puuuuuh

Helt slut i kropp och själ. tack som fan lilli som fixade detta jobb haha. Nä då, skämtåsido så var det asschysst! Behövde det verkligen. <3

De senaste dagarna har jag fått ett ord på hjärnan igen, gissa vilket ... PSYKADELISK (vet inte ens hur det stavas eller vad det är ... men det ligger och trummar på mina hinnor och jag mummlar det för mig själv flera gånger per dag, normalt)

Nu ska jag vila fötter ben rygg, ta en dusch, fotbad, äta och glo på film och SOVA! får ju sova en timme mindre inatt, dåligt dåligt. Nåja.

Tequila imorgonkväll hahaha, det kommer knäcka. eller kommer jag däcka . OBS, det var ett rim haha.

fred&kärlek&rikedom
/sofiasniper


Tove och jag i backen

god morgon

Idag är jag vaken tidigt (för att vara jag!) Ska jobba klockan tio... till sex!! Har nog aldrig jobbat ett så långt pass, är det jobbigt eller? Tyckte tiden igår gick ganska fort ändå.

Har fan inget vettigt att skriva idag. Ikväll ska tjejerna har tjejmys och supa men tror inte jag kommer åka dit, blir väl som igår då, bara jobbigt att sitta nykter och trött och dra ner stämmningen.

Haha, första gången vi (=jag och linda) träffade Jonte så var vi nyktra och kom till en fest han var på. Han och hans vän dissade oss för att vi var nyktra och tyckte praktiskt taget att det var lika bra att vi inte var kvar för att vi drog ner stämningen så mycket. Nåja, sen ville han ta oss till Kebabcity så det jämnade väl ut sig.

fred
/sofiasniper


vilsna i göteborg?

PARTY

Eller ja, det är fredag och folk dricker men inte jag... jag kör bil och jobbar imorgon, vuxenpoäng?
HEELT slut i kroppen av snowboard och jobba en hel dag. Men cash is king.

Tobe och hennes vänner i skönsberg underhåller mig i sitt onyktra tillstånd nu. Borde kanske åka hem och sova om jag ska orka imorogn?

LOVE YOU
/sofiasniper

Ojoj

Mycket som hänt, lite har skrivits.

Igår var jag i Hassela och åkte bräda, det var najs. Lite blåsigt men bra snö och fina backar. Sen skulle vi ha afterski i skönsberg och just som vi skulle börja dricka ringde Lilli och hade fixat extrajobb på Gina Tricot åt mig idag (+ lördag och söndag). Så det blidde inte så mycket av det där drickandet.

Men halsont och smärta från snowboardåkningen har jag stått och larmat och galgat kläder hela dagen. Och nu är jag på väg att åka på nästa jobb. Arbetssam dag med andra ord.

Tove vill att jag hälsar på i skönsberg ikväll, jag kanske kommer en sväng efter travet , men det ska vara nyktert:) En annan jobbar ju imorgon, haha!

OFF WE GO, sakna mig

peace
/sofia

god morgon

Hoppas du mår bra, jag gör det i alla fall!

Drömde om Vincent (Pontare) inatt.
Det kan ju inte vara lätt att vara Roger Ponares son, och försöka göra sig känd. Inte för att det är något fel på Roger Pontare, snarare tvärtom, gillar "när vindarna viskar mitt namn" och hans norrländska. Men ändå.
Efter drömmen wikade (=sökte på wikipedia) om Vincent. Han har kommit trea i RAP-SM!!! (???), har bott granne med Jonte i Ramsele (jonte nämndes inte på wikipedia), har ett ex som heter samma som jag fast med annan stavning.
Ja, så nu vet ni.

Där är han och jag förresten :
http://youtube.com/watch?v=I0pP--qbUeU&feature=related

love
/sofiasniper


ja för fan

Det blev bio ikväll. Sen när jag kom hem var jag fet nöjd över att jag skulle sova tidigt, men tji fick jag, Mickes vänner kom hit med alkohol, och liksom... ja, nämen gott! Så nu dricker jag alkohol, börjar bli lite hungrig och girig för virket tog slut.
UT PÅ STAN OCH SLÅSS!!
haha, micke qpo och niklas spelar bubble bobble eller vad det nu heter, sämst haha.

