ja ikväll?

Har varit med Lilli Eddie och Vero idag. Vi var på invigningen av Max, köpte skor åt Lilli och tvättade bilen (inte min!).
Sen blev jag bjuden på fika till Lilli för Vero fyller år, ska nog dit.
Sen då? Vad gör alla sen? Palla piratpicnic:(

Alla verkar dissa eller gå till piraterna.

Linda är sjuk :(

fred
/sofiasniper

sista april

Ja, ingen lek med barna idag, Kicki är på benen och jobbar! Drömde även om alla barnen inatt :')

Jahapp, då är det sista april och vaalborg, SÅ JÄVLA KUL. Eller? Haha, nej fan va det här året sucks. Vet inte alls vad som händer. Gjorde lite planer med Sanna igår, men de flesta slutade med piratpicnic, och det vettefan om jag vill alltså. Frysa?

Så, funderar på att bojkotta allt och sitta hemma och spela cs, men det kändes ju tråkigt det också.

Gah, och jag har ju sån ångest för framtiden osv osv. Måste även skaffa något mer extrajobb innan sommaren, måste få käsh. Kanske ska söka andra dagis då iallfall.....

bajs (beskriver min dag idag rätt bra)
/sofiasniper

sofiasniper!

 
Före / Efter

tisdag

Jobbade idag med, kul! Det var fint väder och vi var ute nästan hela tiden.
Och när jag kom "imorse" klockan tolv så sa en av de andra fröknarna att ett av barnen hade saknat och frågat efter mig. Man blir ju så varm i hjärtat (a) gaah. Tänk att det finns ett barn som Faktiskt tycker om mig :)

Ikväll är jag bjuden till Nilses, på fika. Blir nog mysigt att komma dit. Få höra hur de mår och vad de ska hitta på imorgon!

Nu äter jag glass mums. Tycker magnum mandel är god ja! Åt förresten middag på ballis/dalladongen (balkongen) idag.

peace
/sofiasniper

ZzzZZZzz

Har redan sovit en timme, men ska lägga mig igen strax. Supertrött. Jobbade sju timmar utan rast =( fast barnen är supersöta ändå!

Nu american idol.

kärlek
/sofiasniper

god morgon

Trött man är alltså!
Dom ringde från dagis och ville ha hjälp till klockan fem istället för två. Det går väl bra. Ska bli spännande och se om det är roligare eller jobbigare att jobba mer än fyra timmar. haha.

Tesla har varit en plåga inatt, hon har lekt mest hela natten. Och då låter hon ju som en hel jordbävning, eller i alla fall för mig som är så lättväckt. Hon måste till en psykolog tror jag.

Ojoj, bråttom nu!
Tjing
/sofiasniper

hej

Ja, suck, alla dessa spam
"ha en trevlig dag!" Haha, jo jag tackar jag . Allt för att få läsare till sin blogg. Tur att jag inte har något behov av det , heheheh :)

Imorgon börjar jag tio. När jag håller på att dö av trötthet ska jag tänka på dig Tove som kliver upp halvfem och är tvungen att sitta på en buss till birsta. När jag själv kliver upp nio och får åka bil, bara till bosvedjan. Jag ska tänka på dig Tove.

Hon ska också åka till Tallin i veckan, utan oss? Vadan detta? Nåja. Hon missar ju sista april. Eller missar och missar, hon missar firandet i sundsvall/sverige. Fast vad händer då egentligen? Verkar dött imo.

GOD NATT
/sofiasniper

"söndagmorgon"

Ja man vaknde brevid Lilli imorse. Luktade lite men det var fint ändå hihihi.
Men hon åkte hem nu=/ Jag försöker få min dator att göra som jag vill, men den har en egen vilja sen jag fick virus.. HM!

Inge cs idag verkar det som? Skulle väl bli så sas det men icke .

MEN ALLTSÅ... DAMP!!!!
Min dator är verkligen dum nu. Jag kan inte lägga upp bilder på biddagboken, och när jag försöker lägga upp bilder här blir det fetaste buggen och den spammar upp massa webbläsare.... GAH
jag har suttit i en halvtimme men det funkar inte!!!!!!!!!!!!!

CRY
/sofiasniper

lördagkväll

Nu är jag nästan redo för caprise. Ska gå strax, så jag kommer i god tid och så jag slipper springa (=svettas).
Kicki ringde just också, jag får jobba istället för henne nästa vecka också! Hihi. Glad man blir i hjärtat dååååh.

Barnen (flickorna) har jag inte pratat med sen tvåtiden. Vet inte alls vad som kan tänkas göras ikväll. Ska nog ringa Tovs snart och se vad hon planerar. Måste kirra batterier till min kamera också! Jobbigt jobbigt.

Nu, ska jag göra mig klar!
Ha en trevlig kväll grått folk hehehehehehhehehehehe

sol och värme
/sofiasniper

jahapp

Då var det dåligt väder, eller dåligt och dåligt. Hade detta kommit innan förra veckan hade det varit bra. Men efter veckan underbara varma väder så är detta "dåligt". Halvmulet och ingen värme.
Ingen frulle på ballis (balkongen) imorse.

