JAG SÄGER INTE VARFÖR

Men jag tillägnar detta inlägg till Jonas Nordqvist! Heh


i was cryin' when i met you, now im tryin' to forget you

Tänk vad fint att få vara liten igen.
Minns så väl när jag var liten att jag frågade mamma om vi kunde byta, så jag fick vara vuxen. För jag tyckte det var så jobbigt att vara barn.
Nu skulle jag göra vad som helst för att få vara barn igen :)





pz,
/sofiasniper

sista mars

Sitter och lyssnar till Malous röst i efter tio. Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Då ska jag hänga tvätten och sen gå ut och gå lite.
Det är ingen sol idag, känns jättekonstigt. Första gången på hur länge som helst.

Känner mig på dålig humör idag. Inte okej. Hoppas det går över. Jag blir så omogen när jag är på dåligt humör. Jag vill säga till folk att dom är fula och dumma haha. Obefogat och omotiverat.

Im better than you, and you know it...


peace,
/sofiasniper

lucky.



vad ska jag säga? jag är kär. fortfarande.

vänskap <3

Tänkte nu skriva om mina lite nyare vänner, som jag lärt känna sen jag flyttade till Piteå. För er som vill veta vilka dom är :)

Jakob Grünberg:
Vi började samtidigt i samma klass. Vi var dom "två nya" i klassen. Han är en go' och gla' göteborgare! Han har tyvärr flyttat dit igen och slutat på skolan. Men han är en av mina närmaste och bästa vänner sen jag flyttade upp. Han är påhittig och vi gjorde alltid roliga saker när vi umgicks!

Simon Jonasson:
Han har också familjen i Sundsvall, så vi brukar åka hem tillsammans ibland. Han, jag och Jakob var en oslagbar trio när vi alla gick på skolan. Han har också slutat, men bor kvar i Piteå, så vi umgås ibland även nu. Han är timråfan och jättesnäll och rolig. Han är partyprinsen nr1, och vi har haft många roliga kvällar ihop!

Joakim Holmström:
En av de mest härliga människor jag mött. Han är ärlig och väldigt omtänksam. Han har också slutat på skolan men bor kvar i Piteå. Vi umgås inte lika ofta längre, men har alltid lika roligt när vi ses. En person jag alltid vill hålla kontakten med.

Maria Johansson:
Hon började i min klass i höstas, och bor på skolan. Och jag siktade in mig från första början att bli hennes vän. Och det är jag riktigt glad för att jag gjorde. Hon är så himla snäll och gullig! En trygg människa som man alltid har roligt ihop med. Sen är hon grym på musik också.

Dorotea Lidman:
Första gången vi träffades konstaterade vi att vi skulle bli bra kompisar. Och att vi blev! Vi har sjuk humor och sjuka tankar, men vi tänker jävligt lika och det gör det roligt. Hon är från Piteå och bor inte på skolan men är här och umgås med oss nästan jämt. Jag tycker hon är en riktigt skön person!

Lucas Carlsson:
Den första personen jag blev nära vän med i höstas. Vi har haft många roliga och allvarliga samtal, och han är en jävligt lätt person att prata med. Han är snäll och accepterar alla olika människor! Det gillar jag.

Jonas Nordqvist:
Typ skönaste människan! Han är så jävla snäll med alla, och vill att alla ska vara med! Han ställer alltid upp! Alla är lika mycket värda i hans ögon. Och han skulle aldrig påstå att han är bättre än någon annan. Plus att han är grymmast på musik, en naturbegåvning.

Erik Sävström:
Rocker från norrtälje. Basist med basröst! Han litar jag på i alla väder och känner att jag kan prata med om allt! Vi delar det stora intresset av southpark och har spenderat mycket tid tillsammans på att titta på det. Grym vän helt enkelt.


Så, nu kanske ni har en liten bild av vilka jag umgås med!

peace,
/sofiasniper

tisdag 29 mars!

Sluta tänk, lev istället.
Visst är det bra? Bara lev! Och njut! Försöker gör det tillfullo.

Nöter Wings - Band on the run just nu. Vi ska spela den på repet om en halvtimme. Kan den inte... gah! Men jag lyssnar på den hela tiden. Haha.
Nöter också Veronica Maggio - Jag kommer. Den ska vi också spela.

I fredags var vi i Axls band replokal och chilla. Han och chris dansade. såhär kan det se ut
   

peace,
/sofiasniper


måndag

Har suttit ute i solen idag. Försöker jobba på en liten bränna, hehe.