Nämen ÄTA FARFARS BAJS, DET ÄR KUL KUL KUL OCH JÄTTEJÄTTEGOTT. haha kung låt.

lina DJ MENDEZ kicki

puss på påsken
/sofiasniper

våffeldagen

Visste ni att det är våffeldagen idag? Jag ska till mamma och äta våfflor nu!

I går var Mickes kompisar här tills fyra (på natten/morgonen). När dom gick fortsatte jag och Micke att disskuter U-länder vs I-länder, kapitalism och så vidare. När klockan var runt fem vart jag fruktansvärt trött och svävade mellan vaken och sovande, varpå jag utbrister mitt i Mickes talan :
"INGA POLISER I HÅRET!!"
Micke lite förvånat tittade på mig, och sen fortsatte han prata som inget hade hänt medan jag fnissade för mig själv.

VÅFFLOR NU!

KÄRLEK MINA VÄNNER, KÄRLEK
/sofiasniper

Hockey

Timrå vann första matchen mot HV71, jag som aldrig ser hockey (typ) har ont i halsen efter allt skrikande! Herregud, ibland funderar jag på att bli coach, tror jag skulle vara jävligt grym... eller^^.. haha
Nr 50 i HV71, var en jäkla spjuver (vad nu det betyder men det lät bra) och skulle tacklas på alla, fula tacklingar. Han skulle jag personligen inte vilja möta ute en mörk kväll. Galen kille.

Jag har blivit en bloggnörd, usch. Jag som levde på lindas motto "vem fan ska bry sig om din blogg?".
Men jag kan inte slita mig från alla bloggar. Disskuterade Blondinbella i lördags och Kicki sa något klokt:
"Fast det mest tragiska är ju att folk runt om i Sverige sitter och pratar om henne så mycket som vi gör nu"
Då skämdes jag. Jag vill inte bry mig......!!!11


DET HÄR ÄR JAG, NÄR JAG INTE BRYR MIG!!!

fred
/sofiasniper

VI SES SNART IGEN KOMPIS !

image62

Meningslösa måndag

Idag tog jag tag i saken och städade lägenheten, fast sen var dammsugaren sönder (ofta en dammsugare pajjar liksom!?). Men nu är den lagad och jag han dra några drag innan vi ska iväg på hockey (timrå är ju i slutspel).
Ni förstår inte hur äckligt det varit här. Man kan inte gå barfota, då har man en hel sandlåda under fötterna, fast det är inte sand, utan LORT, SMUTS, SKIT! Fyfaaaan alltså.

Jag älskar bilderna från Linas hejdåfest. Två filmer vart det också, en där Lina säger hejdå. Och en som ser ut som en riktig fjortisfest, kameran sveper över bordet där folk sitter med massa alkohol, och så spelas "Boten Anna" i bakgrunden, underbart.

Tog farväl av Lina idag, var på vippen att klämma fram en tår men då gick jag fort ut. Åtta veckor går fort... intalar jag mig själv. Hugas, så tomt det kommer bli.
Nåja som mamma sa, jag har ju Tove (och Sanna Lilli Linda Kicki, tillade jag + resten (ni vet vilka ni är) ). Parentes i en parentes, lustigt.

HEJA TIMRÅ (som förutom Hockeyn, inte har någon charm, inte som jag funnit i alla fall....)

peace out
/sofiasniper

PICS FRÅN IGÅR

         

1. Lina och Kicki
2. Lilli är lite ledsen
3. Ett kodakmoment
4. Lina leker frisör
5. Stabilt....

       

1. MYS
2. PUSS?
3. det är bara så det är
4. Slicka jordgubbe
5. VK!

lite senare

nu mår jag lite bättre. har fått i mig macaroniconcarne och toast. Ville egentligen ha tacos och choklad, men jag antar att inga affärer har öppet nu?!

Har spelat mest hela dagen, ganska roligt, fast alla är så kaxiga på internet.

