well fuck off and die

trevligt igår. Grillning och vin och vänner. Sen blev det utgång som tyvärr var av största besvikelse, bara idioter ute. Typ. Och ingen hängde på de rätta ställena. svenssons? alltså plz omg. nåja. jag är inget att döma andra.

varmt väder idag, skönt. fast jobbigt när jag måste städa en massa, och har lovat städa S läga. SUCK. får ligga till tre då soltimmarna är slut och jag vilat upp mitt huvud. sen blir det städning för heeela slanten.

Måste fixa olja i bilen. Igår när vi skulle kolla davids läga, skulle jag parkera och var någon millimeter från bilen brevid, och david och lina börjar "OooUuUuu, nära ögat", varpå jag svarar kaxigt "jag är millimetersäker".. sen hör man DUNS, så har jag kört rakt in i muren. Bilen klarade sig, jag dog lite inombords. Sluta vara så säker på dig själv sofiasniperrrrr.

Och mitt huvud är fortfarande fullt av tankar och sådär. Jobbigt som fan. Känner mig gråtfärdig hela tiden juh. Det är ju kanske inte så kul alla gånger. Speciellt när jag "borde" vara lycklig. Ja, det är väl det man borde om man inte lever i krig, och man har åtminstonde en levande förälder, man svälter inte och man har älskvärda vänner. Då ska man inte klaga. Då är man bara ett whine-barn som inte vet mer om världen. so.. till mig själv fuck off and die

/sofiasniper

tisdagkvällen i bilder


     

onsdag

Igår var det lite dricka med Sanna, Lina, Micke, Sofia och Kicki.
Det var mysigt faktiskt.

Fan, har jag sabbat allt nu? Känns som jag gör fel hur jag än gör;/ fitta också. Jag ville tro och hoppas att det skulle bli bra, men jag tror verkligheten och smärtan tog ner mig på jorden igen. Men hoppet finns kvar. Orkar inte det här, en gång till..
Ja, flummar på så jag tappar hälften av läsarna för ingen fattar vad jag menar. Förlåt..
It sucks to be sofiasniper ibland alltså, jag är inte på topp jämt FAKTISKT.

Ikväll ska jag grilla med Lina, Nilses och Lilli. Kicki och Sanna kommer nog också. Måste städa lite innan, pust va jobbigt.. allt är så jääävla jobbigt BLÄ

fuck it
/sofiasniper

jahapp, och nu då?

Köpte lite grejs på stan, kul att känna sig lite ny för en gångs skull:) träffade lilli där också, hon jobbade och stog i. Duktig flicka.

Micke kom förbi en sväng för ett tag sen, vi satt och pratade och tränade lite hahha. Nu ska jag duscha, äta och sen ska Sanna och Lina komma förbi lite senare. Ska kolla om Kicki också ville komma:)

Fan va allt är weird i mitt huvud alltså. Blir helt knäpp. vet inte vad det är, men jag känner mig helt konstig. Vill gråta och skratta samtidigt... hm, kanske iofs vet varför men ändå. Aja, life is a bitch.

/sofiasniper


det är bara tisdag..

..känns som det gått fler dagar på denna vecka än 1½.
Var bortanför Granloholm och solade och badade vid en sjö, med Micke. Det var fint där, glömde dock ta kort;/ Men i alla fall! Kanske blir att man åker dit fler gånger.

Funderar på att ta mig ner till stan, måste köpa lite småsaker. Vet dock inte om jag orkar, plus att det är tråkigt själv även om man då är mest effektiv. Nåja, kanske blir en vända i alla fall. Har ju inget bättre för mig direkt..

Klarade inte av att ligga kvar ute på gräsmattan, alla världens djur och insekter attackerar mig. knott, flygor, getingar, myror ja, you name it.

allt väl
/sofiasniper

rubrik

Lyssnar till Björn Afzelius och funderar på att ta mig till en strand. Ska ringa eddie och kolla vart han drar. Sen höra av mig till Tove och Magda och se ifall dom vill baaada. Jag har lust med bredsand, eller dyket, varmt där ju.

Somnade typ vid två halvtre inatt.. låg och pratade med S. Höll på att somna med telefonen i örat, kändes otrevlig så vi la på:) Sen vaknade jag vid tio, halvelva, ganska pigg, började radera skickade sms. haha. Känns som jag gör det jämt, gaah.

Fan va otajming allt är i just nu känns det som. Kan inte berätta vad jag menar.. men FAN. Om jag bara hade tänkt lite längre, och planeeeerat.