Tog massa bilder igår. Qpo Niklas Tove och Vk var här, mycket trevligt. Kameran är dessvärre utan batteri så jag kan inte lägga in dom. Eller det kan jag ändå inte för jag har inte sladden här. Den har jag "hemma", i haga.

Haha, jag har liksom inget hem. Eller jo, det har jag ju. Men jag säger att haga är mitt hem, men jag bor i stan. Confusing. Men om jag bara vann lite käsh skulle jag kirra en egen läga.

HAHAHAA, vad skrev jag just "men om jag bara vann lite käsh skulle jag kirra en egen läga"
Det är såna saker jag underviker att säga/skriva för det mesta. Men när jag slappnar av och får skriva de första orden som dyker upp, så blir det sådär. Fyfabian att jag ens blev godkäns i svenska a och b. Galet.

Peace
/sofiasniper

abow

lagomt till sensolen, börjar jag sörja "mina" små sötingar på dagis. Inge mer får jag träffa dom. Jag ska nog följa med kicki på måndag, frivilligt! haha. bara för att umgås med dom. MIH.

vin?
puss?
/sofiasniper

thank god it's friday

Nu är det fredag igen och veckan har gått kanonfort. Sista dagen på dagis, tråkigt tråkigt! Söta små barn jag inte mer får träffa:(

Imorgon ska det tydligen bli dåligt väder och därför anser jag att dagen till ära bör utnyttjas lite mer än bara bio (???!) och annat tråkigt!! Verkar bara vara Lilli som håller med, men hon ska jobba nio imorgonbitti, jobbigt. Så kan inte alla bara vilja göra nåt ikväll??? ring mig.
Kommer inte orka bara sitta hemma och jäsa.

fred
/sofiasniper

HEEY

image104
På den skurade balkongen tog jag kort på mig själv. Iförd en keps jag själv anser inte passa mitt huvud. Men när man städar kan man använda vad som helst.
PLUS att jag älskar mössor och kepsar och pannband... ja allt man kan ha på huvet nästan!

vid tiotiden

Vårstädning ikväll då. Fy va trött man blir av att städa!

Tror jag ljög i förra inlägget, han var nog från texas? Någon som vet? Hawaii låter i alla fall bättre.

Det ska tydligen inte bli lika fint väder imorgon, jag hoppas www.smhi.se ljuger! Kanske grilla med Tovs och Lilli imorgon? Och sen caprise plus alkohol på lördag. Toppenhelg.

Fast sen kommer jag vara ledsen på måndag, när jag inte får träffa barnen. Ska nog banka Kicki lite i huvudet så hon inte kan jobba nästan vecka (a) *sKoJjA*

Blåsa håret och fika nu!

lovelovelove
/sofiasniper


p.s.

http://www.youtube.com/watch?v=TdnzKgq-B6Y&feature=related

bah titta.
hörde den en bakissöndag. han är tydligen från hawaii. jag vill också bo där.

d.s.

torsdag

Idag är det torsdag och det är superväder ute. Har solat på Toves balkong med glass. Miiiiis.

Åkte till mamma och käkade upp min pizza från i förrgår. Fann min kamera, och tog fina kort på mig själv aheahe.

lilltungan sticker ut.

Vad sk jag göra nu då? Dricker cola och äter choklad. Bra matdag, Sofia.
Solen börjar gå ner, eller nej egentligen inte men den är inte lika varm längre.

Jobba på dagis imorgon igen, sista dagen :( tråkigt tycker jag!

Nåja, ska väl försöka göra nåt vettigt, som att betala fucking räkningar. GAAAAH. jag får panik, inse att jag inte kommer ha råd att göra NÅT i sommar. GALET. Tänk om man ändå vann på triss eller nåt.....

Ös på med mer sol och vår!
Kärlek
/sofiasniper

voffvoff

fan va trött jag är nu. tänkte duscha, men det får bli imorgonbitti istället.
Också har jag jätteont i magen... allt är bara typiskt dåligt nu. *cutcutcut*

Sjung lite kör idag, gick bra. Nu sova. BLÄU. hlfakjshdfjkhelkrueyr

värdelöst inlägg.
hejdå

/sofiasniper

finaste vädret

Alltså jag får gå utan jacka för att inte svettas ihjäl ute, så sjukt skönt!!!

Barnen är helt underbart söta. Idag var dom bara åtta stycken. Dom kan liksom allt redan, dom lär mig en massa saker. Och så är dom så otroligt söta mot varandra! Trodde aldrig jag skulle ändra uppfattning om barn faktiskt !
Ska dit imorgon också, mellan elva och tre. Så himla skönt också att vi är ute och leker.

Ikväll ska jag på kör och nu är jag helt sysslolös, jag flörtar lite med Lilli så hon ska vilja träffa mig. Hoppas det funkar.

puss&kram
/sofiasniper

trött tröttare sofia

jag förstår inte varför jag alltid är så trött på mornarna. Spelar ingen roll om det är sju eller nio, lika trött i alla fall. Kunde i och för sig inte somna igår, som jag aldrig kan när jag har en tid att gå upp till dagen efter. Blir så less.