Bllig städhjälp sökes, helst gratis! Lägenheten ser ut som ett bombnedslag (som min mamma skulle uttryckt det hehe), och man ser inte ens golvet. Alla tallrikar börjar ta slut för vi orkar inte diska. Så känner du dig manad att städa vår lägenhet så kan jag skänka dig en liten penning, eller så får du göra det gratis...om du vill...

GAME IS LIVE - står det. bäst jag skynda mig att ladda vapnet.

puss?
/sofiasniper

p.s. eh tove, du snackade nåt om hassela igår, vad var det om? haha d.s
p.s.2 bilder kommer upp snart d.s.2

oh fyfan

Idag önskar jag att jag vore nykterist. Usch och tvi, nu först har jag liksom tagit mig upp ur sängen hahaha. Inga ipren har vi heller. Fy satan va synd det är om mig just nu.

Det var i allafall trevligt igår. Vi skulle ha överrasknings-beach-hejdå-fest för Lina. Bara det att den lilla prickikorven kom för tidigt, så vi hann liksom inte förbereda allt!! JAJA, det blev bra i alla fall :) Nöjda och glada och massa tequila!
Imorgon ska vi också säga hej då, det är liksom inte värdigt att säga hej då när man är sådär full som vi var hhaah.

Nåja, cs blir det. Kanske bör jag duscha också, man luktar alkohol svett och dans, nä smuts är ordet. Förmodligen för att Lilli var med igår... Tack liksom

pusss?
/sofiasniper 


voff

Äckliga folk finns det gott om. Dom värsta är dom som vet vem man är och kan en massa om en, och påstår sig hata en, när man själv inte har en aning vilka dom är. jag menar, no-lifer-äckel. scary. (du hittar dom säkrats genom att spela cs).

här snackar jag no-lifer, aha?

Lite ont i huvudet sen igår, smällar man får ta. Men snart är det ON igen. Tequila och sånt. Hoppas det blir bra nudå.

Well, tjing tjing.
puss
/sofiasniper

jamen ja

Igår var jag på domsaga för Lindas pojkväns band (Ragdolls) spelade. Tyckte det var dåligt att dom inte vann demo-inspelningen. Det gjorde det bandet vars pappor röstade mest, taskigt.

Nåja, vaknade kring ett och det var skönt att sova längre eftersom det blev en del alkohol igår och hyffsat sent. Jag ska ju liksom orka denna kväll också, HUR?!! För några år sen var detta inget problem, men jag är inget elit på att dricka längre. Det är tungt att inse, men jag har blivit äldre..... nu skriver jag inte mer om det! hejs

 

Appropå domsaga kändes det lite jobbigt att vara där, för man har ju som sagt blivit äldre. Det är inte längre som när man var femton, kollade på äldre band och drack. Nej nu är alla yngre och emos (?) och döseriösa. Jag skulle vilja spola tillbaka tiden litegranna....

peace
/sofiasniper


in flames nya album!

image48

ding dong

Plötsligt kände jag en irriterande känsla i kroppen och måste få skriva ner det.

Jag unnar alla unga bloggtjejer all framgång och så vidare. Men varför blir det så att så fort någon inte håller med blondinbella (eller någon annan bloggare), så är dom plötsligt missunnsmma? Vad är det om? Kan man inte bara ha olika åsikter eller tycka att bloggen är skit, utan att vilja förstöra flickors framgång?

Jag tycker personligen att Blondinbella inte borde tjäna pengar på sin blogg! Inte för att jag inte vill att hon ska bli framgångsrik, utan för att jag tycker det står så mycket skit i den, och hon skriver saker som inte stämmer överens med verkligheten. Och jag kan inte förstå vilka stora företag som vill sponsra sådant.

WELL. Jag är inte dummare än så, än att jag förstår att allt handlar om pengar, jämt jämt jämt.
Cash is king
/sofiasniper


SUCK

nu är jobbet färdigt, jag har duschat, smörjt in mig, hittat pengar (!) och snart ska jag blåsa håret.

Linda är tillbaka från GC, har inte träffat henne än:( Hon påstår sig vara blek men jag tror henne inte. Mitt bruna har iallafall försvunnit. Jag måste rusa och sola nu!