Mindre än en månad till sunny beach<3

peace
/sofiasniper

Feast of Love

Såg just den filmen. Så mycket känslor. GAH.
Se den.

fuckfuckfuck, vad tärt allt är nurå. känns bara bajs.
kan inte förklara nå bra heller. känns som jag tusen olika känslor samlade på minsta lilla stället. och så går det upp och ner och sådära. nåja, emoemo cutcut

god natt losers..
/sofiasniper

att vara, eller inte vara...

..ärlig. Det är frågan.

Jag hatar oärliga folk. Alltså hatade jag mig själv. För nu har jag ju börjat mitt nya ärliga liv. Vilket inte betyder att jag avslöjar allt om mig själv och vänder utochin på mig själv. Men väsentliga saker, berättar jag. Om någon frågar, så svarar jag som jag tycker och känner.
Men hur kul är det att vara ärlig när man egentligen inte kan lita på en enda själ? Disskuterade det med M igår. Det går ju inte att lita på någon, inte ifall du blivit sviken i alla fall.. för då vet man att folk verkligen kan ljuga.
Så, är det värt att vara ärlig? När ingen annan är det..
..känns det som.

puss
/sofiasniper

hej bloggen

Har varit på Tranviken (haha varför?) med Tove och solat och badat. Sen förflyttade vi oss till Hartung där Eddie m.fl. låg och glassade. Inte toppenväder idag, men helt okej och varmt :) Blir nog bad imorgon också. Hör av er ni som är på!

Fan vad allt känns tungt nu. Jag måste verkligen finna motivation att göra nåt. Snart flyttar två av mina bästa vänner härifrån (inte till andra sidan jorden, men ändå). Och kvar blir jag, här, i sundsvall, utan pengar, jobb eller inspiration att göra nåt.
När jag tänker på framtiden, får jag bara panik. Suck.
Cash is king, om jag ändå hade lite pengar bara. Bara sådär en miljon eller två. Vad lätt det hade varit då.. tror jag. Kanske hade jag inte varit lyckligare men lättare vore det i alla fall.

Björn Afzelius<3
/sofiasniper

god morning sunshine

Meningslösa måndag har dykt upp. Och veckorna ser så jävla tråkiga ut för mig ju. Har absolut inget att göra. Suck.
Och alla bara jobbar, eller reser eller är med p-vän/f-vän. Hugas. Jag är uttråkad. Som fan.

Igår var jag i alla fall med Micke, Ricke, Frasse Sandra(?) och evelina. Några drack där uppe på norra, sen skjutsade micke oss ner till hamnen, där blåste det kallt men vi tittade på alla blixtar, det var coolt. Sen åkte jag och Micke hem. Somnade ganska tvärt efter att han pratat med Simon ett tag.

Imorse var det tråkigt att vakna, när jag inte hade några planer och jag hade drömt massa dåligt. Har smsat några vänner med de dissar mig:( antar att det blir datorn hela dagen... aja, vet vad veckan har att vänta. Skulle fan åkt till götet med Ricke och Elias igår, fan va kul det hade kunnat vara, haha.

puss
/sofiasniper

längesen nu

har varit en hektisk helg, försökt njuta av livet och sådär.
tiden bara rinner ur mina händer känns det som. hinner inget, snart är sommaren över. herregud.

var ut i fredags i alla fall. helt i onödan, fan, blir alltid samma sak ju :P förstår inte vad jag ska ut och göra. men mysigt med vännerna hade jag ju.
sen igår så badade vi i bredsand . tog typ 1½ timme dit för alla var så sega när vi väl skulle åka.. själv var jag bakis och hade sovit för lite, borde inte alls ha kört tror jag.
sen åkte alla hem så låg jag och simon kvar ett tag innan vi bestämde oss för att åka hem och duscha äta och gå på bio. Fast det blev varken bio eller dusch, haha. Vi var helt slut och bara glodde på film.

Sen idag har jag varit lite med Micke, pratat och sådära. Lite bra tycker jag.
Har duschat och ätit med frida jenny mamma och daniel nyss. dom åkte hem nu. mamma ska upp imorgon igen . jag ska ta hand om huset och längta tills torsdag.

hej då
/sofiasniper

puuuh

nyss duschat och ändå känner jag mig svettig, inte fräscht.
Simon kommer inte hem förrän tio:( så jag går till sanna i väntan på han. Eller går och går, mamma skjutsar mig. Hon har kommit hem en sväng nu :)
Men sen är foten så svullen så jag undrar hur jag ska ta mig från sanna till simon.. kanske blir taxi. Dyrt men värt det. Foten mår ju uppenbarligen inte bra.

Aja,
puss
/sofiasniper

dagen som kom gick och segrade HEHE
   

nykter?

Hur skall denna kväll sluta?
Herregud, jag som ALLTID är ute, tycker jag. Varför går det inte att säga nej till en helg? Vafän.
Några har ringt och tjatat. I mitt horoskop står det "ställ till med fest" och jag har fått en flaska vin.
Signs? Nja, låt mig va!!! Haha.
Jag är världens sämsta på att ha självdiciplin! Huvaligen.