Just nu längtar jag bara tills jag får sluta så jag kan slänga mig i sängen och vila! Men det är ett tag kvar det.

Vad gör du själv vaken såhär tidigt?

/sofiasniper

dagen är slut

Har haft fullt upp hela långa dagen. Gillar det dock, men är lite orolig att jag kommer vara trött imorgon.

Började med att jobba på dagis, vilket gick överraskande bra. Barnen var (ganska) söta. Hehe. Snälla var dom såklart. Jättesnälla. Kanske ändrar min uppfattning vid veckan slut.... vem vet:)
Sen åkte jag till Tove och fick glass (macka) och dricka. Tittade i gamla skolkataloger och på gamla kort. Mih.
Sen direkt hem till haga, där moster var och hälsade på. Jag mamma och moster åt pizza och gjorde allt från pratade galna dagisfröknar till spelade piano.

Nu är jag nere i lägenheten i stan med Tesla. Ska göra mig lite kvällsfika och krypa till sängs. Börjar tio imorgon, gruvar mig lite. Hade velat haft samma tid som idag. Mysigt att vara ute så mycket, och inte så tidigt på morgonen:)

Och du, ring mig imorgon, efter klockan två!

kärlek
/sofiasniper


gaah

Inatt drömde jag att jag födde barn. Drömde alltså om själva förlossningen. Det var läskigt, hade inga doktorer eller sjuksköterskor med mig, bara på telefon. Herregud.

Nu är jag ganska nervös. Brukar alltid vara det på nya jobb. Tack och lov ska Kicki följa med en stund. Men du vet, extra nervös blir jag när det är barn. Jag har alltid haft svårt att hantera barn. Blir mest att man kollar konstigt när dom säger nåt och så svarar jag "okej? hehe."
Suck. Pust. Stön.
Men det är stålars!

Superväder idag också! Hoppas barnen ska leka ute, då kan jag sola haha.

love
/sofiasniper

halvfem?

Ja nu börjar jag bli ganska nervös här va. Ska JAG ta hand om barn? Stackars dom. Hoppas jag inte får så mycket ansvar. Jag kan plocka undan pussel och klä på dom ytterkläder. Sen får det vara nog, hehehe.

Tesla var ute och gick i sitt koppel idag. Hon hatar kopplet. Det skulle jag också gjort om jag var henne. Så vi ska låta hene löpa fritt på Mickes gård i granloholm. Dom har staket runt hela gården.

Appropå Micke sa han igår att jag borde bli vegetarian - för jag beter mig som en (?!). Jamen, herregud, är det bara jag som grinar när man ser djur fara illa på tv? Såg på insider, och dom spoilade vad som skulle hända nästa vecka. Då skjöt dom en häst i huvet, eller nåt. Klart jag börjar storböla.
Det gör däremot inte Micke, men han är vegetarian. Jag blir förvirrad, hur beter sig en vegetarian egentligen?

Promoe är i alla fall en riktig vegan.

/sofiasniper

måndag

Det är konstigt hur man måste städa jämt. Förstår inte ?

För övrigt ringde de från Lillskogens förskola (Kickis jobb) och ville jag skulle komma dit imorgon, TACK KICKI!:) Jag hoppar in istället för henne (som är i Ösund). Vet inte alls hur det kommer gå, jag är ju kanske inte bäst på att ta hand om barn, men nu får jag väl lära mig!
(OBS! Detta är inget aprilskämt!)

Funderar på att åka till Stockholm i helgen, men jag ska på caprise på lördag och nu vet jag ju inte om jag kanske får jobba mer i veckan kanske.

Suck. Life goes on..

peace
/sofiasniper

blablabla

Lyssnar på MJ! Haha, sen när började jag använda hans initialer? Michael Jackson i vilket fall. Han har gjort grym musik genom åren. Verkligen jättebra. Jag underskattar nog han lite. Kanske för jag tror han är pedofil och sånt. Men folk hävdar ju att det inte stämmer. Svårt att vara källkritisk när alla säger olika.

Var ut en sväng förrut, det var fint ute. Tanken slog mig att jag skulle ta tåget till Stockholm och bara njuuta av våren där. Men sen kom jag på att jag är typ fattig. BLÄ. Varför föddes jag inte till miljonär? Det suger att inte har råd med nåt.

Vad gör du?

/sofiasniper


oh bloody sundays

God Morgon mitt herrskap!
Lite skrovlig i halsen och ont i huvudet idag. Men det är vackert väder ute och jag funderar på att gå ut och njuta. Men utan min halsduk (som jag glömde nånstans igår) blir det kallt om halsen :(

Sanna lyckades tappa bort sina nycklar och sina knästrumpor igår. Nycklarna låg i fickan och knästrumporna hade hon på sig. Men så spydde hon ju utför en balkong också. Hehehehehhe.
Vi lekte våghals, jag fick imitera en säl (?) och skicka sms till folk. Det var ganska lamt.

Inga bilder har jag heller. Kicki tog några iofs. Men dom har jga inte fått än.