Såg just en intervju med Björn Gustavsson, jag blev lite besviken att han var nykterist liksom. Känns inte det lite torrt? Men ja, han verkar ju kunna ha kul iallafall. Micke brukar berätta om sin vän som var på en fest en gång och fick en kommentar:
"Vi kan i alla fall ha roligt, utan att dricka!"  varpå Mickes vän svarar
"Jaha? Jag kan faktiskt ha tråkigt fast jag är full också!"
Tycker det är lite roligt, men vill inte att Micke ska veta det, han blir lätt skrytsam då.

Systrar i jeans 2 (andra sommaren) kommer på film i sommar, ska vi se den? Sen kommer ju sex and the city-filmen i vår. Den ska jag se med HTILYS, varesig ni vill eller inte!

Långt inlägg, kommer inte orka läsa det själv.
Men puss på dig din lilla nyckelpiga (stämmer det där med prickarna på nyckelpigan visar hur gammal den är?)
/sofiasniper

SIMMA LUGNT

Jag och Tove simmade idag. Tove hade ett hänglås med kod för att vi skulle slippa nycklarna. När vi simmat, bastat och duschat skulle vi ta ut våra kläder, då funkade inte koden :( så Tove fick trippa upp i bikinin till receptionen och be dom knippsa låset, hihi.

Nu har jag fått låna en telefon som fungerar, så nu kan alla rigna mig som vill... blir nog många tror jag !!!!!

Jobba ikväll, skönt att få lite käsh.


Roadtrip i sommar?

peace out
/sofiasniper


HEJ..

alla.
Jag äter choklad och är kissnödig.

Hämtade ut p-piller idag "Vet du hur du ska använda dom?". Kan man annat än stoppa dom i munnen? Jag förstår inte! Okynnesshoppade en keps och hittade en tröja för 500:- är det värt att köpa den ?!! *sNåLjÅp*

Sa hejdå till Annelie, vi tog det kort så vi slapp grina, det gick bra. Visst kommer jag sakna Annelie, men mest är jag nog avundsjuk på att hon törs vill och kan. Hon är underbar.

en slängkyss till alla skratt girlsen bidragit till idag. (haha vad patetisk jag lät där, men det är sant. jag älskar att få skratta! och jag kan inte annat än skratta med dom, och jag har varit med dom hela dagen! great)

xoxo
/sofiasniper


ohej

kissnödig igen, japp.
Tove lämnade just mig för skolarbete - förståeligt! Själv funderar jag vad jag ska göra nu, och i framtiden.
Tänk va lätt det hade varit om man visste vad man tyckte var såpass roligt att man ville jobba med det i framtiden. Jag menar, det ultimata jobbet måste ju vara något man tycker är så roligt att man anser det vara som en hobby, fast man får betalt.
Synd då att jag är en av alla de som inte har en jävla aning om vad jag vill göra... förrutom att åka utomlands ett tag, upptäcka världen, känna att det finns sjukt många andra vägar att gå än vanliga svenssonlivet :) öppna nya dörrar så att säga.

Nämen nu ska jag väl gå och kissa.

 <-- jag när jag upptäcker världen!

peace out
/sofiasniper

jag säger hej

Ja detta jävla väder. Varför ska det snöa nu? Det kunde det väl få ha gjort på julafton istället. Som en vän sa till mig när vi disskuterade vädret, "nu är det ju typ bevisat att det inte finns någon tid, eftersom vädret förskjuts" . Inte ordagrant men något liknanade.
Jag väntar på Canaria-väder, men jag lär får vänta.... och vänta .... och vänta ....

Gud så meningslöst allt är när man är arbetslös. Första halvåret hade man ork att träffa folk, ta promenad, ja, göra saker (då var iofs bra väder). Men nu orkar jag knappt gå utanför dörren. Man glor in i burken dagarna i ända. Enda gången jag ska göra något, tar jag bilen (?!).

*vinkar*
/sofiasniper

neerds

tjabba tjena hallå

Igår vaknade jag kring två och min p-vän med. Vi vaknade i tystnad, talade inget på hela dagen, utan satt vid samma bord, vid varsin dator. Efter några timmar dog internet och plötsligt fick vi ögonkontakt, och vi såg förtvivlat på varandra "vad hände?!"
Internet kom tillbaka och vi kunde återgå till våra sysslor vid datorn, puuh.

