jag sjunger the call av regina spektor

Tänkte skriva massa förklaringar till denna varför jag inte sjunger bra på denna video, men orka. Jag låtsas att jag är asbra istället.
Fast tro mig, jag gillar inte att sitta och lyssna på mig själv, så själv har jag snaaart tagit mig igenom halva låten än så länge hehehe... sen måste jag pausa och springa och skämmas lite.





det finns inga dumma frågor, bara dumma människor..

Det finns många olika sorters idioter.
- Det finns dom som utnyttjar människor, är egoististiska, inte förstår hur de sårar andra. Dom tänker inte längre än näsan, och absolut inte på andra eller vad konsekvenserna av deras handlande blir.
- Sedan finns det ju dom som bara är rent elaka, dumma, egoistiska, sårar andra, gör sig själv illa eller liknande. Men vet om det. Får dåligt samvete. Försöker göra något åt saken, men vet kanske inte vad.
- Dom absolut roligaste är dom som kommer in på Gina Tricot, plockar på sig massa kläder till provhytten, och har dessvärre inte med sig alla ut... och kissar på sig i nervositet när personalen kommer på dem. Tyvärr fick jag aldrig skåda dessa flickors miner, men jag kan se det framför mig.

Vet i alla fall tre idioter idag. Namnger ingen här men jag skulle vilja...
aja,
behandla andra såsom du vill bli behandlad v
/sofiasniper

on the grind

Ja. Bloggtorka som sagt, men jag kan ju försöka skriva några intressanta saker.
Ska åka till Gran Canaria 17april. Ska eventuellt till Stockholm över påsk och hälsa på Elisabeth, Rolf och Edwin. I söndags var jag i Kramfors, hälsade på Micke, åt på Pizza Jakten (?) och såg på tv. Idag ska jag jobba på Gina Tricot. Imorgon är jag ledig men ska gå på kören. Igår spelade jag in en låt på kameran, men får inte bort videon, så jag kommer inte lägga upp den. Jag har sökt till en folkhögskola i Göteborg och kommer jag inte in där så är min framtid väldigt oviss igen.

Ni som orkade läsa det där kan ju då kommentera om det var intressant läsning...

ha en bra dag i solen
/sofiasniper


easy like sunday mornings

idag har jag jobbat 08:30-15:30 på dagis. Var helt jävla slut efter helgens bravader.
Lördagens fest höll alltså på i nästan tolv timmar för mig. Haha.

I fredags lurade Eddie och Simon, mig och Lilli att Simons knä hade hoppat ur led. Innan vi skulle till Patos födelsedagsfest. Sen satt dom längst bak på bussen - idioter! :)
Funderar på att sluta blogga, orkar inte komma på några saker att skriver. Skriver mina jobbtider och visar lite bilder.. hm. Aja, kanske får ta en bloggpaus!

hade bra
/sofiasniper

manbearpig


Sverige har den nästhögsta antalet arbetslösa ungdomar. Och regeringen vill inte göra något åt saken, för dom är mån om att ta hand om de som redan har jobb, inte oss andra.
Jag ska i alla fall iväg och jobba nu, apporpå jobb. Dessa otroligt trötta mornar, sov dock åtta timmar inatt, ändå dötrött när klockan ringde 06:20! HUVA. 

Hörs ikväll igen kanske.
ha en bra dag
/sofiasniper

its a cold and broken..

Jobb idag 08:30-16:30. Gick ganska bra, blir heldag imorgon också, och lördag på Gina Tricot.  Ska bli kul att få lön i april. Denna lön var också rätt nice. 
Har jättelust att åka till Stockholm i påsk, någon som är på? Om det kommer någon gratisbil dit så kanske. Måste väcka liv i Jonte så man kan träffa honom nåt. 

Imorgon har Pato 20-års fest så jag ska fira honom, men eftersom jag och Lilli jobbar lördag lär det bli lugnt. Och Eddie och Simon har prov haha. På lördag ska vi förhoppningsvis träffa Annelie:) Och Lina som kom hem idag! Ska bli riktigt kul.
kan inte förstå att det gått ett år sen Annelie åkte. Ungefär ett år sen Lina åkte til Costa Rica också. Galet vad tiden går fort. 

hata blogg.se
går ju inte att lägga upp bilder... jävla teknik. jag får ont i magen för jag blir så arg
HEJ DÅ
/sofiasniper


jag nös på simons knä och fick fläskläpp

Idag har Sofia shoppat ekonomiskt. REA! Kallas det. Plus ipren, men ändå.
Film hos Julia ikväll igen, Lock Stock and Two Sm... Jävligt rolig. Fyra av Fem sniperskott.