/sofiasniper


lördagsnatt

Ja nämen ursäkta mitt sena inlägg, men jag måste få skriva av mig. Det var ett "par" (?) som disskuterade koldioxidutsläppen på vägen hem från krogen. Eftersom jag inte ville gå hem själv, så följde jag dem och disskusionen. Tjejen påstod att vulkanerna bidrog med den största delen av alla utsläpp.
Om nu vår natur hade velat att vår jord skulle gå under, hade den väl gjort det för länge sedan. Och då med hjälp av vulkanerna. Herregud, vi vet väl alla att klimatet förändras fram och tillbaka genom åren, men bilar och dess utsläpp har ju fövärrat alltihopa. Det VET vi ju.

Nåja, vulkanerna borde vi stoppa, dom dödar vår planet.

Peace
/sofiasniper

KASJDHLIWU(Y/#EP)("/#")

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA UTTRÅKAD!!!!
Jag har INGET att göra!! Hade jag bott i stockholm, hade jag tagit en latte med en kompis, suttit på plattan och solat. Varför måste jag bo i Fucking Jävla Kuk Sundsvall?!!! heheheheheh

När jag ändå har såhär tråkigt kan jag berätta om en kund på travet-kiosken. Han är fransman och man måste alltså prata engelska med honom. Micke flyr fort som satan när han ser honom så det är JAG som får prata.
"Ehhm... big or a small burger?"
"Dressing and sallad? hehe" på lite engelsk brytning
"Ketchap and Senap?" med lite engelsk brytning.

Trots bristen på bra engelska lyckas vi kommunicera och nu har jag en klar bild av hur han vill ha sin burgare!!
Fint de.

peace
/sofiasniper


den som nämde't han klämde't

God morgon alla morgonpigga!
Jag hör måsarna skrika här utanför! Hemskt jobbigt men sommrigt. "Här kommer sommaren men sool igen... här kommer sommare-en"  Minns ni den låten? hahaha.

Igår efter jobbet träffade jag Linda och Fredrik en sväng men Fredrik somnade/däckade så jag gick hem rätt tidigt. Men det gjorde inget, det är ändå ikväll som gäller. Ses vi?

Två gången har jag använt tandtråd nu, hoppas fejk-hålen försvinner då.

xoxoxoxox
/sofiasniper

puuuuuuuuuh

Va det är jobbigt att städa! Har tvättat exakt ALLA kläder som fanns i garderoben nu. Det blev tio maskiner och fyra torktumlare, plus allt som torkar i torkrummen. Sen dammsuga hela garderoben och resten av lägenheten. Dammtorka garderoben och sen he in alla kläder!
PUST! Säg att jag varit duktig nu, snälla....

Jag tror aldrig i hela mitt liv jag har haft så lortigt (älskar det ordet) hår som jag har nu. Det är så fett så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag ska ju jobba ikväll (=mat-os-lukt) så det är ingen mening med att tvätta det förrän ikväll. Vet dock inte hur jag ska stå ut. Folk ska ju till och med titta på mig, fyfabian.

Idag fick Tesla vara på balkongen litegrann. Det var sånt soligt väder så vi satt där och njöt, hon ville också vara med. Fast så fort hon fick sin chans försökte hon hoppa över till grannens balkong, vet inte vad han kan ha där som gör det så intressant för henne.

Nu ska jag äta!

Fred
/sofiasniper

god natt

Hade bara ett par ord innan läggdags.
En respekterad musiker behöver inte göra något annat än spela sin musik för att uppskattas.
Tänker på all dålig musik som folk lyssnar på bara för att det är en tjej som åmar sig halvnaken. Eller en toppless gitarrist som är sexigt svettig.
Herregud! Jag kan visa er alla musik som BLIR sexig bara för att musiken är så bra.
Respektera dig själv liiite mer och börja inte klä av dig för att få folk att lyssna, för då suger du ändå från början.

Fast, after all, vi är bara människor och vi uppskattar ju tydligen hellre negativ uppmärksamhet än ingen alls...
..så, inlägget var nog i onödan.

HAHA
PEACE
/sofiasniper



jag har inte sagt att bilden har nåt med inlägget att göra............

tandläkaren

Jag var ju som bekant hos tandis. Det gick väl sådär... hade sju början till hål. Sju? Det var inte så bra tror jag. Men jag fick tandkräm och tandborste och tandtråd och listerin och chans att vinna gatufestbiljetter!
Tyckte det var snällt.



Sen har jag börjat få ont i halsen igen, jag hoppas det är inbillning. Jag orkar inte vara sjuk något mer, HÖR DU DET!? JAG ORKAR INTE. *cutcutcut*

Nåja, imorgon ska jag fortsätta tvätta och jobba. Sen på lördag ska jag till Kicki i boooosvedjan.

Hej kom och hjälp mig
/sofiasniper

09.20

Och sniper är vaken. På väg till tandläkaren, har tid halv, hinner jag?
Herrå
/sofiasniper

aboow

Tandläkartid imorgon 09.30. Inte roligt. Speciellt eftersom det är så tidigt, hugas. Tänkte kliva upp runt nio, då hinner jag borsta tänderna innan... och så.

Tovetok är i stockholm och jag känner mig övergiven. Linda och Sanna bara jobbar. Kicki också. Och vad gör jag? Jo njuter av solen och fattigdomen. Nja. Men jaja, suck. Palla. Nej. Sluta.

