MJ MJ MJ


må dina dagar bli guld i ditt nästa liv 

Michael Jackson

Ja, jag är nyss hemkommen från peace and love, en festival jag verkligen längtar tillbaka till. Men, det tänker jag inte skriva om, för det är något större som hänt. Något som vi alla kommer minnas i alla tider. Något vi kommer säga "När jag fick reda på det så gjorde jag det här..." och minnas i detalj vad vi gjorde. 
Michael Jackson har dött. Det är för mig ännu overkligt. Han är och var en legend. Han är the king of pop, och ingen annan kommer någonsin kunna ta den titeln (inte ens justin timberlake, han är ju värdelös i jämförelse...).

Jag vill bara tillägna detta inlägg till MJ. Han är bäst, genom allt och alla tider för mig. Musikalisk geni och jag förstår att folk åker till hans begravning. Jag längtar tills hans familj släpper hans 200 skrivna låtar, om dom nu gör det. För man kan aldrig få nog av hans musik.

lyssna njut och sörj

beat it
/sofiasniper

när man har fest..

..gör folk knasiga saker. och äckliga, ologiska, oförskämda och roliga saker.
Dom lägger tuggummi i slasken, så jag fastnar när jag ska diska.
Stoppar snus på tallrikar, bord eller i glas.
Askar och fimpar i glas.
Dom tar med sig en sko, eller gömmer den.
Hänger sönder hängmattan.
Äter upp mat ur kylen.
Lämnar toalocket uppe, med kiss på kanten.
Spolar inte efter sig.
Sätter igång plattor, och lämnar dom på.


Till exempel. Vissa saker medvetet - andra inte. Vissa saker lite lustiga, andra bara äääckliga.
Imorgon inhandlas i alla fall det sista inför Peace And Love (PnL). Där kommer alla bara vara äckliga. Yes. Underbart. Not. Hoppas på värmeböljan, för då ska jag sola och bli bruuuun.


peace and love

Om två dagar åker vi till peace and love i borlänge. Det ska bli kanonväder - kiiiingen!
Midsommar var lyckat, hade mycket trevligt hos Simon. Vi reste stång och dansade och åt god mat. Kan nog inte bli bättre.

Nu ska jag ge mig ut i solen, yeaay! Ska försöka bli brunis.

puss
/sofiasniper


you spin me right round

Idag har vi fixat mat till imorgon då det är midsommar. Hoppas det blir en trevlig dag :) Ska käka, dansa och mysa med vänner.
Har försökt hitta vad man sjunger och dansar till runt stången och har nu i alla fall hittat sex låtar som vi ska sjunga. Haha. Inte minns ju jag vad man sjunger, aslängesen jag dansade runt en midsommarstång.

Ja. Vad ville jag nu säga i detta inlägg.
GLAD MIDSOMMAR!!!!
/sofiasniper


jag är alltid kissnödig när jag sitter framför datorn

Idag hittade jag en parfym som jag verkligen vill ha. Men i min ekonomiska situation (inget jobb=ingen inkomst) borde jag vara försiktig med att göra av med pengar, i onödan. Suck. 
Imorgon tänkte jag i alla fall lämna ut några CV:n, fastän jag inte har några bra erfarenheter av det. Har aldrig fått ett jobb genom ett CV. Har endast fått EN intervju, och det fick alla som lämnade in där, haha. Men men.

Verkar bli en hyffsat bra midsommar i år i alla fall. Middag, midsommarstång och vänner, PLUS, det viktigaste, INGEN BRUTEN FOT!:) fyfan fyfan fyfan för förra sommaren, sen dög hårt. Aja, nya tider nu.

jag saknar att fylla år. haha nejdå. men jag älskar sånadär kalas, med mycket folk, och alla jag känner nära. hoppas det blir nåt mer sånt framöver. 

Nu har jag fan inget mer vettigt att skriva. Simon har powernap. Men nu har han vaknat två gånger av tjejen i "so you think you can dance" som skriker nå jävulst. Nivet, reklamen då hon skriker. Jag hatar henne, nu hatar Simon också henne. Haha.

bulleribulleribock
/sofiasniper

thats not my name!