Har fan inget vettigt att skriva nu. Lägger in lite bilder istället. Dom säger ju mer än tusen ord har jag hört.

   
 
   

svarta tänker mer

Filmmys hos Julia med popcorn och chokladbollar.
Dålig skräckis som var lagom svår att förstår med mitt IQ.

Fyi;
Sanna är den enda som (utan att bli tllbedd) låser bildörren på passagerarsidan. Jag har ju inte centrallås för er som inte vet. Och detta är inte menat som en pik mot er andra som är bortskämda med dyra bilar som har centrallås... utan snarare en hyllning till Sanna som alltid kommer ihåg. Beundransvärt. Synd bara att hon inte läser min blogg......

godnatt
/sofiasniper

jag bär ditt hjärta, i mitt hjärta

Idag blev det 4,5 timmars jobb på haga förskola. Hade jag sett vädret innan dom ringde hade jag gråtit. Det vräkte ner snö(?!). Men jag tog mig dit, åt lunch med dom, målade, åt mellis och sen gick vi ut.
Där spelade jag fotboll, jag mot två barn. Dom vann med 13-2.. ganska luddiga och orättvisa regler. Och varje gång jag gjorde mål på mitt mål så hade vi tydligen bytt mål.. så alla mina mål blev självmål... HMM.

Nog om det.
Årets Robinson-deltagare var mesiga. Dom klagade på alla djur och vädret och allt. HALLÅ?! sökte ni till charterhjältar eller vad är det frågan om. DOH. Stå upp som en riktig man, liksom

Nu ska jag spela lite counter-strike. Jag har tydligen blivit bättre säger Daxx, det känns motiverande.
Måste först gå och tvätta händerna, luktar sånadär survantar om händerna.

 

udda kund på travet-kiosken i lördags....

peace
/sofiasniper

det borde alltid vara helg

Snuvig och snorig. Det är jag idag! Tack och lov, inget halsont.. peppar peppar.
Kicki kommer snart och hämtar mig och Marie så ska vi åka och jobba halva dagen lång.
Natten var intressant, hade lovat att skjutsa hem Tingen efter hans utekväll, vid två sa vi. Jag och Simon somnade vid tolv och jag vaknade av alarmet vid två, smsade Tingen att vi kunde åka nu. Fick svaret "Vill du sova?" hahah. Runt halvtre hade vi lokaliserat honom och slängt in honom i bilen. Brummade på till Timrå, med lite felkörningar. Var hemma 03:20 igen. Då kunde vi såklart inte somna om. Runt halvfem somnade jag. Vaknade ändå halvtio, klarvaken! Det är nåt mystiskt som händer med mig.



Opaopa, nu rinner det snor på överläppen. Måste torka upp det

chacha
/sofiasniper

youve got nothing to proof

Usch vad ont i halsen jag har idag. Har legat i sängen hela dagen lång, huvudvärken försvann med en ipren och en alvedon. Jag var ju nyss sjuk, hallå?
Payback för att man jobbar på dagis.
Aja, har försöka pigga på mig lite nu, ska ju jobba på travet med kicki idag och imorgon! Härligt att Eddie fick mig att äta en macka med vitlök på, när man ska prata med kunder haha. Aja, skitsamma, det hjälpte ju lite och det är huvudsaken.

Idag är det inget finväder ute:(Fast jag hade ju ändå inte kunnat vara ute så vad göra det.
 
Missa idag Expedition Robinson på lördag, och 28mars ska vi stänga av elen 1 timma, 20:30-21:30!

ha en bra helg dudes
/sofiasniper

stjärnkväll

Jag har fått ont i halsen igen.

Häromdagen fixade jag en för-tidig födelsedagspresent åt en av mina vänner :D I wont tell anyone. HÄHÄHÄ. nyfiken?

Jag och Simon köpte idag två påsar 450g chips och jordnotter.

puss

\sofiasniper

sofiasniper shakar ass

Nu ska jag strax åka till jobbet, så jag inte blir sen.
Jobbar bara till elva idag, lyx liksom. Sen ska jag skjutsa mamma till flygplatsen, för hon ska till göteborg :) Kul för henne. Jag vill också dit, men jag ska ju eventuellt dit i sommar.