Det luktar kiss på vår toa, och inte vanligt urin som det "brukar" lukta. Utan kattpiss, förstår inte hur den lilla lilla katten kan utsöndra en sådan fruktansvärd odör? Förklara det för mig please.

Börjar göra reklam redan nu.
Den 23 augusti är det 1dags-festival i Sundsvall.  Drakrocken. Det är helt gratis och det kommer vara en dag fylld av musik. Välkommen till stora torget i sundsvall 23 augusti.

kärlek
/sofiasniper

SOLEN

Solen lyser och det känns som vår. Har inte varit ut än men jag antar...
Idag skickar jag gratis MMS, gud så roligt.. jag som ständigt är i behov av MMS ?! Nåja, ska skicka fina bilder på mig själv hehehehehehe.

Nu ska jag gå och äta lunch hih, kanske blir en mjukglass på sundsvalls härliga bänkar, mums.

peace
/sofiasniper

Serier

Okej.
Jag älskar Desperate housewifes. Och Lost. Det är mina två favoritserier.
Men jag måste erkänna min kärlek till Brothers & Sisters också. Jag hade verkligen något emot det först, tyckte det påminde om sjunde himlen - fast för vuxna. Men så är det inte. Kan numera inte slita blicken när det är på tv. Dock har jag aldrig koll på vilket dag/tid det är men har alltid lyckats se varje avsnitt ändå. Det är något att skryta om det.

Min favoritserier och ser din inte på dom bör ni ju börja göra det nu.

/sofiasniper

18.10

Sanna och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika, men en saaak har vi nog gemensamt... inte polly iaf, för Sanna tycker inte om Polly nämligen. Men tequila?

När vi gick mot polisen idag så uppmärksammade vi en krock strax efter rondellen. Vi analyserade och kom fram till att det var tre bilar inblandade. Förmodligen har den främsta bilen stannat och inte dom två bakom, det såg ut så på skadorna. Bra i alla fall att ingen kom till skada.

Hela dagen har kännts som vår. Solen har tittat fram, det har varit bar mark, man har fått damm i ögonen och de har tagit fram bänkarna i stan, är det inte underbart? Hoppas våren är här för att stanna.


Vår i göteborg förra året.

Förresten är toapappret slut, det måste ju vara bland det värsta.

/sofiasniper

hellloo babes

Idag ska jag möta upp Sanna och gå till polisen, varför kan jag inte säga.... HAHA.

Vaknade imorse av en otrolig smärta ungefär under bröstkorgen. Kändes som knivar stack mig gång på gång. Vet inte vad det kan vara. Suck. Alltid ska jag ha ont. Dock gör det inte lika ont nu som förrut. Nu känns det bara lite när jag andas ibland.

Linda är i Bräcke nu, vart ligger det? Hon har ju i alla fall fått fint väder, fast det kanske inte hjälper. Dom lär väl ha konferans hela dagen. Fyfan så vuxen. Det är nog dags att säga hej då till henne, hon har vuxit ifrån mig :D

Tove också då, som svikit mig och skaffat jobb, euhm. Men grattis!

Nä, nu ska jag duscha lite (ja, jag gör faktiskt sånt ibland!) och klä upp mig för polisen... eller så.

/sofiasniper

hej

kära blogg!
Idag har jag sovit för länge, missade tvättiden, men det gör inget för vi hade ändå så mycket tvätt att det inte gick att tvätta på bara två maskiner! :)

Mina utslag har lagt sig lite.. peppar peppar, man ska inte ropa hej... Men illamåendet har inte försvunnit så jag försöka få tag i vårdcentralen och göra prover. Vill inte ha några dumma råd, jag vet väl också att kaffe är dåligt för magen, och starka kyddor, och stress. Men jag känner ju att det är något FEL.

Jaja, mitt möte som var sagt på onsdag, blir av ikväll istället. Teamet blev stressat.

/sofiasniper

asdasdds

Söndag, känns som måndag.
Imorgon ska jag ringa och gråta till vårdcentralen för mina utslag (som iofs inte syns så jag vet inte om det räknas som utslag!) slutar inte klias.

Idag har jag ätit smörgåstårta, fast jag inte tycker om det. Strongt.

Skulle sett power of ten, har ni sett det? Underbart roligt faktiskt. Jag vart lättad av att veta att 82% (tror jag om jga minns rätt!) faktiskt alltid tvättar händerna efter toabesök :)

Jaja, sen kan ni ge mig några förslag på vad jag ska göra till höst? Alla har planer och ska flytta. Jag då?! Jag då?! JAG JAG JAG. *gRåTeR*

The Cunt är på G igen, det är mitt och Lindas band, som en ironi på tjejband? Jag vet inte. Väldigt mogna låtar och skickliga musiker (=vi). Ni kan inte annat än älska oss, jag vet det.


Vår första idolbild? Kopiera gärna och skicka vidare till era vänner.
Tala också om hur bra vi är.
(Linda=den c00la, Sofia=helylle)

/sofiasniper

lördag

Idag är jag hemma och tar det lugnt. Ätit subway och druckit nyttig drink av blåbär hallon och yougurt.

