ny vecka

Jag har varit i riksgränsen i tre veckor drygt. Sjukt vad tiden går fort. Om två månader är säsongen över, vad ska jag göra då?

Sitter på mitt rum atm, Theres är i Gällivare så jag har ff! Och imorgon fyller den parvels år. Det skall firas.

Jag har lärt känna massa kult folk här för er som undrar. Fast ingen så kult som Josip.. hehhhhh.

Ukraina i juni och götet i i augusti, längtar så :)

me atm



peace,

/sofiasniper

Dagen.

Destinationen var Kiruna. Emmy hade tid för att ta bort gipset på handen på sjukhuset 13:30 så vi tänkte starta 11:00 (ca 13 mil). När vi kommer till bilen är den så igensnöad som en bil kan vara. Jag skottade som en galning i en timme utan resultat att få ut bilen, så traktorn fick dra ut oss.

Vi var en timme sena och jag körde lite för fort. Vi skulle in i Abisko för att köpa dricka och hamnar mitt i en militärkaravan, där alla stora fordon hade paus på samma affär, det kryllade av militärer som skulle köpa godis.

Framme jävlart på minuten i Kiruna, sen var vi effektiva som fan. Handlade, banken, pass, sjukhus osv. Vid fem började vi fara tillbaka, och håller på att krocka med ett militärfordon vars släp gungade över vägen.

Detta är bara en kort sammanfattning om hela dagen. Ögonen klipper av trötthet, och jag är ledig imorgon. Hoppas på sol.


fred,
/sofiasniper

Imorgon är det freeeeedag

Idag har jag varit effektiv på förmiddagen.
Städade rummet, tvättade lite underkläder och tränade en halvtimme (man måste ju börja nånstans...).

Sen dess har jag och Emmy suttit med varsin dator i allrummet och bara slappat. Skönt på sin lediga dag fast nu börjar jag bli sugen på att göra nåt. Vet inte vad dock.. kanske ta en promenad, få lite ljus och frisk luft.

Berättade jag att jag åkte skoter igår? Det var jättekul. Viktor (från söråker för övrigt) körde jättefort och hoppade till och med lite. Jag har fått skoterhybris.. vill åka meeeeeeeer.

Jobbar hela helgen så det blir lugnt, skönt det.

Jag idag

ser ut som en man idag, kanske beror på skjortan...

peace,
/sofiasniper

its alive.

Ja jag lever.
Har inte fått igång internet på min minidator med operativsystemet linux på förrän nu. Tack Erik för det - behöver dock lite extra hjälp fortfarande. Lyckas inte få ner några program.

Det har varit snöstorm i typ tre dagar, sjukt mycket snö. Man ser knappt en meter framför sig.
Imorse däremot, vaknade jag av en panikartad grupp människor som rusade upp för det var puderpanik. Alla skulle åka först i pudret som lagt sig efter snöstormen.
Jag var ledig så jag åkte också lite, men var hemskt trött efter gårdagen med introlek och dans för fulla muggar.

Nu ser vi snabba cash på vandrarhemmet där jag bor.

Här är en liten bild på mig som jag tog i gällivare


over and out,
/sofiasniper

RSS 2.0