Nu ska jag fortsätta njuta av solen, skönt att bada på dyket idag<3

/sofiasniper


fredaag

Fy tusen vilket väder. Man blir ju alldeles glad i själen och här sitter jag inne framför datorn , höhö.
Nä, har faktiskt varit ute sen jag vaknade, men är helt svettig så jag gick in och svalkade mig lite.

Har hängt tvätt, vattnat blommor, ätit frukost, hämtat tidningen, släppt ut grannkatten osv.
Nu ska jag lägga mig i en baden-baden stol och steka. Vänta på att höra något från Tove, ifall vi ska åka och bada.

Hade tänkt ringa ortopedkliniken idag, men dom har stäng nu:( Min fot är fortfarande svullen, och dte har trots allt gått fyra dagar.. vet inte om det ska vara så. Igår när jag hade jobbat var den extra stor.
Jag kämpar på med mina fotövningar, fast jag blir grinfärdig varje gång för att det är så jävla svårt. Blir så frustrerad, gaah.

ha en bra dag
/sofiasniper

jobb jobb jobb

Ja har jobbat för första gången på över fem veckor.. kändes skönt att tjäna lite pengar men tungt i benen och foten.
Tove var jätteduktig, jag är faktiskt förvånad och stolt. Sådär bra var inte alls jag första gångerna. Helt handlingsförlamad. Hon kommer få många jobb i framtiden... tro mig.

Ja både David och Sanna ska ha förfest. Prick alla ska ut imorgon.. hur skall detta gå? Kanske om jag säger att jag kan skjutsa? Om jag får käsh isf haha, eftersom jag är pank! Nåja, får la se.
En brasa på min altan låter faktiskt som ett mysigt alternativ också.

Plockade in hallon och jordgubbar idag, och jag (JAG!!!) som har världens största spindelfobi, petade ur en spindel ur burken med hallonen, enbart för att jag vägrade ta med den in eller slänga alla hallon. Fyfan vad jag börjar bli hardcore höhö.

dusch nu
love you
/sofiasniper

gårdagens bästa

Julia - jag har glömt min tröja på altanen
Sofia - jag hämtar den jag

jag går ut, hämtar tröjan, kastar den på Julia när jag kommer in i hallen

Julia - Men sofia, varför kastar du en handduk på mig?!

hahahahhahahahahhahahhaha

voff

jag önskar jag inte skulle jobba idag. Känner mig absolut inte taggad till det. Men men, måste man så måste man!

Hade sjukt kul igår i alla fall. Dock finns det väl något man skulle kunna radera ur kvällen :D men det är väl så det ska vara. Julia<3 fick sova hos henne, det var myyyys.

Nu ska jag plocka in bär och äta melon. Försöka känna mig lite fräsh innan jag ska lukta matos.

Simon kommer hem imorgon , och alla ska ut imorgon. Men jag har bestämt mig för att vara nykter. Faktiskt. Jag hoppas verkligen jag kan hålla detta. haha. Måste skaffa mig självdiciplin. Det här går inte. Nykter helg ska jag ha. Punkt.

puss
/sofiasniper

BANGER SISTER

En av mina favoritfilmer i hela vida världen. Den som inte sett den måste se den.
Det är min och Lindas film, för den handlar om oss...eller ja.
Nu har ju vi aldrig varit groupies eller lika coola som dom, men vi har lika roligt som dom i alle fall, thihi


vinnie och suzette


pärlan och sniper

vad i hela friden

Vart kommer alla dessa moln ifrån? Jag tror jag blir tooookig! Nu är blåsten kylig och jag ser ingen solstråle alls.
Buh. Typiskt min tur va?
Får gå på belle visage istället, palla det här.
Högtryck? Jo tjena. Sug min.

Hej då!
/sofiasniper

god morning

Klev upp halvtio idag och skjutsade kicki till tåget, hon skulle till Östersund. Lyx henne att få komma bort lite.
Idag är det skönt väder, blåser lite men inte så farligt som igår.
Sugen på att dra till en strand, någon?

Jag måste vattna lite blommor och plocka in lite bär från trädgården nu efter jag ätit frukost. Skönt att göra det i finvädret i alla fall.

Sen är det ju prat om sup ikväll, vet inte hur jag ska lyckas när jag för tillfället äger 70kr, och det ska jag försöka tanka bilen för. Hm. Nåja, får väl prata väl med mami.