Igår däremot var jag på födesedagsfest hos My. Det var roligt. Vi sjöng sing star (MIN FAVVO!) och dansade. Vart lite mycket tequila som den där söta Sanna bjöd på, så jag vart lite ostabil men det var kortvarigt:)

Kvällen började så härligt när en tjej stoppade mig på bussen och kände igen mig från spelarenan! haha.
Toves kommentar "Var det Eddie?" xD

Nu ska jag fortsätta titta på Sing a long och äta choklad som jag beställt av Micke Qpo och Niklas!

/sofiasniper

   
jag vill utomlands

senare

Det klias fortfarande och MER. Detta är oliiidligt. Förstår inte alls vad det kan vara heller. Gah, ser ju ut som en apa som jag går och kliar mig hela tiden.

Tänkte ju till och med åka till Kicki och mysa och umgås men just nu känner jag mest för att krypa ner under täcket och sova. BUHÄÄÄ. det är synd om mig idag...

Hinner inte skriva nå mer för jag måste klia.

Tjing
/sofiasniper

fandå

Idag har mina "bett" utvecklats till stora utslag och jag grinat halva morgonen för att det kliar så mycket.
Så ringer man vårdcentralen, OCH SÅ FÅR MAN PRATA MED EN RÖSTSTYRD TELEFONSVARARE?! Jag menar, seriöst. Nåja, dom ringde upp och hade ju såklart ingen tid för mig, så jag fick tips och råd hur jag skulle lidra kliandet, därför är jag nu påväg i full fart på apoteket för det här går inte. Jag skulle hellre dö än att leva med ett evig kliande som detta.

För övrigt är det så stökigt här så alla speglar är ... onåbara, så jag sminkar mig i en cd-skiva numera. Finurligt.

Adjöss, och kom ihåg att njuta av livet, man vet aldrig när det kan börja klia! Och då njuter man inte kan jag ju säga!!

/sofiasniper

aAAAEeeGGGRRRHH

DET KLIIIIAS så jäkla mycket av mina bett.. jag blir fnoskig!!!

Giffarna ligger under mot AIK med 1-0, kanske mer nu också. Man hör rop från vardagsrummet, kan dock inte tyda om det är glädje eller sorg - rop.

I vilket fall som helst önskar jag att mitt illamående och att mina bett försvinner. Jag vet att om jag skulle få se lost skulle jag åtminstonde inte tänka på det lika mycket ... men det är strejk i USA så dom släpper inga fler. Just nu.

/sofiasniper


bajsorvar

Ja, för det första har illamåendet kommit tillbaka. Tänkte ta då ta tag i saken och boka tid hos vårdcentralen, men dom hade stängt ?! Ovanligt allt har stängt!
Sen till det skummaste, när jag vaknade imorse kliades det otroligt på min kropp. Och jag har nu upptäckt massa skumma bett (?) på min kropp. Jag menar, finns det sänglöss som biter en när man sover? Jag vet inte. Uppenbarligen.

Jag har i min kalender ett (1) bokat möte på onsdag, vuxenpoäng. Hähä. Mötet består dock av mig Linda Sanna. Kanske inte lika vuxet, men det kan bli :)

Läste Linas resedagbok idag och jag blir avundsjuk, på vissa saker i alla fall. Hon fick se en ko slaktas - nej tack säger jag. Men hon får mata söta apor som hänger på pinnar - ja tack!

sofia says BYE
/sofiasniper

dan före..

..fredag.

Hej mitt vinterland, nu är jag här! Ja, är det inte underbart med vita gator i april........... NEJ.
Det var ju fan varmt bara förra veckan, så man kunde gå ut ï tunn jacka och äta glass i solen.

Jag kanske får åka till stockholm nästa helg för då är Tove där, men då jobbar ju jag på fredagen - till 22. Så isåfall får jag tvinga henne att stanna tills måndag haha hmm.

Jag är fortfarande sjuk, därför jag inte uppdaterat. Helt sjukt (hahah fyndigt). Hade feber häromkvällen, sen enorm huvudvärk, hosta, ryggont? Ja, jag vet inte. Hoppas det går över snart i alla fall. Just för tillfället är det bara ryggen och hostan som stör mig och det kan jag leva med.

Jag vill ha pengar. ge mig.

/sofiasniper

today tomorrow toyota

Idag är det tisdag, sov till klockan två idag ?!:O onödigt men ändå. Har inte så mycket annat för mig än att sova.
Det snöar inte idag, tack GUD. Men det är ganska kallt tror jag.

I helgen ska några av mina vänner till stockholm, jag funderar också på att åka, bara det att jag inte har något där att göra haha. Nåja, något ska jag göra i helgen i alla fall.

/sofiasniper

meningslösa måndag

Jag har haft denna rubrik förrut, jag vet. Suck. Jag är fantasilös.
Det snöar i sundsvall, DET SNÖAR!? men på julafton kom det ingen snö. Snacka om dålig tajming väderguden har.

Nåja, nå mer ska jag inte skriva, då förstår ni alla mina tillfälliga status just nu
hahahah

/sofiasniper

     

söndagstankar

Hård dag igår. Hårare idag.
Jag försöker alltid att inte vara för personlig med saker jag skriver eller gör på internet. Men ibland så går det inte, fingrarna knapprar fram ord, som jag inte alls tänkt skriva.

