde att linda och jag skulle ha sex i natt.. :S YIAAAK! d.s.

/sofiasniper


UTAN ATT FRÅÅGA, FÅR MAN INGET SVAR - kenta

god natt sweethearts

Ja, nu ska sofia lägga sig under täcket och försöka få en skön och stillsam sömn. Inte för att jag är särskilt trött men ska slå på en film och förhoppningsvis somnar jag till den.

var i .. vad det nu hette och spelade lite volleyboll med Kicki, Lilli, Eddie, Mask, Makke och Pato. Sen åkte vi på Max men jag åt inget :) duktigt av mig säger jag . Sen ringde jag Simon eftersom förra gången jag ringde var av misstag haha, när jag och kicki tankade. Det var roligt. Nåja.

Lite less är jag, att folk inte förstår när man ska hålla igen:) No affence, men ibland får man tänka lite på vad man säger. Fast alla är vi ju lite dum i huvet, satt.. i guess its okay.

peace out lovers
/sofiasniper

 
soft kväll i granloholm

hahahahahhahaha youtube <3

DETTA ÄR DET VÄRSTA JAG HÖRT!!! hahaha. är hon seriös?!!!
http://www.youtube.com/watch?v=u6rcBC6gr3I&feature=related

Nåja, sen laddade jag iallafall upp några videos jag hittade på min dator..
http://www.youtube.com/watch?v=fDtxSSvrf84
http://www.youtube.com/watch?v=Ntu_zb05HSE
http://www.youtube.com/watch?v=H9rRQI-Gwdo
http://www.youtube.com/watch?v=vA3SDKeIn0s

enjoy
/sofiasniper

måndag 15.33

La över massa videoklipp från min mobil till min datooorr, iiih, det var rolik.
Det var bla från mösspåtagningen, studenten, peace and love och nationalteatern. Funderar på att skaffa ett youtube-acc för att kunna lägga upp dom där. HEHE. Maybe baby.

Började då också leta efter ett klipp från Linas avskedsfest, som är fruktansvärt roligt. Man ser kameran svepa över bordet och alla är dyngraka och så spelas "boten anna" i bakgrunden. Men klippet var borta:( buhä.

Nåja, fler filmer på fester säger jag. Inte på mig dock, vi har ju gurk-filmen och mormor-filmen. Det räcker gott och väl.

puss
/sofiasniper


måndag 11:20

Gårdagen vart faktiskt mycket bättre där på kvällen.
Kicki kom förbi, vi skulle kolla greek, men vi hamnade i djupa samtal om allt mellan himmel och jord istället, skiiitmysigt. Sen när hon åkte hem låg jag och pratade med Simon tills han somnade i telefonen, och jag fick lyssna på hans andetag istället :)

Idag klev jag upp med ganska gott mod och hade jättelust att spela cs. Vilket jag också gjort tills nu. Kul kul. Hoppas Julia vill spela med mig när hon kommer hem/vaknar. Sen kanske jag och Kicki ska plocka in lite hallon från baksidan också.
Funderar på att fråga girlsen om dom vill fika här imorgonkväll, kan bli mys. För på onsdag verkar det ju bli sup i alla fall. Och sen på torsdag ska jag jobba och S kommer hem då.

ha en bra dag flickor och pojkar.
/sofiasniper

lonely day

Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day in my life

Such a lonely day
Should be banned
It's a day that I can't stand

Jag skämtar inte. Efter Simon åkte till göteborg, skjutsade jag hem Johan Backlund, sen såg jag en film, somnade till slutet och sen när jag vaknade hade jag panik. Kastade mig ur huset och hoppade in i bilen och bara körde, körde och körde och körde. Ingenstans skulle jag ta vägen, men jag fick panik av tanken att vara hemma. Tillslut började bensinlampan lysa och hade pengar hemma. Så jag åkte hem, det knöt sig i magen när jag såg huset, ville inte in.. Nu ska iaf Kicki komma, hoppas det blir bättre då, för annars kommer jag antingen gråta mig till sömns eller dra ifrån denna staden för de pengar jag har...

/sofiasniper


GRATTIS DUDE


uffa

Hugas, mitt huvud värker. Tror det mest är sömnbrist men ändå.
Vilken kväll igår, ja tjena, haha. Förfestade hos simon med massa people. Trevligt, fick skjuts ner till stan, skulle till Aina och Salle men Julia verkade inte må bra så jag sket i att stanna där.
Sen kändes det som resten av kvällen var ganska ensam, haha. Var mest själv och sådära. Men det gör inget. Fick hem simon som han hade bett om och jag fick hem mig själv, utan att spy eller liknande.

Jobbigt var det imorse att vakna, och inse att det var bajs-söndag igen. Helgerna går så fort och veckorna så långsamt. Helt sjukt. Och dåligt väder är det nu också. Kommer bli cs och film denna vecka. Eller söka jobb och kolla komvux-grejs.
Nu ska jag försöka hela mitt huvud med en macka och en film.

/sofiasniper

saturday

internationellt?
jag är inte en oärlig tönt. eller?
jag har ju börjat mitt ärlig liv. jag vet det. eller lurar jag mig själv bah? haha. dåligt om man inte ens kan lita på sig själv.

och nu håller jag på att få damp för jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder ikväll.. gah. blir till att dricka lite vin och sådära. Men aja, får leta fram nåt snajsigt.

less jag är på att dricka men alla ska ju det typ, inte sanna kanske . får höra med henne vad planerna är dårå.

TACK kicki igår för hjälpen på travet, superdutti<3

/sofiasniper

igår..

..hamnade jag på sporthallen med Micke och Ricke. Sedan körde vi tre varv i mcdonken-drivein. Sen satte vi oss i granloholm och de tu drack 2,8or. Jag själv höll mig nykter och körde bil för jag hade ju Simons nyckel till lägenheten och han kom ju hem igår :)
Skulle se sällskapsresan men vi båda somnade tvärt.

Och ikväll ska jag jobba, inte alls taggad, och skitväder ute.

jag har sabbat detta här nu. jag är en idiot.
'jag älskar dig, men du är så jävla dum i huvudet, sofia'
oh yes. vad ska jag säga? guess i am

/sofiasniper

RSS 2.0