Det här med att min telefon inte fungerar som den ska, stör mig nåt jävulst. Folk ringer och jag kan inte svara, eller kan, kan jag ju men det är ju meningslöst när de ändå inte hör vad jag säger. Jag ska nog spränga onoff för att dom låter mig ha det såhär i flera veckor....

HERRÅ
/sofiasniper

gran canaria

                     

schaarlek

Jani, nu ska två av mina vänner bort ifrån mig. Lina åker till Costa Rica som volontär i 8 veckor och Annelie åker tillbaka till Sydafrika nu i veckan, och kommer inte tillbaka förräns i december. Herregud, alla reser ifrån mig :) Jag skulle så gärna vilja våga testa något liknande, men just nu har jag varken ekonomi eller mod.

Det är alltför sällan jag förklarar för mina vänner hur mycket jag faktiskt älskar dom och hur mycket dom betyder. För mig brukar det komma fram i en msn-konversation, i något sms dåochdå eller på fyllan när man blir lite känslig haha. Mitt påsklöfte (?!) blir nu att påminna mina vänner hur bra dom faktiskt är, och hur bra jag mår utav dom! För det gör jag, utan mina vänner är jag inget.

Det kommer ju faktiskt kännas tomt när två av mina vänner åker iväg, man tar dom annars så förgivet.

fred&kärlek
/sofiasniper

här har du mig igen

Rubriken kommer från en låt ur Kristina från duvemåla, underbar låt som jag aldrig tröttnar på :) lyssnar på den nu...

Jag såg melodifestivalen igår, alltså usch. Jag gillar inte svenska folket, eller så gillar dom inte mig. För vem vill ha Charlotte som vinnare? Det var en urusel låt, men ja.. hejhejehej

Bilderna från GC finns på http://sofiasniper.bilddagboken.se Men jag lägger upp några här också!
Inget mer vettigt att säga.
Tack Tove för idag, myyys htilys.

       

1. Mamma och Lina på väg till strand
2. Lina gör sig till :)
3. Lyckliga innan utgång
4. Poser på toan
5. Strandposering


smakprov

grancanariabilderna vilar i linas händer. ska försöka hämta dom, men dessa har hon laddar upp på bilddagboken, så här är ett smakprov på hur vi hade det...

   

1. Lina ser galet glad ut på flyget, själv är jag lite laidback sådär coolt...EH
2. På väg till stranden första dagen och jag försöker träna på min kroppshållning
3. Där är stranden som vi solade på mest!

hör alla fåglar sjunga glatt

GOD MORGON MITT HERRSKAP!!
Jag har en p-vän som är förkyld, eller på-väg-att-bli. Ojoj, det är frukost på sängen, daltandes och sånt som gäller nu alltså! Men det överlever jag, jag känner mig pigg och glad idag. Vet dock inte varför (?!)

Fortfarande står min resväska ouppackad i hallen, det är typ min specialité (att inte packa upp, alltså ALDRIG!). Men jag får lite ångest, för det är ju kläder jag inte kommer kunna använda förrän om några månader som jag ska stoppa in i garderoben alt. tvätta.

Kunde inte somna inatt heller, kliade sönder överallt, plus att det är typ 100grader i denna lägenhet på natten, förstår inte varför temperaturen höjs så jävligt just när man ska sova och vill ha det lite svalt.

Önskar jag vaknade upp av vågorna som slår på stranden, sol som står högt upp och en värme som inte är nådig. Men tjaa.. snö regn och gråa moln är väl kanske rätt okej ändå.... eller i alla fall som kontrast.

peace out
/sofiasniper

thihi

Ikväll jobbade jag på travet, hEhEhE. Lite rikare nudå.