Idag har jag ätit middag hos Kicki, supermys! Jag har superbra vänner:)
Nu har jag ont i huvudet, och Micke vill inte svara i sin telefon. Det har han inte gjort sen igår, då jag flyttade ur lägenheten. Det känns lite jobbigt. Ville så gärna höra hans röst bara.

Vet inte alls vad jag ska göra nu. Lost verkar ha uppehåll i USA, kom varken förra söndagen eller idag. Galet. Det som är så spännande. Nåja, får hitta någon annan serie att glo på.
Kanske ska jag gå och köpa choklad? Statoil på bergsgatan har nattöppet, somebody? join me?

/sofiasniper


jeriouåkjymtr

You don't really know what you've got 'til it's gone
Please come back home...

ready

Jag var inte riktigt beredd, fast det borde jag väl ha varit...
det går faktiskt inte att tänka.

jag säger det med sång
http://youtube.com/watch?v=p62rfWxs6a8

slut
/sofiasniper

friday rocks

Dricker svartbärsvin hos tove, vi firar våren.
Som vanligt. Vi firar alltid. Är det inte vackert?

Headbangar till : Dj Karlsson - Mirror Mirror
heheh.
 
     

bilder från toves dator

FRED
/sofiasniper

Goder afton

Är det bara jag som till för några år en sjöng (och trodde det var rätt!) "Tryckarekan ingen vara.." istället för det så självklara "Tryggare kan ingen vara.." . That's just me.

I onsdags var Mickes vänner här, de shottade lite vodki (finska för vodka). Det slutade med att vi drog oss till en annan av deras vänner. När vi sedemera gick hem, hann Micke före mig till trapphuset. När jag kom in i trapphuset, fann jag honom sovandes i trappan, kramade en sop och en krossad vodkaflaska brevid honom :')
Sen sov han i hallen hela natten också.

Idag är det jobb som gäller, inte alls taggad men jag tänker på pengarna, hugas så rik jag kommer bli en dag. Sen är jag friskt nu också, eller nästan, "frisk" som i friskare än för några dagar sedan!

Och Timrå åkte ur semin igår, jag beklagar, jag är ledsen MEN jag slipper identifiera mig med Timrå något mer nu, behöver inte känna att jag är "VI" med Timrå. Puh.

love love
/sofiasniper


GOD KVÄLL

Ja nä, nu har man lugnat sig litegranna. Inga agressioner kvar i kroppen, tror jag...
Måste lära mig hantera min ilska och att inte provoceras så lätt haha! Har alltid haft ett hett temprament faktiskt. Dock har jag aldrig slagit, nästan...

Jag har sjukt många sommarplaner, men jag har fan inga pengar. Lämna gärna bidrag ifall du känner för det. Tack och tack, det behövs. Det är svårt att vara rik när man inte jobbar och bor hemifrån HEHEHEHE.

På lördag blir det utgång med ALLA mina vänner. Nä nu ljög jag. Konstaterade igår att vi bildat pakter/grupper med folk som ska ut. Jag har lovat Lilli men har nu bildat pakt med Tove. Hur skall detta gå? Missa inte den spännande fortsättningen imorgon....



sommar på malmvägen!! 2006

peace
/sofiasniper

sniper på krigsstigen..

..HEHE.
Nej, men tro på fan alltså, när jag redan är arg över boken, snubblar jag in på någon blogg "grymt rolig person" eller vad den nu heter. Där det uppstod en disskusion om invandrare, och hur man tycker att invandrare stör(!?) svenskar.

Haha, jag blir fan mörkrädd när folk börjar dela upp sverige i olika grupper. "Ja, här har vi invandrarna, och här har vi svenskarna."  Det är ju sjukt.

I mitt lilla trånga huvud, får jag inte in att folk verkligen anser andra människor vara mindre värda. DET GÅR INTE. DET ÄR INTE SÅ.
Jag kommer inte stå förvånad när Sverigedemokraterna tar över Sverige. Nej jag kommer inte vara förvånad. Jag kommer stå på andra sidan jorden, med ett gott samvete, och jag kommer skratta åt Sverige. Och åt alla patetiska människor som är så trångsynta och som tvingas leva med sig själva och sitt svensson-liv.

Ibland undrar jag om Promoe är jesus förresten, det skulle ju inte vara helt konstigt?

kärlek mina vänner
/sofiasniper

Mias systrar

Har inte läst tidigare böckerna, men har snart läst ut "Mias systrar" som jag lånat av Lina.
Jag blir så arg!! Jag blir så jävla arg när jag läser!!! Det kan ju för fan inte vara Sverige, det kan ju för fan inte vara i modern tid?! Det kan framförallt inte vara sant.

För er som inte läst handlar bocken om tre kvinnors berättelser tagna ur verkliga livet, om hur dom utsatts för psykisk och fysisk misshandel av någon närstående.