Helgen kommer nog bestå av jobb och Robinson, som börjar på lördag, wei. Sen musikgudstjänst på söndag, välkommen till sköns kyrka och kolla, klockan 11.00

Nu ska jag väcka Simon, se om han tar sig upp till skolan, knappast troligt. 
Själv har jag sovit så jävla länge inatt så jag vaknade sju och var aspigg, fick tvinga mig själv att ligga kvar i sängen. Drömde dock stört mycket inatt hahahaha. Synd att drömmar är så tråkiga att återberätta:(

puss
/sofiasniper

jag är party på bussen. varför är det ingen annan som förstår det?


vi har redan gått ut

     



   

1. Jag innan fest 2. Tingen gillar att blunda på bilder 3. Sanna är så jävla hardcore 4. Julia goes emo
5. Skrot 6. Lilla ägget snuskar sig 7. Killarna dansar 8. Hottie

Idag regnar det ute. Är det inte fantastiskt? Snön smälter liksom bort då. Jag blir så glad.
Imorgon ska jag jobba. Sen ska jag hinna på bio med mamma och på nå sälja-ljus-grej som Ida Andersson ska ha. Alla kan komma dit, 18:30 på kåren!

28 mars 20:30 ska ni dra ur all el i en timme! Dom säger det på tv och då gör man det. OK?!?!?!1111one

puss
/sofiasniper

jag var den mest lästa bloggen på spelarenan.se väldigt länge förut.

Idag är det söndag och jag har verkligen bara slappat. Sett tv hela dagen och legat i soffan. Så himlarns skönt!
Igår var vi hos Simon och hade kul. Spelade buzz (ovanligt?), och snackade skit, åt snacks and so on. Alla var på att gå ner på krogen men bara Rosen och Julia kom så långt, vi andra stannade uppe till typ fem, då Simon tyckte vi skulle följa Sanna hem och källsortera på samma veva. Haha

Planer för veckan är att jobba på dagis två dagar, jobba på travet två dagar och ha musikgudstjänst med kören. Känns väl bra antar jag. 

Tänkte lägga in bilderna från igår men glömde kabeln hemma (är hos Simon nu). Fan, det är faktiskt jobbigt att flytta mellan två boenden. Kanske ska ge upp ett av dom? nä vad säger jag:p

criminal minds nu
/sofiasniper

Sofia, jag la mig på kuddn, lägg dig inte ner, super man för mycket blir man dansk


the point of no return

Hej alla glada och sura
Ska lägga in lite bilder från min nya kamera tänkte jag.
Sen kan jag nämna att jag ska sola, cykla motionscykel och spela cs idag. Inga andra planer har jag. Vad ska alla göra ikväll? Jag ska inte jobba på travet, skönt faktiskt.
Hör av er :)

    



Gah laddar upp fler sen. Detta tog tid...
peaze
/sofiasniper

simpsons dit it

Jag köpte ny kamera. En fujifilm.
Har tagit några bilder som jag kan lägga in senare. 999kr + 199kr (garanti) +  159kr (minneskort), fast det bjöd säljaren på.

Idag har jag varit på sighseeing i Klingsta och Matfors. Det var härligt väder så det var skönt att komma ut lite. Sen har jag spelat cs och tränat på motionscykeln. Tänkte åka och sola men orkar inte. Ska ta mig en snabbdusch och sen spela lite mer cs tänkte jag.

Återigen ska jag börja skärpa mig med mat, snask och sånt. Blivit mycket sånt, och lite träna, mycket bil och sällan promenera. Hoppas det blir bättre till vår. Kan börja knalla till joppeh.

hej då

/sofiasniper

you local dealer

Jobbet gick prima! Kändes mest skönt att få tjäna pengar.
Dock sög det ju att jag efter jobbet åkte och solade på ego, och på de 20 minutrarna hann jag få en bot. Svider i hjärtat att få det. Speciellt när det gäller min oförmåga att fickparkera. Japp, just därför, fanns parkeringar, men jag kan inte fickparkera så jag ställde mig tydligen på en otillåten parkering istället.
Nåja. Inte lönt att gråta över spilld mjölk.