SOLA NU
/sofiasniper

zzZZzzZZZzz

Nu borde jag sova.  Huvva va trött jag är.
Började titta på gamla bilder, det ska man inte göra, inte precis innan man ska sova iaf. Blir helt sentimental och längtar tillbaka<3
fast bilderna visar ju bara det bra av livet, kanske inte var lika bra som det känns att tänka tillbaka på det. whatever


Tesla på grönborgsgatan, känns fan helt nyligen jag flyttade därifrån.. konstigt. Konstigt men så naturligt..

god natt
/sofiasniper

hejpa

Det här med att bli vegetarian går sjukt dåligt. Jag argumenterar bra (tror jag... hehe) men jag kan inte hålla mig från kött. Jag känner mig som en dålig människa, helt ärligt.

Såg film med Magda David och Rickard (han kom senare). Made of honor (stavning?) hette den. Han greys anatomy killen ska tydligen vara snygg men vafän, jag har väl sjukaste smaken eller nåt, tycker inte det ja! Precis som jag inte förtstår att george cloony (stavning igen?) skulle vara det minsta snygg. han är ju gubbe?

Nåja, kusin Sara (världens bästa kusin!) ringde och "talade vett" i mig nyss. Nämen vi pratade lite om framtiden och livet. Felt good. Känns alltid lättare att välja saker man vill göra när man får uppmuntran och råd.

Tror jag kommer kunna somna gott inatt. Om kicki kommer förbi bara, då är det ingen tvekan!

love you
/sofiasniper

men bara rent dra åt jävla helvete

Alltså buhu, någon har taffsat på blondinbella. Stackars sate, cry me a river. Jävla ilandsproblem.
Folk har det dålig på riktigt. Om hon nu vill hjälpa andra människor, kan hon väl bara sluta skriva och hålla käften?
Så jävla less jag blir. Herregud.

Jag har världens sämsta sommar nu, jag sörjer saker varje dag, som hänt. Men nog fan kan jag skratta och le, göra det bästa av situationen. För jag vet att jag inte har rätten att klaga.. okej, jag kanske klagar jag också, fel sagt.
Men längst inne känner jag dåligt samvete, för jag har det inte dåligt. Jag har det ganska bra, sämre än vissa, men bättre än många.

Nu ska jag åka och se på film med Magda och David, sen kommer kanske Kicki förbi senare.
Imrogon blri det kanske att bada.
Ska ringa mamma också någonting, se hur allt går..

ha ett bra jävla liv
/sofiasniper

sola och bada?

Hade tänkt sola och bada idag, men det verkar ju inte vara något toppenväder nu. Vad är det här? Typisk svensk sommar. Eller nåt.

Hade det inte varit för foten hade jag hurtat mig ut och sprungit eller vandrat runt ryggis en sväng idag, men foten är inte riktigt kry ännu. Inte för att vandra på längre sträckor iallafall. Men jag går på den, det är skönt.
Ska väl vattna lite blommor, ta in post/tidning, mata smulan och ta ut kläderna från torktumlarn. Sen får vi se om vädret är bättre, och bra nog att sola i.

ha en bra dag, vi hörs senare
peace
/sofiasniper


what a day

ja jisses.
Hade sjuka drömmar inatt. Vaknade, gjorde frukost och skjutsade hem Simon. Sen åkte han till göteborg och jag till sjukan, för att ta bort gipset.
Faktiskt glad att ingen följde med (förlåt kicki) för det var det äckligaste jag sett. Houva! Smalt, blekt och hårigt. Wanna lick?
Nåja, skönt var det i alla fall. Men lite ostabilt och svagt ännu. Hoppas det blir bättre.

Sen kom lilli och eddie, spelade supermario, och sen åkte vi och grillade hos eddie med tove och daniel. Sen off to bio, såg mamma mia, så jävla bra <3 måste se den igen, kicki?;)

What a fucking summer. I promise you.. jag har gjort någon ande arg.. bad karma.
Men jag försöker överleva, antar att det som inte dödar härdar. Makes you strong.....

Och här är tredje barnet jag och simon adopterat, de två första har jag tyvärr ingen bild på

15 år och 58 cm! love you baby.

/sofiasniper


rockweekend

Ja fyfan vilken härlig helg det har varit haha.
Jag själv kom aldrig in på området utan hängde bara i campet och svinade och söp. Som det ska vara hehu.
Det var ju en ganska liten festival och campingen med så man såg tamejfan alla på campingen flera gånger, det var kul att känna igen folk.
Asmycket folk från sundsvall så man kände sig ju inte ensam eller så.

Sista dagen träffade vi janne, janne som i kizz-janne, ninja-janne, bäst-janne, iq-janne, snickar-janne och polo-janne. Med flera. Janne är bäst. Vi ses på yran janne.

Har sovit ca 5-6 timmar sammanlagt.. sugit. men ändå.