Veronikas berättelse tilltalar mig mest. Hon blir aldrig trodd av rättssystemet eller polis. Under åtta år lever hon under hot och i rädsla, och ingen tror henne. Hennes ex-pojkvän får slå och hota bäst han vill.
Detta är sjukt.
Nej nu måste jag gå och lugna ner mig. Klarar inte av detta just nu.

/sofiasniper


jsjaja

"Ni har parkerat fel

Så jag har ringt polis och bilbärgning och jag kommer att till kronofogd myndigheten för indrivning av parkerings böter på 500 :- för mina omkostnader"


Den lappen satt på min bil idag! Haha. Jag hade parkerat på en tom parkeringsplats, men det var tydligen förhyrda platser, och någon märkte det.
Förlåt. Det var inte meningen.

hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahah
ops

PEACE
/sofiasniper

HAHA

måste bara tillägga. läste instruktionerna till bisolvon (vilket jag aldrig brukar göra på medicin, men men). Bland annat detta detta stod:
 
"Bisolvon anses lösa upp segt slem så att det blir mer tunnflytande och därmed lättare att hosta upp"
"Du är själv ansvarig för att bedöma om du är i kondition att framför motorfordon eller utför arbete som kräver skärpt vaksamhet"


God Dag mitt herrskap

Idag har jag fikat med Tove, och lärt mig spela en låt ut Elfen Lied på piano! Jag känner mig kreativ. Dock är de tråkigt att spela utan pedal! GAH.

Jag har också köpt bisolvon (slemlösande för halsen) och ipren på apoteket. Hoppas det ska hjälpa.

Lilli von Drilli ur den ökända gruppen VÅGEN ska ut i helgen, ta in barnen och göm cyklarna. Vi ska hitta på något roligt. Massa roligt ska det bli.

Uppdaterar senare, hade inget roligt att skriva.

fred och kärlek
/sofiasniper


April

Ja nähä, ingen verkar uppskatta mina aprilskämt. Jag slutar, jag ger upp, aldrig mer!


Jag i min klänning !!

Imorgon grått folk, ska jag på kör. "MEN DET GÅR JU INTE" säger ni. "DU ÄR JU FÖRLYLD DIN STACKARE". Ja, men en äkta körmedlem går i alla fall, och försöker visa sitt intresse. Så de så!
Såg någon körslaget i .. lördags? Det var ett superrolig program. Jag hejja på Brolle för han har så cool röst och han representerar norrland. Annars var Agnes kör ganska bra, men hon har ju ADHD så man kan inte lita på att det där går bra. (OBS! inget aprilskämt, hon HAR adhd!).

peace and love
/sofiasniper

p.s. http://liliana.blogg.se/1207045753_jaha_.html#comment  funny reading. d.s.

HEJ

Ja det förra jag skrev var såklart ett aprilskämt! Inget jobb inte, förlåt :)

APRIL APRIL.
Lurde Jonte att Linda låg på sjukan. Lurade Linda att hon hade en hemlig beundrare. Lyckades väl sådär. Sen har jag inte lyckats lura nå fler:( tråkigt.
Minns när Kusin Sara bodde hos oss, och vi lurade mamma att min fröken skrivit ett brev till henne där fröken ville ha ett samtal om att jag inte fick ta med min katt till skolan. Mamma gick på det, haha!

Mormor fyller år idag, grattis mormor 77år!
Sedan fyller min systerdotter år den 4e, tips på födelsedagspresent till en 14åring?

Finns ett superroligt spel på msn, som heter duellen, man får svara på massa roliga frågor och tävla om vem som svarar snabbast. Förlorar ständigt men har flaggan i topp ändå, jag lär mig ju massa saker!:)

APRIL APRIL
din dumma sill
jag kan lura dig vart jag vill
förlåt.

Fred
/sofiasniper


haha va fan

Fick just ett samtal från Hollywood i Stockholm (affären!). Sökte jobb där någon gång i vintras när jag fick för mig att flytta, nu vill dom har mig på intervju. Så imorgon åker jag dit.. haha kung!


Long time..

Nu funkar blogg som det ska igen!

Jag är förkyld och det är jobbigt, ska åka och köpa meducin nu tror jag.
Pratade med Lina igår för första gången sen hon åkte, hon trivdes som fisken i vattnet! Det kändes bra. Undra om hon saknar Å, Ä, Ö ? Det skulle jag gjort.

Vintern har lämnat oss och vårvädret är här, solen skiner och det är varmt. Synd bara att alla jobbar eller pluggar så ingen vill gå ut i finvädret med mig:(

SEN har jag fått virus på datorn... av Lina. Om man får en länk av någon person på msn, och det står något liknande framför "Hey, is this really you?". Då VET man ju att det är virus. Det visste inte Lina, så hon kopierar länken till mig och ber mig kolla, och jag tänkte att det var för att hon satt på internetcafé, så jag öppnade ju länken. Tjoff sa det så började viruset spamma folk på msn.
Nåja, ska formatera om datorn i alla fall. Måste bara bränna ut alla bilder. Gjorde inte det sist, och det var lite synd, för jag saknar dom faktiskt. Bilder från 2004 liksom!
Jaja, apoteket och clas ohlsson! Meducin och skivor.

PEACE
/sofiasniper

RSS 2.0