Det är lan på framnäs, och jag är i Luleå!! Jag längtar till lanet.. fast jag fick inte vara med den här gången heller. Mobbad_tjej89. Men jag ska sitta på sidan, som förra gången. Det kan vara roligt också haha. Och så ska jag tvinga dom att få vara med och käka lanpizza. Och dricka cocacola (Obs! riktig, ingen cola zero eller light!) framför ögonen på dom som går på GI, hehe. GI och lan liksom... doooh :D

Den 20e april har vi spelning på skolan igen. Det ska bli roligt. Fast jag vill repa en massa mer innan det känns okej :) Så, ni som har vägarna förbi.
Onsdag 20 april 10:30 på Framnäs i Aulan.

nu ska jag se tv

peace,
/sofiasniper

home.

Vet ni någon som provocerar mig?
Man kör bil, på motorvägen eller e4an (fattar fortfarande inte riktigt skillnaden..heh..), på gränsen till lite för fort. DÅ! Kör en bil om en, waaaay mycket fortare än dig. Man hinner snegla in i bilen lite snabbt när den kör förbi. Och vad ser man?! Småbarn, lekandes i baksätet. Småbarn, sittandes i bilstol. Spela roll! Småbarn?!
Det ska då fan mycket till innan jag utsätter småbarn för såna hastigheter på vägarna. Även om jag som förare är jättebra, så finns det idioter bakom ratten.
Visste ni att dom flesta olyckor i trafiken beror på; inget bälte, för höga hastigheter och rattonykterhet?
Tänk på det!!

Jag längtar bort. Jag vill inte bo i varken Piteå eller Luleå nu. Jag stannade på framnäs en termin för länge känner jag nu. Jag är färdig med den skolan. Jag skulle ha slutat när det var på topp. Nu tar jag alla chanser jag får, för att komma därifrån.
Jag tycker Piteå och Luleå är lite för litet. Om Sundsvall är incest är Luleå och Piteå en enda stor familj. Hehee. Nu fattar ni kanske inte vad jag menar, men skitsamma. Jag fattar.
Alldeles för mycket text i detta inlägg. Här får ni bra musik istället.
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

peace,
/sofiasniper


its freaking sunday :O

Gud nu längtar jag till påsk. Då ska jag ju till Sundsvall, och veckan efter fortsätter jag söderut mot Stockholm.
Har inga bilder från förra våren, då jag och Axel var i stockholm. Men det var en jävligt mysig resa :)

För er som undrar har jag nu lyckats söka högskola. Det var krångligt. Framförallt att prioritera.. Vad vill jag!? Men nu är det gjort i alla fall. Så nu får vi se vart och om jag hamnar i höst!
Vad ska jag göra om jag inte får jobb eller kommer in på någon utbildning?! Huvaligen.

Igår fixade vi lite present åt mormor som fyller 80år. Det tog på mina krafter, somnade halvelva igårkväll haha. Men vi tog kort på oss fyra barnbarn hon har. Det var roligt att ha kusinerna samlade.


kalas idag för Axels bror Jakob! Nice

peace,

/sofiasniper

en bild taget i nuet

Camar med Kicki. Vi har pratat i typ... tre timmar :D känns awesome. Känns som vi har varit med varandra irl.
fastän vi bor ifrån mer än 100 mil ifrån varandra..



TIIST <3

peace,
/sofiasniper

kiss & bajs! <3


the lazy song

Det snöar ute? Vi trodde först det var aska, men det var snö. Optimisterna i norrland liksom.
Ska strax på idrott och spela innebandy, längesen. Kommer avlida typ, ingen kondiss längre.

Igår hade vi en helt vanlig onsdag här på skolan. Såhär kan det se ut
   
   

peace,
/sofiasniper


bagarsofia

jag fick för mig att baka bröd idag. Ostfrallor.. Hittade receptet här

För det första läste jag fel.. det skulle inte vara 250g jäst. Vilket jag hade köpt.. utan 25g. Stor skillnad, inte sex paket jäst utan ett hade räckt. Nåja, nu har jag jättemycket jäst.
Sen jäste bullarna av bara helvete.
Låter bilderna tala för sig själv

efter jäsning, på väg in i ugnen



efter ugnen



smarrigt värre!

peace,
/sofiasniper

love!

Visst älskar man sig själv ibland?
Typ igår. Jättehungrig på middag. Har inget att laga.. tomt överallt. Så öppnar jag översta frysfacket och hittar micropizza... dregglar. Yummie!

Vaknade 08 imorse, trots att jag är ledig. Har städat här, EFTERSOM FOLK TYDLIGEN TYCKER DET ÄR STÖKIGT. nämner inga namn..... O.o
Men nu behövs det bara dammsugas så är det tipp topp.

