yes its true, i am happy to be stuck with you

Valborgsmässoafton hurrni. Brasor och smällare, är vad jag minns från min barndom. Vi fick inte göra en egen brasa så vi gjorde massa små.. för myrorna. Haha.
Idag vet jag inte om jag får se en brasa, tror inte jag sett en på.. fem år? Alla tänds så tidigt. Igår fick jag även höra att det egentligen är dagen innan, eller natten innan man ska tända brasan. Det visste ni inte va?

Jag ska till Liliana och äta middag med hennes family. Sedan ska vi väl till Julia och förtära alkohol. Något mer är inte planerat än. Jonte my man kanske kommer upp till Sundsvall, ska höra med honom snart. Har inte träffat honom sedan nyår, kaaatastrof.

Hittade gamla bilder häromdagen, som jag nu lagt in på datorn. Tänkte lägga upp dom här på bloggen.
Men först vill jag önska alla en trevlig kväll, och som den ansvarfulla kvinna jag håller på att bli, ber jag er alla där ute att ta det lugnt med alkoholen. Vi ska försöka leva ett långt och lyckligt liv, utan att dö i någon alkoholsjukdom innan vi fyllt 30. Ok?

     
     
   
1. jag och elisabeth fikar i paris 2. några ur htilys med johan nilsson 3. fyra killar ur klassen 4. moulin rouge 5. Johan nilsson är lena ph 6. på ett tåg i köpenhamn 7. ivar och linda 8. tove annelie sofia och lina 9. på balen i 9an 10. ida madde och molly

puss
/sofiasniper

smells like..

Nyss hemkommen från kören. I övrigt har jag inte gjort något idag, spelat cs och ätit glass. Jo, jag vann över Simon på kubb också.
Om någon vill bidra till min göteborgsresa så skriv i kommentatorsfältet så ger jag dig mitt kontonr. Seriöst, kommer gå på 1500-2000kr. Buhu, där försvann denna lön liksom. Aja, sluta whina nu sniper.

   
   
jag vill inte vara i sundsvall något mer. vill utomlands igen!!

/sofiasniper

only you

Idag har Simon köpt en grön-vit (inte hammarbygrönt.. ni kan vara lugna) hängmatta som han ska hänga ute på sin terass.
Själv lämnade jag in min telefon på media markt, han uppdaterade telefonen och bad mig testa någon dag om det hjälpte. Men knapparna är olyckligtvis fortfarande tröga och displayen på utsidan fungerar fortfarande inte. That sucks.

Ska boka tåg och vandrarhem för min resa till göteborg, över en dag. Känns tärt att lägga ut så mycket pengar, men det kanske är värt det i längden. Men förstår inte varför tåg ska vara så dyrt, allvarligt? Om dom vill att vi ska åka miljövänligt KAN inte en tågbiljett kosta 600-700kr! Lika mycket som att hyra en bil, så är man några stycken tjänar man på att släppa ut mer koldioxid. Skärpning!

Ska testa göra (vegetarisk) makaronipudding för andra gången i mitt liv. Mormor brukade alltid göra det när jag var liten. Dock inte vegetarisk. Förresten tror mormor att jag blivit (semi)vegetarian pga min kusin Stefan, men jag trodde han åt ekologiskt? Inte vegetariskt. Aja, kanske är samma sak som att dreads och rastaflätor ser likadant ut i vissas ögon.

ha en fortsatt trevlig dag
/sofiasniper

back to reality

Nu är man nere på jorden igen - i sundsvall.
Lagomt att mellanlanda från GC när man kommer hem till grillväder så det är bara jäsa hela helgen. Jävligt soft.
Men idag är det regn, måndag och jag inser att livet är som vanligt igen.

Har kommit på att krogen är så jäävla tråkig. Eller så är jag det. Jag vet inte, vilket som, så känns det värdelöst att gå på krogen. Jag bara står där, tittar på folk som är mycket fullare än jag själv och undrar vad i helevete jag gör där? Från och med nu ska jag fanimej bojkotta krogen helt!