Yoga för nybörjare - jo tjena!? Fick ju en dvd av Sanna, och den är förmodligen för nybörjare, men då vet jag inte vad jag är för jag var då värdelös. Vig som ett kylskåp och ont som fan gjorde det. Men nu har jag i alla fall köpt träningskläder och kommit igång med träningen. Jag och Kicki ska också sluta äta chips och dricka dricka. Får se hur länge detta håller..

Nästa onsdag far vi till Peace and Love - det ska bli så jävla nice. Lite orolig över att sova i tält men hoppas det ska gå bra. Jag ska ju få se Håkan Hellström, haha. True story, i love håkan hellström. Tyvärr har jag inte hunnit höra nyaste albumet så jättemycket så vi får väl se hur mycket jag kan sjunga med. 

first time shopping at systembolaget. very happy!

kämpa på
/sofiasniper

p.s. en tanke åt min vän som ska jobba imorgon på ett ställe hon inte alls trivs - lycka till och kom ihåg att jag tycker du är jätteduktig som orkar! jag förstår! d.s.

donkey kong

Lördagen var så himla trevlig! Jag är sjukt nöjd, och superglad att min släkt kom ner. Allihopa. Det blev släktkort, första någonsin tror jag?! Längtar tills jag ska upp i sommar. Förhoppningsvis följer Kicki med....:)
Söndagen spenderades framför mitt gamla supernintendo, vi spelade donkey kong - dock glömde vi spara haha! Så idag har vi fått köra om allting. Man är inte så awesome som när man var liten. Men det är galet roligt. 

      
    

1. jag får krans av mami
2. eddie och jag är lika långa när jag har högklackat
3. min sötaste elias
4. moster och mamma dansar
5.6. släktkort
7. kusin johan och jag
8. vi fyra kusiner på mammas sida.plus mamma mormor och elias

Imorgon ska jag träffa Ida en sväng. Och jag och Simon och Kicki ska på stan tror jag. Sen vet jag inget mer. 
vad händer på midsommar grått folk?

Puss
/sofiasniper



ikväll blir det jobbigt!

Släkten har anlänt. Dom bor på hotell (för allergi mot Skrot, min katt). Men dom är här och ska vara med och leka och äta och ha roligt idag. Sjukt bra! Mina vänner kommer också att vara där. Synd bara att det är sämst väder ute, men men. 

Igår jobbade Eddie och Kicki på travet istället för mig, för jag var ju med släkten. Efter jobbet, damp detta sms ner i min inkorg, från kicki
"Jag tänker fan inte prata med Eddie nå mer efter ikväll!! Allt som gick fel ikväl fick JAG skulden för. Kmr han imorn så kmr inte jag. Sry men du får välja<3"

Jaha? Så vad gör man i en sån här situation? Välja mellan vänner? Bråk? Min fest?
Man synar deras bluff och skrattar åt ett hemskt roligt skämt!

ha en trevlig kväll
/sofiasniper

grattis till studenten!

ja, till Sofia och Max till exempel - det är dom jag har/ska kolla på. Mycket grattis till er.

Min födelsedagsvecka är inte slut - och ja! Det finns något som heter så. Jag älskar att fylla år, så varför bara göra det en dag? Hehe. Inatt och imorgon kommer släkten hit, och ska fira mig. Och det ska bli sjukt roligt, minns inte sist mina kusiner var här ens..
Här är i alla fall bilderna jag tog med min mobil (för jag hittar inte min kameraladdare, PANIK!!!!!!1111one), från min riktiga födelsedag 8e juni!