Bilder kommer upp såfort jag lagat mig lite mat.

Vi kan säga såhär, om ett dygn är jag fri från gips. Tack och lov.

rock on dudes
/sofiasniper

HAHA. OH VILKA MINNS???

http://www.youtube.com/watch?v=O7JAjNK8vpk


oooHhhh me love.

Sunny Beach

Ja, 27 augusti bär det av. Förhoppningsvis blir det höjdpunkten denna sommar:)
Åker med Lilli Eddie Sanna Pato och Danne. Vill såklart att alla andra ska följa med, men dom har inte bestämt sig än. men jag ger inte upp, hoppas ännu!!!!<3 följ med!

Vi åker till Stockholm vid tiotiden med tåg, anländer till Arlanda kring.. ja nångång:P Vid typ sju går flyget och vi är framme precis så vi hinner packa upp, och sedan börja förfesten! Perfekt kommer det bli.

Hotell Jantra, ingår frukost och vi har balkong. Vi bor två och två. Och just nu är vi uppdelade
Eddie - Lilli
Sanna - Pato
Sofia - Danne
Men jag tror det kommer sluta annorlunda hahaha;)

I augusti är det typ 30grader där.. står det på sidan, man kan säkert lägga till några grader till det, hehu.
Och bara för att göra er ännu mer avundsjuk ska jag nu lägga in lite fina bilder från Sunny Beach och hotellet.




/sofiasniper

bilder bara

       


     


Rusta

Japp, off to rusta för att kirra tält till helgens bravader. kan nog bli roligt, fast såg just att det ska regna. vet ju inte exakt vart kilafors är men där jag gissade att det skulle avra skulle det regna, typiskt.

Och du. Nu är det sjukt nära gipsborttagning. Måndag händer det. Fem veckor har redan gått, det är ju galet. Tiden går fort. Lyx Emil som inte tyckte det..

Såg Spun igår, eller såg klart den. Kungfilm jao. Drömde om Spider inatt för övrigt haha.

Aja, rusta nu.
fred
/sofiasniper

EFTERLYSNING

Ja, jag vill efterlysa Julias fina nya kamera. Hon fick den på sin födelsedag (11juli) och någon snodde den från köpmangatan dagen efter.
Fyfan vetty. Vilka jävla as som snodde den. Ett nackskott på dom/den, sen äre klart!!

Sen tänkte jag också nämna att det är fem (5) dagar kvar tills gipset tas bort, YEEESSS. Och det är snart bara en månad tills vi åker till Bullis, Sunny Beach. Det ska bli helt underbart.
Jag har bara det bästa av sommaren kvar nu. Först rockweekend med min allra bästa Pärlan, sen Yran med nån (ja, vem ska dit nudå?), och sen sunny beach.<3
underbart.
tack alla muppar som stått ut med kryckmongot i snart fem veckor, snart blir jag glidarN med solbrillor på roskilde! då jävlar.

bilder från helgen och så kommer strax.

PEACE OUT MAN
/sofiasniper

HEJ HOPP TISDAG

Ja, idag är det tisdag. Jag är lite förargad över min dygnsrytm.. vaknade halvett idag, klev upp vid halvtvå två. Och så var det ganska fint väder. Shit. Vad man kan missa liksom. Fast jag kan ju ändå inte bada med gipset.

Och nu blev det bestämt att jag följer med på Rockweekend. WÖH. Men linda freppa rambo och simon. Thihi. Det kan nog bli roligt :) hoppas jag inte gör illa benet någe mer bara.

Nåja. Counter-strike for the fucking win. Jag älskar spelet. tråkitg att jag blivit så jävla dålig numera. Det märks när man är inaktiv alltså... bläuh.

/sofiasniper

trött

mm, faktiskt trött.
sov inte så mycket inatt, hade mest ont i magen då.

för att göra det bättre i magen åt jag just lite donken. hehe..

guuh kissis nu, guuuh sova nu.

good night sweetheart
(vilka började inte nynna på boppers-låten nu? haha)

/sofiasniper

hej hoe

Gud, fick värsta ont i magen igår. Trodde det var magsjuka men jag spydde liksom inget. Men det gjorde lika ont som magsjuka.. huvva. Tror det har lite med min kost och brist på kondition att göra.

Idag har jag och simon varit på stan. Jag gick på shanti, skulle pierca mig, men vågade inte riktigt, utan skruvade i kulan i tungpiercingen istället bara. Har ju svalt den en gång, fick en ny av Julia och den har lossnat typ 41 gångerpå tre dagar. Störigt ju.Men nu ör det nog fixat.

Imorgn vill de supa igen, mina alkoholistvänner haha. Jag har inte så mycket käsh nu, sen jag betalat Bulgarienresan (YEEY!) och betalat utgifter till mina kära vänner. Får la se.