I veckan har jag inte så mycket planerat, ska väl hitta på nåt på sista april, och sen är det trav 1 maj.
6e maj är det antagningsprov i göteborg på skolan jag sökt. Nervigt!

btw, en äcklig sak. Både jag och Simon har hostat blod sen vi kommit hem?! Nåt med torra luften? Eller?

helgen i 9bilder:
   
   
   

great
/sofiasniper

take me home

Hemma igen, efter en veckas sjukdom.
Vi kom fram till hotellet vid tvåtiden på fredagen. Det var enda dagen jag var frisk. Dagen efter vaknade jag med ont i bröstet och hosta och halsont, sen gick det bara utför. Simon fick hämta take-away mat åt mig, och jag låg nerbäddad för det mesta. Men jag tog mig alltid upp på mornarna och ut i solen några timmar. Men sen däckade jag när vi kom tillbaka. Sen när jag äntligen såg ljuset i sjukdomen, sjuknade Simon in.
Och nu när vi är hemma är vi båda friska igen. Av alla 52 veckor på året, blir vi supersjuk just den veckan man längtat till och lagt ut massa pengar och tid för? Är det inte typiskt?
I övrigt har vi haft superbra väder, fint hotell, god mat (fast dåligt med vegetariskt..), fin strand, blev brunare och sådära.
Här i sverige är det också "varmt". Inte i närheten av samma värme, man kan ju inte gå i linne utan att frysa?! Men det är ändå skönt att slippa den mesta snön och har varmare än när vi for.

jag lägger in lite bilder, sen får det vara nog av bloggen.
     
      , 
   
   

/sofiasniper

BANG BANG!

Nä nu mina fans, ska jag ta och stänga av datorn, och den ska få vila en vecka. Om en timme går tåget... IHH.
Simon tar med sin mac, så vi har lagt över film och serier som vi kan se på tåg/flyg. Om jag nu inte blir åksjuk.
Snälla Kicki ska kolla tågbiljetter hem åt oss, eftersom dom just nu kostar 600kr styck! Lite väl dyrt.

Gråt inte ihjäl er, tänk att jag kommer ha många bilder med mig hem sen, och ett minne för livet.

älska mer
/sofiasniper

när alla vännerna gått hem..

Som alla vet hatar jag att säga hej då, även om det bara är för en vecka. 
Känns sjukt tråkigt att inte mina närmaste älskade vänner inte ska följa med till GC. Men det blir en resa till, och då ska fan alla med. 
Vi är som "vänner" serien, fast några fler. Vi är bäst. 

Tack för ikväll! Och till alla vänner (utom Lilli och Eddie som ska skjutsa oss till tåget imorgon), ses om en vecka drygt. 
Hade bra alla glada och ledsna 
/sofiasniper


hehhehheehehehehehehe kunde inte låta bli

du säger att kärleken, aldrig var till för dig

att du aldrig känt vinder, högt över trädtoppen.

Ikväll ska jag mysa med mina vänner, riktigt härligt. Kommer sakna dom denna vecka, när jag är i Gran Canaria.
Håller på att packa nu, läste min packlista på kläder, notera En sak jag glömt...
Linnen
Tights
Koftor
Trosor
Sockar
Skor

Klänning
..?

Måste nog köpa nån/några böcker. Enda stället jag läser på är utomlands. Böcker som jag inte läst ut när jag kommer hem, blir aldrig utlästa. Har aldrig fastnat för det där med att läsa. Vet inte varför faktiskt. Är ingen filmoman heller.. Hm.

ha en bra dag
/sofiasniper


freedom



Solen gör mig så lycklig. Den strålar verkligen rakt in i mitt hjärta.
Plus lite musik av K'naan, gör det bara bättre.
vill vara femton och sitta på en trapp med vänner i timmar och snacka, synda och njuta.