Alltså min hud slutar inte flagna. Smörjde mig som en tok hela kvällen igår, men kunde inte somna för jag var tvungen att klia överallt. Och imorse är man liksom helt fläckig :'( BUÄÄÄH.
Lina heter "jag vill tillbaka"  (till grancanaria syftar hon på) på msn, lite orättvist att heta så faktiskt när hon ska åka till Costa Rica om drygt en vecka (helt sjukt, jag har inte fattat att hon ska iväg flera månader!!!!???). Jag menar, en annan har ju inte råd att åka nånstans på tio år efter denna resa. FAN FAN FAN (som thåström så fint sjunger)

Jag fes just men min p-vän märkte inget... pjooof. Jag har faktiskt haft ont i magen i flera veckor, så imorgon tror jag att jag ska beställa tid på vårdis (vårdcentralen) för att kolla att magen mår bra, eller om den har något fel. Jag har ju faktiskt haft förstoppning när jag var liten, kanske har jag fortfarande men från det.

Nighty girlies and boyies.
all my love
/sofiasniper

friday

Såg någon "debatt" igår på kanal ett? Det gjorde jag!
Själva debatten finns det ju inte så mycket att säga om, att sätta en politiker som Maria Wetterstrand mot en bloggerska på 17 år, säger väl rätt mycket vart nivån låg.
Sen har jag aldrig varit någon big fan av Ebba von Sydow (trots att jag ridit islandshäst med hennes far och mor haha!) men hon såg ju helt bortkommen ut, totalt blåst faktiskt!
Nåja, debatten var som sagt rätt meningslös och jag tog ingen speciellt seriös.
Det jag blir förvånad över i efterhand är hur Blondinbella verkade ta det mycket mer seriöst och skriver ett inlägg där hon dissar hennes motparter. MEN det roligaste är Federleys inlägg där han försvarar Blondinbella mot alla "vänsterbloggare" som går till attack mot en stackars tjej som är så framgångsrik, som hon är?
Han läser då uppenbarligen inte hennes blogg, för han försvarar ju inte de personer som Blondinbella går till attack mot.

Nej, usch, jag säger det igen, jag skäms över att vara svensk, jag står inte för det samhälle vi byggt upp. Och när jag ser på blondinbella, så skäms jag över att vara tjej!

/sofiasniper

here we go again

En kväll när vi gick in till Puerto Rico centrum, lite halv lullig efter en drink (eller två?) innan middagen. Då påminner Lina mig om vårat band vi hade när vi var små; "Soff-Line" . Väldigt internationellt tyckte vi nog. Hon började sjunga på några låtar vi gjorde och jag fastnade för en söt liten visa som vi gjort. Jag höll ärligt på att skratta sönder när jag hörde den...: kanske inte lika roligt för någon annan, eller om man är nykter, jag vet inte ... men roligt var det

"Ska det vara en kvittrande fågel? Ska det vara en kvittrande papegoja? Och gula vingar ska den ha.......... jag ve-et att vi ses igen"

Jag får lite panik när jag pressat en vecka och fått en lagomt fin brunfärg, för att sen återvända hem och redan samma kväll hemma, flagna sönder. Stora skinnbitar faller från min kropp... hur mycket jag än smörjer (hinner blekna bort innan pärlan är hemma)

Nu är jag faktiskt dötrött och förvånad att jag lyckats hålla mig vaken. Jag och Micke ska fortsätta se debatt-program nu hahah. Ska se ett då Dogge tydligen gett fel bild av Kuba, intressant.
Sen alla mina vänner jag inte hunnit höra av mig till, säg mig vad ni ska göra i helgen..? smsa vettja.

PUSS?
/sofiasniper


the boys are back in town

(the boys=jag)
Nu är jag tillbaka till jävla Sverige, vilket väder ni införskaffat åt mig. Fyfan! Nä, jag var på väg att vägra kliva av planet och åka tillbaka! Men så kom jag ju på att min älskade p-vän väntade på mig och jag kastade mig i hans famn när jag entrade lägenheten.

Trött som en gnu är jag, har sovit ca fyra timmar inatt/idag. Se lost s4e6 nu :)

bilder och sånt sen.
puss?


cry me a river

Sörj inte allt för mycket kära vänner, sniper är tillbaka om en vecka. Lite brunare och lite fräschare. Jag lämnar då över Gran Canaria och Puerto Rico till Linda, som kommer dit samma dag som vi åker hem. Have fun.

Jag önskar också min kör lycka till på konserten på söndag, jag hoppas det går superbra. Tråkigt att inte kunna vara med, meeeeeeen jag väljer gc före, sorry!