Hungrig nu. Vill ha maaat. Ska få det snart också iofs.
Måste lägga in bilderna också gaaah. seg man är.

/sofiasniper

helgen som kom och gick

Ja nu är det snart måndag (=en vecka tills borttagning av gips)
Helgen gick fort och jag hade kul. Två dworek avverkades, hur jag nu lyckades med det... ahw huaaa.

Harbilder från fredagen då vi grillade hos Lina men är hos S just nu så jag kan inte lägga in dom.
Igår var också astrevligt, Julia och Elina hade fest i stan. Var lite bakis så jag kom ganska sent och sen vart det ganska tidig hemgång när folket tyckte jag behövde komma hem istället för att prata med en sten på marken. WHATS HAPPENING?!
-fjortisfylla.

Nåja. Jag saknar Tesla. Jag är en dålig människa. Och jag vill ta bort gipset.
Känns som det alltid är fel på mig. Om inte foten, så magen, eller så antibiotika, eller förkylning eller utslag osvosv. Är det som dom säger, instant karma? Man får vad man förtjänar.. eller så. fuck.

Lev livet.
/sofiasniper

Fredag

Ja tänk vad veckorna går fort, buhu. Eller bra för gipset då men ändå.
Ikväll ska jag grilla hos Lina, det ska bli mysigt som fan. Inge regn än heller, hoppas det håller sig!
Har klänning idag, kunde inte hålla mig tills gipset är borta:P

Igår köpte Simon Nintento Wii, så jag han och David spelade det igår. WOOHO. Fast idag ska han lämna tillbaka det, moget. Det som är så kul. Nåja.

Nu ska jag gå över till Lina och sminka mig!

 
Nintenopåjkarna


GrillmästarN

PEACE OUT
/sofiasniper

Så rätt så sant, så mitt i prick

Tove säger (20:31):

ja alltså om livet nu går ut på att fortplanta sig så är ju det naturligt att stanna hos den man älskar. men uppenbarligen är ju inte det meningen med livet eftersom det känns mycket mer rätt att göra någonting av livet mer än att mysa


finn fem fel.. eller något fel iaf.



FAN VA NICE

SCHYSST KUK

Alltså, jag skulle lägga upp en bild här, på mig själv (såklart) och så skulle ni få gissa felet på bilden. Men så funkar inte kameran, eller slut på batterier. Bajs. Får kirra det sen..

Hade nästan glömt Within Temptations, mina favoriter. Lyssnade mig lite less där ett tag, sen bara POFF glömde jag hur bra dom faktiskt är.
lyssnar på dom nu <3

Skjutsade mamma och hasse ner på stan, sen kommer hasses dotter med pojkvän hit lite senare. Ska väl äta middag typ då. sen kanske jag ska till Simon och spela wii, jag ska visa hur man gör, hehu. Jag kan ju allt som sagt.

CS nu, med julia babe.

/sofiasniper

hej hopp lingon snopp

nyduschad och fräsch, som vanligt då heheheh...

Idag är det hyffsat väder.. har inte kännt på värmen men det är sol i alla fall. Det är inge bra med mina sovrutiner såhär, när man sover bort halva dagarna. Huvva. Men å andra sidan har jag svårt att badamed gipset så det kanske inte gör nåt.

Glömde nämna att igårnatt så ringde det någon från hemligt nr. Klockan fyra på natten... VEM?! liksom. tell me..

Lina skickade ett sms att nu är det fullt på grillfesten, sucks to be you. För du får inte komma.. detfår jag hihihi.


min lesbiska flickvän<3

/sofiasniper

onsdag

Idag har jag lite ont i foten. Det är väl inte så bra?
Glömde ringa sjukan men jag använder kryckorna nu för säkerhets skull.

Sen har jag seriösa funderingar på om jag har diabetes eller nåt, dricker nå jävulska mängder vätska. Helt sinnes. Törstig tammejfan hela tiden
fast molly sa att om man har diabetes har man typ massa sötsug och grejer också, det tror jag inte att jag har...:S

Jag och Danne försöker betala resan, en vecka kvar. Men det går dålgit eftersom mtit kontonr inte verkar funkar för honom. Och jag har nu också lyckats tappa bort en av mina koder, fuck. Aja, det löesr sig.

/sofiasniper


hej bloggen

Idag har varit en till slödag. Blir lätt så när man har gips.
Dock tog jag mig till Birsta för att fixa solstolar åt S. Det gick bra. Han fick sig två stycken.

imorgon (idag) onsdag, supa? Någon. Tror jag ska försöka hålla mig fan. SKa ju ut två dagar i helgen, det borde väl räcka...