Kan förresten meddela att mina kamera är trasig, därför har jag dåligt med bilder. Tänkte åka och kolla vad det skulle kosta att laga den, för att se om det kanske är mer värt att köpa en ny. Har inte hunnit haft denna i två år ens. och då har den redan varit på lagning en gång...
lägger in lite old pix då iställeeeh

Kom och tänka idag på att jag nog aldrig skulle kunna leva utan el och teknik. Tanken slog mig "Tänk när det blir strömavbrott, va mysigt.. eller fan! Nej det är det ju inte.. ingen tv?!" eller dator... eller ljus.. (jag är mörkrädd).
Nä, jag lever i en modern tid och i ett i-land. Jag är bortskämd!

puss
/sofiasniper

       

1. simons passkort
2. jag hos simon
3. hungrig på navet
4. mina vänner
5. knasigt kort på en fest

morgonstund har guld i mun

Jag har sagt det och jag säger det igen. Det är inhumant att vara vaken denna tid på dygnet..
Jag tror min kropp inte klarar av det. Lagom tid att börja måste väl vara tio. Då kommer man upp i bra tid men det är inte för tidigt ändå.

Nåja, i brist på annat gjorde jag havregynsgröt till frulle.
Idag kommer mami hem, hoppas hon tycker vi städat fint. För jag har skött huset exemplariskt.. tycker jag iaf.

Nu blir jag stressad. Har ju snöat inatt och så är det minus. Måste käka upp och ut och skrapa bilen fortfortfort.

ha en bra dag
/sofiasniper

in the beginning

Idag har jag planer:
Cykla motionscykel -check!
Duscha
Städa köket
Vattna blommor
Ge Pralin mat
Skotta upp lite på framsidan
Spela cs


Under tiden ska jag njuta av denna låt


Helgen var svinmysig. Lite tacos och sånt med nära vänner. Kan ju inte bli bättre, eller hur? Jo.. om det hade varit sommar:) Längtar nu.
Imorgon blir det jobb hela dagen! Pengar rullar in jao

gnuzz
/sofiasniper

fredag HELG!!!!

Livstecken från sofia. Jepp jepp.
Igår sov jag och vilade hela dagen, för att idag jobba hela dagen.
Jobbade på största avdelningen på "min" förskola för en gångs skull. Så säger jag till ett barn att två av fröknarna som jobbar där Nu, hade jag som dagisfröknar när jag var liten, varpå hon svarar
"OJ! Är dom så gamla?!!"
varpå jag tänker "är JAG så gammal!?"
Men förstå barn, det är 15 år sen jag gick på dagis. HERREGUD. Vart tog dom 15 åren vägen?
Här står jag, snart 20år, och är har gått från en glisstjej till headandshoulder-tjej (jaja, för jag har massvis med mjäll....som ligger som vita snöflingor på mina axlar....)
JAG VIIIIHIIIILLL INTE SLUTA VARA TONÅRING:(:(:(((:(:( varför kan man inte spola tillbaka tiden?!

Aja, skönt som saaaatan att vara ledig nu, lör-mån! Tisdag är det jobb igen. Sen är jag ledig en vecka.
Platta hår och sen sovatajm!
guzz
/sofiasniper

onsdag

Öhhh hemma idag.
Spydde massa inatt. Inget idag dock, men magen är knas och jag får inte i mig nån mat.
Plus snuva halsont och lite feber ibland.

Ska gå och surppla blåbärssoppa nu. Glo mer film/tv.

hade bra

/sofiasniper

tisdag

Ännu skjukare idag. Har haft värsta feberdrömmarna, helt sjuka och typ.. såhär deprimerande. Haha.
Jobbar 08:30-17:00 idag. Undra hur jag ska orka. Knarkar alvedon och dricker vatten nu.

Mamma åker till portugal idag, lyx henne. Det har varit 20grader där senaste vecka. JATACK säger jag. Orka snön och vinter nu, nej. Tur att vi går mot ljusare tider då iaf.

Aja, måste väl börja åka strax.
Hoppas ni alla får en bra dag.
/sofiasniper

p.s. Grattis Kicki som fått 75%jobb här framöver ett tag, och grattis till Sanna som fått fast anställning på wedins! kul ku
l!

monday

alla som hatar måndagar, räck upp en hand!
Igår/inatt/idag har jah så ont i halsen och huvudet att jag inte kan andas, svälja, prata eller sova. Så det är idag jag önskade att man var fast anställd och kunde säga att man faktist var sjuk. Nu är det bara hålla god min för man har inte råd att sjukanmäla sig från sitt extrajobb. sjukt men sant.
dock har jag börjat tänka mer på mig själv. jag tycker inte det är värt att må fysiskt eller psykiskt dåligt för att få pengar. nån gräns har man ju. besides, när man jobbar med barn är det inte så jäkla bra att vara sjuk så jag kommer tala om för de andra fröknarna att jaf är på väg att bli sjuk. och så får vi se hur det går under dagen.

nu ska jag dricka upp teet och krama simon innan jag åker.

tjing
/sofiasniper

RSS 2.0