Borde duscha.

peace,
/sofiasniper


oh älskade sommar...

idolbild från i höstas


tyck jag är äcklig, göre rå!

Jag har alltid varit lat. Eller "bekväm" som låter lite bättre..
Här i Min egna lägenhet har jag varit väldigt noga med att städa och sånt därnt. Men jag vet inte vad som hänt.. Jag har ändrat taktik.
För det första tycker jag själv att jag har städat men alla andra tycker det är stökigt (!?). Sen har jag börjat ignorera problemen.
"Oj, osten har möglat... men om jag låter den vara kvar kanske den möglar bort? Nice! Då slipper jag ta i den"
Men osten försvinner aldrig, tvätten viker sig inte, lägenheten städar sig inte.

Dålig taktik.
Ska skaffa mig en Maria istället.


peace,
/sofiasniper

vänskapen <3

Tänkte skriva kort om mina vänner här, för er som undrar vilka dom är, hur vi känner varandra och hur länge vi känt varandra och sådär. Tar de närmaste vännerna nu (och bara vänner, inge släkt eller annat!). Så känn dig inte som min ovän ifall du inte nämns här.

Ida Andersson:
Gick på samma dagis, Solhaga, och sedan Haga tillsammans. Vi var som helan och halvan när vi var små. Vi gick även hela grundskolan tillsammans. Vi har sjukt många roliga barndomsminnen ihop. Vi är fortfarande bra vänner, fast hon bor numera i Linköping och jag i Piteå så vi ses på lov och dylikt i Sundsvall. Världens gladaste tjej!

Kicki Hägglund:
Också dagispolare! Sen grundskolan. Sen hade vi ett glapp under gymnasiet då vi inte umgick lika mycket men det tog vi igen efter gymnasiet. Vi har alltid bott grannar och hängt på sommrarna. Och hon är en av mina verkligen närmaste vänner! Hon är skitrolig, lätt att prata med och jag kan vända mig till henne om vad som helst.

Lina Rumm:

Närmaste granne till höger i Sundsvall. Har känt varandra sen lill-ettan. Vi har rest till Gran Canaria ihop sjukt många gånger. Och vi förstår varandra på ett bra sätt! Man behöver inte säga meningen fullt ut, utan den andra fyller liksom i. Många barndomsminnen med henne också. Haha!

Linda Beckman:
Blev min allra närmaste vän i åttan tror jag, när vi både hade en period då vi tyckte Anders Svensson var grymt snygg! Sen har vi hållit ihop sen dess. Men vi lärde känna varandra i lill-ettan, och alltid bott jättenära varandra. Med henne delar jag hela min utveckling från barn till rebellisk ungdom till "vuxen". Vi har många interna skämt, och skämtar för det mesta. Men hon är den med fötterna på jorden och många erfarenheter så man vet att man kan fråga henne om allt.

Sanna Simonsson:
Lill-ettan även här! Vi har gått i samma klass i nio år. Var väl aldrig direkt bästa vänner eller hängde särskilt mycket då. Men efter gymnasiet vart det dessto mer, och det är jag superglad för. Typ den smartaste jag känner, men också en med fötterna på jorden och tillitsfull. En vän man kan lita på helt enkelt!

Elisabeth Lilliroth:
Träffade henne förmodligen första gången när jag var liten bäbis. Men vi började väl umgås nån gång efter henne student, då jag var ca åtta år. Det är ganska stor ålderskillnad men vi har umgåtts så pass länge så det märks inte så mycket längre. Hon har väl varit en slags förebild många gånger. Coolaste mobilen, nyaste tv-spelet, finaste kläderna osv. Nu är hon min första närmaste vän som fått barn, och det är skiiitroligt tycker jag :)

Tove Gulliksson:
Vi började i samma klass i sjuan. Och nånstans där började vi hänga också. I högstadiet åt vi glass, hängde på donken, gick på stan, pratade skit osv tillsammans. Eftersom vi nästan är släkt och våra föräldrar känner varandra bra har det blivit ett särskilt band till henne, för mig. Vi ses inte ofta, umgås korta stunder när vi har tid, Men det räcker!

Liliana Söderberg:

Möttes på gymnasiet, och vi vart inte superpolare direkt. Vi var ganska avvaktande men när vi väl släppte stoltheten eller vad det nu var så vart vi jättebra vänner. Hon betyder enormt mycket, och är en av de lättaste människorna på jorden att umgås och prata med. Älskar hennes familj och pojkvän och känner mig ibland som en del av den :)

Julia Blixt:
Också gymnasiepolare! En av världens roligaste människor. Vi är mycket lika på många sätt och därför tror jag det blev så lätt att komma nära varandra. Hon betyder enormt mycket, och är den jag ringer när jag behöver muntras upp. Julia är liksom min försvunna tvillingsyster, thats it!