Sen kom jag på att det inte är långt tills yran, weeeehey. Kungligt för mig. Längtar. Då är gipset borta och jag ska springa på konserter osv. Be happy.

Går även på foten nu. Gjorde lite ont igår, men antar att det är för att man är ovan ... hoppas vi. Inge fler veckor i gips taack. Kanske får ringa och fråga sjukhuset imorgon .

27 dresses nu, för andra gången:)

fred
/sofiasniper

god morgon solstrålar

Idag är det exakt en månad sen jag fyllde 19! Visst går tiden fort, helt sinnes.
Igår såg jag Narnia Prins Caspian på bio med Julia och Josip, förutom dom läskiga krigsscenerna var den faktiskt bra. Älskar soundtracket också.

Sen åkte jag till Simon och började se Slim Susie, men vi somnade så nu måste vi se klart den idag. Han har inte sett den, omg?!  hädelse.

Ganska fint väder idag, synd att jag inte kan bada. Hade lätt gjort det idag annars. Fan för gipset.

glöm inte att älska
/sofiasniper


SMS

Tittar i inkorgen och utkorgen.
Tänkte skriva ner de roligaste. Tyvärr har jag hunnit radera en del (WHY?!).

Utkorgen:
"Men:( varför säger du inget gulligt till mig? Jag är ju världens sötaste"

"Hej edda. Det är julia. Sofia är jättefull så hon inte svara. Hoppas du har det bra! Kram"
+ "Nja hon sitter på baken och spyr och gråter. Inte så himla bra"

"Imorgon dricker vi som är vi var 15, ok???"

Inkorgen:
"Tror du jag var dum ikväll. Jag skämms. Får skriva på msn"

"Ge hon vatten så hon lugnar sig." -
lugnar sig även.

Ja, det får räcka så. Kul vare.
Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag.
Nu är det bara att ladda tills nästa helg, grillfest hos Lina och födelsedagsfest hos Julia!

/sofiasniper

bilder sammanfattning

Alla bilder finns på http://sofiasniper.bilddagboken.se


Onsdagen, förfest hos Julia och sen gick vi ner till Daltonstältet.

       

Torsdag. Tärd från dagen innan. Gick på antibiotika. Shotta tequila. Slutade illa för mig.

         

Fredag. Tog det lugnt med bira utanför Julia. Började spöregna, så vi satt i en "tunnel". Mysigt var det iaf:)

     

Och så lördagen. Förfest hos Simons bror. Sen party hos Julia. Skitbra avslut på gf iaf.

       

FÄÄÄST.
/sofiasniper

2 veckor kvar nu..

.. sen är gipset borta, lycka!! :)

Dålig jag är på att uppdatera, fan va illa. Men när det är utgång hela tiden så blir det så.. sover bort dagarna för att orka kvällarna. Men nu är jag här igen. Back on track.

I lördags förfestade jag hos Simons bror Jon, tillsammans med Magda och Simon (dom jag kände!). Andra där också. Sen skulle dom ner på hellacopters, då åkte jag till Julia och hade världens mysigaste stund med Julia och Lilli<3

Sen dök det upp annat folk dit och vi tog oss fan aldrig ner på stan, illa illa.

Jag åkte till Simon och vi försökte kirra efterfest hos han, men vi vart mobbade och satt själv och pratade istället^^ Sen igår var rena segdagen, vi låg och glodde film hela dagen. Såg två bra filmer faktiskt. Kan fråga Simon vad dom hette, minns inte hehehehe.

Nu ska jag duscha, och försöka känna mig som en ny fräsch människa.

Bilder kommer snart.
'
PEACE OUT
/sofiasniper

hej halsont

Idag är jag tärd, tärd på riktigt.. jag håller på att bli förkyld.
Och man bör väl inte vara förvånad, druckit utomhus sen i tisdags.. shit. Jag som skulle betala in mig ikväll, får se hur det går. Just nu känner jag bara för att sova, fast inte med tanke på att alla mina vänner ska in ikväll. fast det är ju bara jag som ska se Håkan Hellström hahahah. Ja, se och se med mina kryckor.

Igår vart det ganska lugnt för min del på Julias innergård.. heheh. Drack lite av simons bira sen så åkte vi på donken och tryckte nå burgare och var hemma runt ett. Galet tidigt.

Vaknade inatt av att jag inte kunde svälja, gjorde bajsont. Sen har jag drömt massa sjuka saker, as always då.
Ja simon åkte på dop, min mobil är död och ingen svarar på msn. Man känner sig lite ensam hehehhehehehe...

PEACE OUT
/sofiasniper

Håhåjaja

Så var onsdagskvällen av gatufesten avverkad.
Hade svinkul hos julia, med singstar och tequila och sådära. Sen kom vi ner mot stan, där vart det lite mycket folk och mycket jobbigt att hitta nånstans att sitta. Men vi hittade en bänk och höll oss där rätt länge.

