säg det med en sång.

http://www.youtube.com/watch?v=zl21Opgnvas

norway <3

Vilken tragedi.
Förstår inte att man kan ta sig den rätten att döda andra människor. Vad än motivet är. Det är för fan barn och ungdomar.

Vill egentligen inte spekulera i motivet men det är ju svårt att undvika med den information som kommit fram.
Sveriges högerextremistiska parti har kommit in i våran riksdag. Finns det såna galningar där med? Nu ska man inte dra alla över samma kam. Finns nog lika många idioter i alla olika partier.. 

Men kom igen. KÄRLEK. FRED. Vad är vi utan varandra och varandras olikheter? Vi lär av varandra. 

Håll ihop! Låt dig inte skrämmas av sånt här, uttryck dina åsikter, stå för det du tycker. Vi är alla lika mycket värda!

alla mina tankar till de drabbade i norge.

peace,
/sofiasniper

fridaaay

I denna stad måste man ha kontanter för att åka buss. Det hade jag glömt.
Hade tänkt cykla till jobbet, men kom på imorse att jag kommer vara helt död efter jobbet så det är bättre att ta buss. Har inga kontater men den assnälla busschauffören lät mig åka.
Vad händer?
Efter jobbet inser jag att nästa buss hem går två timmar senare... så jag får Gå hem! Tänkte ta en genväg för jag tyckte det var en bra idé när jag hade så ont i fötterna. Jag går vilse...
Jävla bra dag va!
Sa jag att jag var less?

Nä en öl på detta skulle ju vara fint men icke. Ska sova!


Väck mig... när det kommer en bra dag. Typ om tre veckor!

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting 
Men jag vet allt om dig för du har varit min 
Du är nån annan nu i och för sig 
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

har jag nämnt att jag har världens bästa musiksmak?!

peace,
/sofiasniper

sjukt dålig dag.

Måste ha vaknat på fel sida. Eller sovit dåligt. Kanske är det regnet.
Igår var ganska bra. Fikade med Anneli, jobbade, bio och såg baksmällan, sen uppe och prata med kusin halva natten. Somnade gott!

Men sen vaknade jag. Det skulle jag ine ha gjort.
Detta kommer bli en lång jävla dag.

ilskan har nog inte helt försvunnit. jag hatar honom lite fortfarande. egoistiska jävel.

peace,
/sofiasniper

ännu mer ont i benaa och halsen!

Tack till tanten som kom sista timmen på jobbet och behövde jättemycket hjälp, det gjorde att timmen gick superfort. Söt var hon också. Fast hon trodde jag hade ett sugmärke på halsen. Som alla andra också tror. NEJ jag har inte jäkla sugmärke på halsen (omg hur gammal tror ni jag ääääär?!). Det är skabb. Eller nåt... klias gör det.
syns det?


Sen blev jag arg igår. Jag hatar lagerhästar som är för höga för att komma in på lagret. Så var det sagt.

Ikväll blir det att umgås med Bodenbor. Dom är bra.

peace,
/sofiasniper

trött i benaaa

Alltså barn.
Kom en unge idag och skulle handla av mig. Så sträcker hon fram pengar och jag räknar.
Jag: det fattas en femma..
Ungen: Jaha... men det har jag inte
och tittar sen på mig helt tyst.
Man bah, nähä, haha, vafan ska jag göra då?

Sen en rolig sak. Jag bor ju som sagt hos min kusin Sara. Hennes sambo har en 20årig son som också bor där. Han och jag har rum brevid varandra och det finns inga dörrar. Han börjar jobba 04:00 på mornarna, och ställer därför klockan på 03:00.
Men han vaknar inte av väckarklockan. Inte de första 20 minutrarna i alla fall. Och den piper oavbrutet, resten av huset vaknar. Men han vaknar, EFTER typ 30 minuter. Hur kan man sova med pipandet så länge och SEN vakna? Jag fattar inget. Haha.


Vad skulle jag göra utan er? <3






en vecka senare..

Jag vill bara gråta hela tiden för jag saknar sundsvall och vännerna så otroligt mycket. Allt blev så annorlunda efter skolan tog slut och jag blev "fast" i jobbet. Att inte ha eget boende eller alla vänner omkring mig. 
Helgen i sundsvall var det bästa jag kunde göra. Hade så otroligt roligt och jag tror allvarligt inte jag hade klarat en dag till här uppe om jag inte for ner. 

Nu är jag bara i valet och kvalet hur jag ska göra. Vad är bäst/värst? Att stanna kvar, tjäna pengar, utan vänner och vara helt beroende av andra, eller åka ner till sundsvall utan nåt att göra och inte ha några pengar...
Aja. Fotboll nu.
Go sverige!
kram,
/sofiasniper

trött...

Ska lägga mig strax. Har suttit framför pianot sen åtta, haha.

Blir extra ledsen när jag ser alla uppdateringar från gatufesten på facebook. ALLA är där. Daltonstältet, äckelöl, för mycket folk och massa bra musik. Alltså, egentligen så bryr jag mig inte så mycket om själva gf, men att jag sitter här själv och inte har något att göra, medan alla mina vänner umgås och har roligt, sticker lite extra idag när jag har sån hemlängtan.

Aja. Ska sova och hoppas det är bättre imorgon!

förra året på gf<3


kärlek,
/sofiasniper

boden alive och jobb

Var på alive i lördags. Det var faktiskt riktigt roligt :) Kul att träffa alla vänner och sen se gyllenhammar. Fick åka med Dorros föräldrar hem till lule så det var riktigt snällt och skönt att få komma hem! :)

Jobbet går bra, eller... så bra som det kan efter knappt en vecka. Mycket att lära sig på kort tid. Man känner sig lite dum när man frågar hela tiden, men annars lär man ju sig inte.
Det som känns mest jobbigt är när folk kommer och frågar typ "vars ligger närmaste toalett?" eller "Vars ligger indiska?". Vad ska jag svara? Jag vet ju lika lite som dom.. Haha. Det blir alltid "Ja tyvärr jag är inte härifrån så jag vet inte heller, du kanske kan fråga i butiken brevid!".
Kanske ska ta mig en sväng om runt stan och försöka lära mig den!

I övrigt så längtar jag hem , supermycket. Skulle göra lite vad som helst för att få vara hemma, om så bara en helg.. Men det går ju inte. All work work. Saknar er sundsvallsbor <3

vad säger ni? magtröja? jag törs då inte använda den utan ett linne under. men jag försöka vänja mig, det är väldigt fint. men jag känner mig naken!


peace,
/sofiasniper

RSS 2.0