Eddie Nilsson:
Lillis pojkvän, hennes fel att vi känner varandra. Haha! Sjukt bra vän som jag delar många minnen med. Lugn mogen kille som gillar musik, som jag! Men också jävligt rolig, och smart. Jag gillar att skvallra med Eddie, han säger bara roliga saker och är så nyfiken. En bra kille som man vet vars man har helt enkelt.

Aina Azlan:
Vi lärde känna varandra på gymnasiet. Hon är en av de roligaste människor jag mött, trots att hon är Ångebo! En vän som växt mer under åren och det är nu på sista tiden vi börjat hänga mer, och det är hur kul som helst. Hon är spontan, ärlig, mogen fast samtidigt inte för vuxen. Har alltid roligt med henne.

Josip Koscic:

Började i samma klass på gymnasiet, precis som Aina Lilli och Julia. Umgicks väl inte så jättemycket då, särskilt eftersom jag bytte linje där efter ett år. Men han och Julia har alltid varit bra vänner och därför har han alltid varit med. De senaste åren har jag lärt känna honom bättre, och det är kanske en av världens snällaste! Han vill alla gott och skulle aldrig såra någon medvetet. En rolig, härlig kille man bara vill krama.



Pitekompisarna tar vi en annan gång, nu har jag skrivit alldeles för mycket snälla saker på en och samma gång. hahaha!

peace,
/sofiasniper

helgen är slut.

Helgen försvann fort.
Har varit på stan med Axel, varit i Boden hos moster och Hasse, köpte lite nödvändiga saker och sådär.
Är inte pigg på skolan 08:30 imorgonbitti... inte sugen på skola alls längre.. vet inte vad som har hänt faktiskt!?

Igår när jag satt hos moster och väntade på middag, tänkte jag "för precis en vecka sen satt jag hemma hos Lilli och Eddie och var med småbarna". Vi bor så långt ifrån varandra men ändå så känns vi så nära!



nu ska jag ut och sola

peace,
/sofiasniper

today was awesome







dorotea och maria körde snowboard typ för första gången. dom gjorde verkliga framsteg! jag är stolt!

Förövrigt är jag grymt paradnoid över Mördarleken (beskrivning av leken finns i inlägget nedanför!).
Andra personen vart dödad idag, jag var med och bevittnade händelsen.
Jag har mina aningar om vem som är ute efter mig, och jag är livrädd. Det plingade just på dörren, jag vägrade öppna haha. Förstår ni vilket blodigt allvar detta är för mig?! Haha
Man kanske inte ska skriva så mycket i bloggen, tänk om folk läser den... och så fattar dom hur mycket jag vet. GAH! Nej nu spårar jag ut!

hejdå,
/sofiasniper

scary shit

Mördarleken.
Det är on!
Vi har alltså börjat med en lek där man ska "döda" folk med olika vapen på olika ställen.
Man får dra tre lappar, en med ett namn på, en med ett verktyg och en med en plats på.
Så jag kan tex dra "Maria" "bok" "parkeringen". Då måste jag utföra mordet på det stället med det vertyget på henne. Lyckas jag (innan någon dödat mig) får jag hennes lappar och ska då döda hennes offer. Den som efter en månad dödat flest vinner.

Alla är på sin vakt, och fick just samtal att första killen just skett. Haha!
Man är sjukt osocial, blir livrädd om någon går mot en och vägrar följa med folk om dom ber en gå till ett särskilt ställe.
Jag uppdaterar er senare hur det går...

peace,
/sofiasniper

back @ frontnose

Jag ser ut som alla andra nu. Converseskor, skinnjacka, stor halsduk osv. Ni vet.. som alla andra. Jag kom på det häromdagen. Illa kanske. Vad ska man göra? Jag är ingen modeguru. jag tar på mig det som finns i garderoben och handlar det som finns i affären.
Nu (Lilla Ägget!) ska ni få se hur man poserar! Jag lovar - jag kan lika bra som alla dom andra!


tightsen är köpt på hm - I KNOW! sossebutik..

nu vet ni hur man är modebloggare

peace,
/sofiasniper

14/3

Jag tror typ det är maj ute, klär mig så. Horigt ni vet, lättklätt.
Nej jag skoja. Sån är inte jag. Men ni vet, vårjacka, vårskor, inga tjocktröjor. Fryser ju ihjäl varje gång jag går ut. Det är ju bara typ.. 2 grader ute?! GAH! Långkalsnger? Ja tack!