Istället har jag tvättat hela dagen. Man är ju som sagt inte femton längre.. snarare tjugo. Shitpommesfritt. Jag saknar tonåren redan.

påskhelgen i lite bilder

     


   

det är nåt med våren och..
..KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK
/sofiasniper

i lost my love

Jag lyssnar på låten som får mig att gråta. Jag läser texten som gör att det svider i hjärtat.
Så otroligt fånigt. Speciellt när det är just den låten. Fast kanske för att det är en låt jag aldrig skulle reagera på i vanliga fall, så berör den mer än andra.
jag förstår dig. jag förstår det du säger, och tänker att det är dina ord han sjunger. Det sårar ännu mer.
Men jag kan inte sluta lyssna. För samtidigt känns det bättre, varmare och närmare.
Hjärtat känns mer rött än svart :)

puss
/sofiasniper

du är det finaste jag vet

Ah shit. Fint väder ute idag alltså, lycka.
Mycket rolig kväll igår med förkrök hos Paula. Sen drog vi ner på krogen, där det som vanligt var tråkigare än tråkigast. Men ändå. Man hamnar alltid där ändå xD

Min dator håller på att krascha igen. Måste in med den till Shidas igen, fick det ju gratis denna gång. Men tror det är dags att köpa en ny.. fast jag tror jag ska typ halvt önska mig en i 20årspresent, eller iaf bidrag till en ny. För datorer är fan inte billiga. Ska satsa på att köpa en riktigt bra speldator tänktejag. Nörd som man är. Men å andra sidan pungar mina vänner ut 9000 på laptops. Så vafan. Jag ska väl inte vara sämre :D

Magen är inte i sin ordning idag. kanske ska träffa Cissi ikväll eller imorgon:)

puss
/sofiasniper


jag torkar fortfarande av mig snor på tröjärmen

Har precis lagat bönbiffar, men har inte vågat smaka än. Har en känsla av att dom blev för tjocka och är råa i mitten. Jag brukar kunna vara dålig på att laga mat.
Har haft en trevlig helg hittils i alla fall. Och nästa helg är jag i värmen, yippie.

i keep it inside. i dont feel. i suck.

glad påsk
/sofiasniper

did you give the world some love today babe?


det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal

Spelat counter-strike idag. Det är ett roligt spel. Tänkte laga massa mat idag och frysa in:p Men orkar fan inte. Orkar inte gå ut när det är sånt här väder. Tänk paniken ifall man skulle veta att det skulle vara sånt här väder resten av livet, fyyyy fan. Det är typ dimma, 2 grader, halvregn.


nu längtar jag till sommaren
jag låter tågen ta mina problem
/sofiasniper

som en boll kommer jag tillbak's till dig

Baby is back :) im happy. (min dator alltså)
De hittade inget större fel än att den var dammig.. 750kr!, YES. Men det är ändå något fel märker jag ju, men hittar de inget så kan vi inte göra nåt. Än så länge är den igång iaf.

Var misshandlad hos tandläkaren idag. Det värsta är ju när man måste ta röntgenbilder, och bita på den hårda plast-biten. Men idag skulle hon sticka mig med en sylvassnål och skrapa tandsten så hela käften var full i blod. Var så jäkla öm i hela munnen efter det där besöket. Beside, måste jag tillbaka för att laga hål... på din födelsedag Eddiepeddie.
Jag promenerade i alla fall dit och hem, stolt :D Imorgon tänkte jag också ta mig en promiss, i det härliga vädret NOT.

Jobbade 13-16 på dagis idag också.
Nu cs<3 steam var det första jag installerade hahah
/sofiasniper


everybody got aids

Idag skulle jag ha en ledig dag, vilket inte skulle vara så roligt när jag inte har en dator, men så ringde Lilli och sa att de behöver hjälp på Gina, så det var ju bra=) 12-19.15 Lite väl länge bara kanske.. aja.
Imorgn är det tandläkaren och lite jobb. Sen i helgen är det påsk, och efter det åker vi till Gran Canaria.