Det mest sorgliga och jobbiga är att lämna min p-vän. VI har inte varit utan varandra såhär länge förrut, inte utan telefon i alla fall. Och ja jag har ju telefon (jag är inte stenålders) men den är ju som sagt lite knäpp så man hör inte vad jag säger när jag pratar i den. Plus att det är dyrt att ringas utomlands. Så all min kärlek och saknad går till Micke <3

Off we go. ses om en vecka
glöm inte att älska
/sofiasniper

puuh

Nu har jag gjort allt jag skrev att jag skulle göra nedan, förrutom städa lägenheten. Jag orkar verkligen inte. Och okej, jag har inte börjat packa än heller haha. Men min p-vän har ju faktiskt min resväska och kommer inte förrän 23.33 ikväll så där har vi ju anledningen.

Jag är helt slut och matt, förstår inte? Tove hjälpte mig genom dagen och hon måste tröttat ut mig. Hon har intensivkurs på körskolan och bara höra hur mycket hon får köra gör mig trött, att hon orkar :) imponerande!

Appropå att folk inte hör mig prata i min telefon så är det ett hemligt nummer som har ringt mig i två dagar nu. Jag försöker skrika allt jag har men den hör mig verkligen inte. Den ringer på skumma tider och jag hör en kvinna andas och folk i bakgrunden. (hur hör man att det just är en kvinna som andas? hahaha. men det är faktiskt en kvinna!) Snälla, säg vem du är , jag döör av nyfikenhet....

cs cs cs , rädda min kväll.
peace out YO
/sofiasniper


morrn

Idag vaknade jag av morgonsolen, ganska härligt. Plus att jag vaknade inte av illamående eller huvudvärk, skönt. Så idag ska jag hinna utföra massa saker. Tvätta klart tvätten, städa upp i lägenheten, shoppa solisar, packa lite, bland annat. För imorgon bär det iväg till GC (gran canaria).

Min p-vän ringde just, men det är så värdelöst att försöka prata när han knappt hör mig, det blir som en monolog för han. Plus att han inte kan prata med mig så länge för då dör batteriet och då måste jag köra massa bil för att få mer batteri. Men jag kanske kunde låna en laddare av Lilli så jag kan fulladda den innan vi åker imorgon. Tack Gud.

Well, startar dagen med en gather nu. Sen ska jag promenixa till stan i vårvädret!
tjingeling
/sofiasniper

samson

Jorå, nu står man på benen i alla fall. Orkade inte tvätta allt, fick ångestattacker i tvättstugan och trodde jag skulle svimma. Jag är normal.

Min p-vän har inte hört av sig sen igår:( Man börjar bli orolig. Men förmodligen har han väl dåligt batteri eller något liknande. Känns som att killar i allmänhet inte är så nogrann med det här att ha mobilen i högra handen, eller att höra av sig kontinuerligt (stava?).

Ska träffa Elisabeth snart, käka och så. Meddelade att det fick bli nyktert, har ju en baksmälla som heter duga redan. Plus att jag ska upp tidigt imorgon. Suck hur ska jag hinna gör allt imorgon som jag tänkte göra idag? Det är dåligt att dricka, det är bara så! Jag måste verkligen sluta.

peace out
/sofiasniper

GAAAAH

Firade sportlovets härkomst igår (inte för att jag har något sportlov). Det känns idag kan jag säga. Jag vill ha mat, men vet inte om jag törs, tänk om det kommer upp direkt igen. Nä, kanske värt att försöka, jag är såååå hungrig.

Och så har man tvättid idag, jävla tajming va? Måste springa upp och ner för trappor som en galning, jag som knappt tog mig till datorn utan att tro jag skulle dö. JAJA, det ska kännas att man lever...

herrå
/sofiasniper


bilder

från fredagen        



1. Annelie
2. Sanna Towe Annelie med en konstnärlig vinkel
3. De gapskrattandes
4. Bildsköna

gråter floder

Min p-vän har ju som bekant övergivit mig nu och här sitter jag nyduschad och luktar gott, men ingen som vill lukta på mig:( Han hör nästan inte av sig heller. Eller jo, han skrev ett sms, där han uppmanade mig att lyssna på en Ken-låt. Jaa... det är min Micke det (a)

Ska iväg med mamma och leta laddare så man slipper ladda mobilen i bilen. Sen ska jag nog dränka mina sorger i alkohol ikväll, haha. Nämen vi ska spela guitar hero, njuta av livet och snackelisnacka. Om ingen sviker mig nu då.. ?