Sundsvall var helt underbart. Älskar Sundsvall.
Åt tacos tre dagar i rad, måste vara mest populära rätten i vårat gäng.
Sen när vi såg Eddie spela fotboll, bråkade dom på plan, DRAMA! Det var kul. Eller ja, nä kanske inte.
Såg hela melodifestivalen. Josip och Lilli tycker Saade är så söt, så vi andra var tvungna.
Snott två bilder, av Lilli och Sanna.



ses i påsk

peace,
/sofiasniper

söndsvall

Sista kvällen i sundsvall. Lilli ska se melodifestivalen, vi andra ska umgås :)
Åker tillbak till norrbotten imorgon klockan 07:50! Näääjzzzz. Är inte så taggad på skola på måndag. Usch! Men men. Det är ju lov igen om en månad.

Nu har vi lessnat på att Eddie inte har facebook. Så nu har vi startat en grupp på facebook, får vi 500 medlemmar får han fan skaffa en :D

58 medlemmar sen igår! yey.  help us!

peace,

/sofiasniper

den ljuva kärleken mellan Lilli och Eddie..

Sofia Wallgren Anmäl · 20:13
8-)8-)
ska vi kolla när eddie spelar fotboll i helgen?
jag har typ lovat det ja :P:P
MEN NEEEJ sånt lovar man itne
ahahahahah
jag har lyckats hålla mig borta så länge:p


kvinnornas dag!

Jag vet inte riktigt hur man ska fira en dag som denna. Förutom att man kan kombinera det med en semla eller två! Men vet inte om det är så kvinnligt. Kanske ska jag måla naglarna eller satsa på att bli chef. Kanske få förhöjt studiebidrag? Jag vet inte jag.

Imorgon bär det av söderut, till södra norrland och underbara Sundsvall. Ett helt event på facebook har skapats pga detta - "Tacomys för sniper". Sniper är då jag och mina vänner och jag ska äta tacos hemma hos lilla ägget! Mums.

Idag börjar också nedräkningen tills jag får träffa bästis. Den jäkeln har ju flyttat till Linköping och imorgon är första gången jag befinner mig i Sundsvall och uan att hon befinner sig där. Det känns jobbigt.. så nu räknar vi ner tills påsk så vi ska ses <3

en bild från i lördags. jag ser lite drömmande ut, passande! Eftersom låten var "dreaming of you" av the coral!

fr v: alexander, evelina, maria, sofia och robin
längst ner: söt bäbis i rosa som gav mig en snorkråka!


peace,
/sofiasniper

hejpa

Nu har  vi spelat på kafé fröjd i Luleå. Det gick jättebra.
Och för er som inte var där filmades det och det togs en massa bilder. Ska lägga upp här såfort jag fått allt :)
Jätteglad att släkten (mormor, moster, Sara, Elias och Tommy!) kom och kollade. Och såklart är jag jätteglad att Axel kom också. Känns roligt när man får spela för någon liksom :)

Nu har jag tagit lov. Ska till kusin Sara på middag och se melodifestivalen (yeey....) ikväll och sen i veckan far jag ner till Sundsvall. Kommer inte ha ork att höra av mig till alla, alt inte komma ihåg att höra av mig till alla. SÅ! Hör av er till mig, ni som befinner er i Sundsvall och vill hinna träffas :)

puss,
/sofiasniper

imorgon är det helg OCH LOV!

Åkte till Lule igår och kollade på spelningar. Det var awesome. Synd att det var så lite folk bara. Tog med kameran för att ta bilder men såklart var batteriet slut..
Idag hade almu (det jag går..) spelning på skolan. Är man någonsin 100% nöjd med en spelning? jag tyckte det gick dåligt, för min egen del alltså.. men men! Nu är det gjort. Blickar framåt till lördag då vi har nästa spelning.
Café fröjd klockan 12:00 i Lule, för er som har vägarna förbi :)

En bild från repet igår


livet känns bättre när det är vårväder ute. Eller hur?

peace,
/sofiasniper

paus i pausen

Jag har fortfarande lite paus men tar itu med verkligheten lite nu, så passar på att blogga då också.
Efter en stressig dag utan mat, dusch, deo eller borsta tänderna sitter jag lugnt framför datorn och funderar på kvällen. Det är liksom ett event i Lule som jag är taggad på att åka på, men måste tillbaka imorgon i såna fall för vi har spelning klocken 13. Detta flängande...

Eftersom jag fick vänta på bussen i 40 minuter i Piteå idag, sprang jag in på Gina Tricot. Handlade mig en kofta och ett par leggings för under 200kr. Tycker jag var ett kap.




peace,
/sofiasniper

RSS 2.0