   
   

1. jag och david 2. ida och kicki 3. lilli och tove
4. elina sanna och julia 5. grabbarma grus 6. my tatoo
(do YOU get it?)

pusss
/sofiasniper

AAAHHHH

Har haft en sjukt rolig dag.
Började med att vakna med frukost på sängen, sen kom mamma med en BLÅ ros. Sen åkte vi och kollade på Tingen som spelade innebandy för NTI:s lärare. Sen åkte jag på systemet för första gången (som 20åring) och köpte skumpa.
Sedan började folket droppa in och vi grillade. Vi myste, lyssnade på musik OCH jag tatuerade mig. En polare tautuerade mig som 20årspresent, vart helt spontant men ni får se  bild på det typ imorgon.
Den absoluta lyckan jag någonsin känt (typ), var när vi gick till en park och drack champagne och åt jordgubbar. Alla stod runt mig och sjung Ja må han leva. jag kände verkligen att mina vänner är det bästa. Me love them long time,

Nu ska jag se forgetting sarah marshall, igen.

lovelovelove
/sofiasniper

för 20 år sedan...

...var jag en timme gammal :)

såg just systrar i jeans 2 - som present till mig själv!
happy birthday me.

/sofiasniper


mina två sista dagar som tonåring.

Vad bör jag göra? Vad ska jag utnyttja nu när jag är tonåring, som jag inte kan göra när jag fyllt tjugo?
Ska jag sno vägskyltar och kasta ägg på hus? Måla håret lila och börja röka?
Nej, jag tror inte det kommer hjälpa min ångest mot att fylla 20.
Det är trots allt, en jättebra sak att vara yngst, för nu när jag fyller 20 så är det inte lika gammalt som att mina vänner fyller (eller har fyllt) 21. Det är ju LASTgammalt. Så ett jättestort TACK till dom.

Jag tror i alla fall att mina två sista dagar kommer spenderas med en fotbollsmatch, nationaldagsfirande (ehehhehehehe), mina BFF (best friends forever), chirre och lite annat. Kanske grillning?

Just nu är babysitter jag Skrot eftersom mamma och Hasse är i stockholm för att se den spännande matchen, Sverige Danmark. Lyx och se live, men men. Sån är min mamma...lyxig.

bilder från igårkväll kommer eventuellt inte läggas upp eftersom jag är så otrolig jätteful på ALLA bilder. Men kanske har ni tur ändå.

puss
/sofiasniper

fuck me like you hate me

Nån låt som går på Tingens dator. Wtf? Sjuk text.

Idag har Simon köpt nya skor, fina var dom. Han behövde det verkligen. Jag släpade med honom på skopunkten för jag tänkte att jag också kunde köpa ett par skor då, (ni vet, 50% på en paret, när man köper 2 par, och 100% på ett par om man köper tre par) men han hittade inga, så han köpte märkesskor på scorett istället.

Nu ska jag åka till Julia och spela fotboll - jag suger på fotboll. Men det gör inget, tror inte mina vänner är så jävla bra heller... eller?!

Btw. Ska ni rösta i EU-valet då? Vad ska ni rösta?
Jag väljer mellan två, kan inte bestämma.... gissa vilka?! inte så svårt för dom som känner mig. Som ledtråd kan jag säga att jag såg en tjej med en tröja som det stod "MUF" på jättestort. den var riktigt ful imo. Tjejen med..........

puss
/sofiasniper


flera månader har jag letat, lyckan i ett land.

Idag har jag blivit moster till en liten flicka.
Grattis till min syster!

vart tog solen vägen? den kom fram en stund idag. 
kram
/sofiasniper

one week to go

Ja, nedräkningen började för ett tag sen. Men nu är det en vecka kvar tills jag fyller år. 20 år närmare bestämt. Vet dock inte vad jag ska göra på min födelsedag, det är en måndag. Förslag?!

Igår kom vi hem från Stockholm (för att vara precis så var det söder om stockholm). Hade en riktigt skön weekend där, med lite luftgevär, singstar, wii fit och baja päron. Baja päron är som tequila rose, eller doolies fast det smakar päronsplit - ni mååååste smaka det!

Simon och Tingen jagar myror. Skulle göra frukost och upptäckte miljoner myror på bänken - inte fräscht. Kastade ner dom på golvet men då började dom krypa på mina ben. Så då skrek jag på karlarna, så fick dom lösa det där!

Nu ska jag ut och passa på att sola. Ska tydligen bli kallt och dåligt väder imorgon. 

hade bra
/sofiasniper

      
    
  

RSS 2.0