Sen åkte alla hem utom jag och Magda som for med Rickard David och Henke och såg film hahahah. Fan va naaaaajs.

Trodde jag hade tappat kameran, men tack och lov hade Magda den, pjoof. Men bilderna kommer väl in imorgon eller nåt då:)

Fan, jag får jämt ångest efter utgång jag. Måste tamejfan sluta dricka haha. fast tror det beror på vad man dricker iofs.

Nåja, sol ute, kanske borde sola...

/sofiasniper


sofiasniper

That's me!
Har solat typ hela dagen.. fan, blev lite röd i ansiktet, inte nice!
Ska snart dra iväg till Julia, äta middag med henne, myyyzZZz<3 sen ska det väl börjas dricka haha.
Shit, man kommer ju bli alkoholist denna veckan, god damn. Kanske tar det lugnt nån kväll fan.

Aoutsch, vad hungrig jag är nu. Ska bara hämta mit stuff hos Tove, sen ska jag kolla om jag kan få skjuts ner till Julia.

Ha en trevlig kväll foks!
(ska ta med kameran ikväll!!)

/sofiasniper

gatufesten

Ja, den har inletts för min del, redan igår.
Börja med lite folle i busbacken med Tove, sen gå (GÅ) ner med kryckor till stan. Mötte Olle N och Markus H i daltonstältet, vid träääädet. haha.
Träffade också Kicki, hennes systrar och pappa, Frida från kören, Ida Selin osv. Kul vare.
Imorse slog det till i skallen, "damn, jag var nog ganska full igår, känns så idag". Fastän jag inte tyckte det igår.

Kände mig så stolt i lördags, fyllesms inget. Idag kan jag inte vara stolt.
Bästa smsen från igår:
"Kan du inte komma hit? Tove sitter med olle? Jag sitter vid en bänk, själv?" - notera alla frågetecken.
"Har du klamydia?"
"Imorn supa igen. Ni är söta. Jag har tillfällig tinitus"

Kanske roligare för mig som förstår sammanhangen. Men man är så konkret i onyktert tillstånd. Inga invecklade frågor eller sånt. Nej pang på kexet liksom.

   
Tove, Olle och bandet!

Varmt idag, sola sola sola. Och bli brun, fast vit på ena benet.. gipset duvet.

TJING
/sofiasniper

Inte för att skryta eller så....


gräv skåne till danmark

Vi fattar ju ändå inte vad ni säger. Spotta upp det ni har i halsen och prata så man förstår.
No affence, skåne är vackert, men det är det där språket. Nä usch, gräv gräv gräv! Bort bort bort.

Tydligen inte fel på min mobil, halebop har hafr störningar under gårdagen, och JAG (JAAG) har drabbats av dom. Ingen annan i min bekantskap. Nejnej, bara jag. Varför? Ja, för att jag är invalid kanske. Trycker alltid ner på minoriteten! Jävla moderater. haha.

Mycket ilska i en ganska liten och uttråkad Sofia. Usch, ge mig tillbaka mitt ben och mitt liv. Det här är inte jag. Såhär ska det inte vara..



soliga varma och kärleksfulla hälsningar.....
(gissa vem?)
/sofiasniper


BAJS

Ja detta är ju min favoritsommar, det har vi ju redan konstaterat..
Min telefon vill inte ta emot SMS längre. Tyckte jag kände mig ovanligt opopulär igår, men tji fick jag. Nog hade folk sms:at men inte ett enda kom fram, sådär efter femtiden någongång.

Vet inte vad felet kan vara. Testade flytta SIM-kortet till en annan telefon men smsen kom inte fram ändå?! Har skrivit till Halebops kundtjänst men det lär väl ta ett år att få svar. Funderar på att åka och köpa en ny mobil NU. Jag som har så mycket pengar menar jag..

Näe, svinigt less faktiskt.
och inte blev det att betala resan heller, vet iofs inte om Danne skickade sms att jag kunde komma. Så jag kan inte skylla på att det är hans fel.

Är det nåt, så ring!
/sofiasniper


frihet.

Körde bil idag, fastän det inte är så bra tror jag. Men så jävla skönt. Bara kunna ta sig nånstans, oberoende av någon annan:)

Såg film med Julia och David, Panda Po! haha, minns inte vad den hette faktiskt, söt iaf.
Sen åt vi mcdonalds, så jävla mums! TJOCKIS xD

Typiskt att mongot får göra allt för de andra, dom bah låter mig köra dom hit och dit. Så jävla taskigt. ^^

CS NU
/sofiasniper

   
de tre gringos!

RSS 2.0