Isånnafall tar jag till counter-strike.

Blåsa håret nu
pussipuss
/sofiasniper

jag är...

..kissnödig. Anteckna!

Gjorde pajer idag, för första gången. Dom blev goda. Men när jag skulle kläcka ett ägg var det dun på ägget?! :(
Fick också för mig att städa hela lägenheten... vilket jag gjorde, duktig Sofia. Fast jag kanske skulle sparat det tills imorgon, kommer ju vara sååå uttråkad dessa dagar utan Micke. (Alla som vill supa eller göra något annat kul... vad nu det kan vara haha, hör av er till mig snarast!)

Tesla (min katt) älskar när man bäddar sängen, hon kastar sig ut över täcket och... ja, rent ut sagt FÖRSTÖR när man ska bädda fint. Men jag älskar henne ändå. Hon hälsar förresten , där hon halvligger/sitter i sängen och väntar tills jag ska bädda sängen igen.... eller ge henne mat kanske?!

inget vettigt inlägg det här. haha.
love you fuckers
/sofiasniper

2 mars

Tur att man inte tittar på melodifestivalen, folk verkar så upprörda över alla låtar och så.

Hade bara en liten fundering just nu. Existerar epor (epa-traktorer) i södra sverige? Kan inte tänka mig en neonrosa epa köra omkring i stockholms rusningstrafik... Nån som vet?

å en gång till

jag uppdaterar för tredje gången idag, inte illa......
Blev som jag trodde, ingen bio. Istället har jag frossat popcorn och nu ska jag hugga in på chokladen. Micke* är däremot nyttig och äter fiskgratäng. Har spelat cs hela kvällen som den noerd man är. HEHE.

På måndag klockan åtta åker Micke* till Tallin och kommer hem onsdag. Dagen efter åker jag en vecka till Gran Canaria. För den som inte kan räkna, kan jag meddela att det blir tio dagar utan varandra.... och för mig, två dagar av hopplös uttråkning utan en arbetslös livskamrat som vill spela cs med mig hela dagarna. Det finns bara en utväg, hoppa från alnöbron....

så jag antar att detta är mitt hej då
fred och kärlek till just dig.
/sofiasniper

*Micke är min p-vän

hejåhå

Hemma igen! Lite dålig stil av onoff att ta min mobil på reparation i tre veckor, men inte ge mig en lånetelefon:( Fick ju springa runt halva stan för att hitta laddare till någon gamal mobil vi hade hemma. Fanns bara bil-laddare dessutom haha, så jag måste köra mycket bil om jag ska ha batteri på telefonen.

JAJA!! Bio med min p-vän ikväll. Jag har bestämt vad vi ska se, fast han vet det inte än ... egentligen vet jag inte om jag orkar gå på bio, känner mig helt slut och skulle vilja sitta framför teven bara. Men ska väl försöka rycka upp mig.

Kanske ska man spela lite cs nu då ... har ju inget bättre för mig satt.

tjingeling
/sofiasniper


godmorgon

Ja nä, det blev inte nykter igår, dock inte speciellt onyktert heller. Bara lagomt socialt och lagomt för att inte köra bil. Så nu är jag på väg att hämta bilen, ska ta stadsbuss och usch vad jag hatar det. Väldigt dyrt, otrevliga busschauförer som alltid vill att man ska betala vuxenbiljett, jobbiga människor på bussen ... ja kollektivtrafik helt enkelt.

Nåja, ska väl hinna slänga i mig lite yougurt innan jag hoppar på bussen. Ska också lämna in min mobil på reparation idag, den är lite glapp.

Appropå att jag har ord på hjärnan, har jag nu fått ett nytt ord.... tentackler !? jag säger som du, vad har jag för hjärnskada?

peace out
/sofiasniper

RSS 2.0