Hoppas dom ringer om min dator idag.. mest inte troligt, men jag vill verkligen ha tillbaka den. Fast sen måste jag kolla hur värt det är att laga den om det kostar för mycket. Kanske bättre att köpa en ny, men då behöver jag experthjälp av mina kompisar som kan det här med datorer, vad jag ska ha för någon.

chillar framför datorn

ha en bra dag
/sofiasniper

livet som en värsting var soft för en stund

Igår var jag på 21årsfest hos Aina, som fyllde år. Det var mycket trevligt. Sedan skulle alla på krogen men så mötte jag Simon och hans vän Tomas, och vi åkte till Simon istället. Niklas och Johan Backlund följde med. Sen var den nån random som sprang förbi som vi också fick med, haha. Och sist men inte minst var en pizzabagare från Marco Polo med.
Grannen kom och klagade fast vi inte ens hade musik, helt galet. Nåja! Kanske förstår sånt där när jag blir äldre också.

I veckan ska jag till tandis, så därför ligger jag nu och dricker cola <3 haha.
I vilket fall så ska jag bli bra kompis med Tomas som var med igår, han tränar väldigt mycket. Han kanske kan få mig att börja också.

varför svarar du inte?
/sofiasniper

hörde ni att vita huset brann ner? kvar var en svart barrack

Har just kommit in från en promenad i regnet. Igår jobbade jag på travet med Kicki, och det är kul träffas sådär fem timmar och verkligen kunna ta igen veckans händelser (mest jobb dock)
Lyssnar på Håkan Hellström (en vän med en bil) och längtar till sommaren. Ska nog beställa peace and love-biljett. Även om ingen annan åker, haha. Jag vill ha vår nu!

Igår ringde min moster och jag blev så glad:) Man pratar ju inte så ofta med släkten, när dom bor 50 mil härifrån, typ. Men det betyder ju inte att man inte gillar dom, eller inte vill prata med dom. Tvärtom, påminns man så glatt när man pratar med dom, hur mycket dom betyder:)

Och om exakt två veckor befinner jag mig i Gran Canaria. 

hade så kungligt idag, själv ska jag på 21årsfest ikväll!

/sofiasniper

i must be emo

Min stationära dator (mitt allt) har kraschat. Den går alltså inte ens att formatera. För den går bara att slå på så dör den. Tur att jag är ledig imorgon, ska lämna in den på shidas dirr. Kan ju fan inte leva såhär :(
Trots att världen har större problem, och jag må låta bortskämd/okänslig eller nåt, så får jag faktiskt en klump i magen av att tänka på att min dator inte vill umgås med mig. Tänker inte sticka under stolen med att när min mobil eller dator dör blir jag socialt handikappad.
Låt oss nu hoppas att det går att räddas, den är ju bara fem år..
sålänge får jag använda Simons mac.. och alla vet väl vad jag tycker om mac.. nåja.

byebye
/sofiasniper

drygare än yes

Idag har jag ingen lust att jobba, mindre lust än vanligt. Riktigt jobbigt att lägga sig igår, för jag ville inte vakna. Riktigt jobbigt att kliva upp. Försöker tänka på pengarna och klockan 16:00, då jag får åka hem. Ingen sol ute heller som kan muta mig.

Såg "hata göterborg" igår, för andra gången. Första gången var typ två år sen? Den var inte lika bra som jag mindes men ändå jävligt roolig. Haha. Helt klart sevärd.

Imorgon är det inget jobb på dagen *WIHO*. Dock trav på kvällen. Ska nog spela cs imorgon då, och ikväll, när jag slutat. Längtar så mycket. Hoppas dagen går fort fort fort. Sjukt att man vill "spola fram" sitt liv :S Äh, jag vill ju bara njuta av det roligaste.

ha en bra dag
/sofiasniper

kolla in lillsvansen haha

RSS 2.0